Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιθανότητα ασυμβατότητα προγράμματος - μητρικής.

Πάλι καλά.

Κι εσύ, καλά (με εξαίρεση αυτό που σου είπα για τάση/συχνότητα και συνεπώς και θερμοκρασίες) είσαι.

Δημοσ.

ανέβασα ολόκληρο το παραθυράκι για σιγουριά:

είσαι τέλεια ιδικά με αυτή τη μητρική !

Καλά φαίνεται να είσαι...αν και λίγο ψηλά για τα 4.5 (εγώ είμαι με 1.38-1.392 στα 4.8).

Αλλά: Τί είναι τούτα που σου βγάζει σε +3.3, +5, +12 κλπ...Είτε μετράει ότι άλλα αντί άλλων, είτε...

μια χαρά είναι, εγώ με τν ίδια μητρική 990χα δίνω 1.440 max σε στρεσαρισμα για 4.5...υπερβολικά πολύ αλλά στα π@@ια μου πρέπει να βγάλει τα λεφτά της  :P  :P

Η μητρική έχει το πρόβλημα το ίδιο δείχνει και με τα δικά μου ρεύματα... οτι νάναι πραγματικά!! η rev 1.0 ήταν διαμάντι σε σχέση με αυτήν.

• Like 1
Δημοσ.

ε τι να κάνουμε.. και στα 4.5 που φτάνει πιστεύω είναι καλά... οπότε δεν αξίζει να πάω σε νεράκι με αυτή τη μητρική για ακόμα περισσότερο? στην ουσία έφτασα στο τέρμα?

Δημοσ.

ε τι να κάνουμε.. και στα 4.5 που φτάνει πιστεύω είναι καλά... οπότε δεν αξίζει να πάω σε νεράκι με αυτή τη μητρική για ακόμα περισσότερο? στην ουσία έφτασα στο τέρμα?

πως δεν αξίζει ?! μέχρι 1.55 τραβάνε οι fx και εσύ είσαι ακόμα στο 1.404.... εγώ με νεράκι είμαι στα 4.6 

Δημοσ.

Με 1.55 θα χτυπήσεις 6αρι χαλαρά, το πιστεύω. Απλά εκεί θα πρέπει να μπει δροσιστικό αζωτάκι με μια πινελιά από igloo. Αν χτυπήσεις 6.5 ghz με 1.55v θα έχεις ιερό κομμάτι. Αλλά επειδή είπες ότι είναι από πλαίσιο, στα 5.2 θα σου ζητάει το 1.55v χτύπα ξύλο :D.

• Like 2
Δημοσ.

απλά θέλω να πω αξίζει να μπει νεράκι με τη συγκεκριμένη μητρική?

φυσικά και αξίζει... και πιο δροσερός θα είναι και θα μπορέσεις να τν ανεβάσεις κ άλλο. 

1.55????????????Και γω γιατι ειμαι ακόμη στο 1,43????????????????????????????????WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.55 ναι χαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

R-tzas με τι ρεύματα και τι llc παίζεις στα 4.6 ghz ; Απο θερμοκρασίες πως πας ;

4.6 με ρεύμα 1.416 με στρεσάρισμα max 1.488 και LLC ultra high. Θερμοκρασίες 54 max σε στρεσάρισμα και 43 σε games, Πάνω απο 4.6 δεν πάει με τίποτα ζητάει 1.524 για 4.7 :X  :X  Μάπα μητρική η rev 3.0 για μένα, μετά απο rma της rev 1.0 που έπαιζα 4.6 στα 1.392.! 

• Like 2
Δημοσ.

Ετσι κανουν οι Gigabyte,εχουν πολυ Vdroop και το llc στο extreme δινει τα κερατα του απο ρευμα.Τα ιδια κανει και η UD3P που εχω,απο τις δοκιμες που εχω κανει,νομιζω οτι ειναι καλυτερα το llc στο medium.

• Like 3
Δημοσ.

παιδες σε λιγες μερες θα ειμαι και γω ενας ευτυχισμενος (ελπιζω) κατοχος του 8320 σε συνδυασμο με αυτη τη μητρικη http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-970a-ud3p-retail-p-PER.526958

μεχρι ποσο μπορει να παει με αυτη τη μητρικη? ελεγα πως δεν θα ασχοληθω με OC αλλα προκαλει...... :devil:

Δημοσ.

παιδες σε λιγες μερες θα ειμαι και γω ενας ευτυχισμενος (ελπιζω) κατοχος του 8320 σε συνδυασμο με αυτη τη μητρικη http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-970a-ud3p-retail-p-PER.526958

μεχρι ποσο μπορει να παει με αυτη τη μητρικη? ελεγα πως δεν θα ασχοληθω με OC αλλα προκαλει...... :devil:

4.5-4-7~Ghz (ανάλογα το κομμάτι του επεξεργαστή) νομίζω τα έχει με μια καλή ψύκτρα... ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...