R-tzas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Παλικάρια αυτά είναι special offer που μας έρχονται σε email... βάζεις έναν κωδικό που σου δίνει η το παραγγέλνεις από το φυλλάδιο με την μία. Γι'αυτό ο STORM τρελάθηκε επειδή του έβγαζε 129 χαχαχα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 105 απο που φιλαράκι ? έχει special offer ? Είναι καινούργια και γι'αυτό δεν έχει reviews... Πηγαινε eshop,η πρωτη επιλογη αριστερα λεει Newsletter,βαλε το email σου και θα σου στελνει τις προσφορες.Κατα καιρους εχει μερικες που αξιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Όλα καλά αλλά να μην παραφορτόνουμε το παρόν με άλλο offtopic. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στις αντίστοιχες ενότητες. Ας το κρατήσουμε όσο γίνεται καθαρό το παρόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό θα χωράει στην sabertooth ρε παιδιά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Storm είμαι περίεργος τι θα σου έρθει για ψύξη του 8350 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό θα χωράει στην sabertooth ρε παιδιά?? νομίζω πως δεν χωράει λόγο πυκνωτών αριστερά. Θα πρέπει να κοπούν λίγο τα αυτάκια από το block. http://www.pcgameware.co.uk/images/Asus-Sabertooth-990FX-R2-installed-3.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Θα υπάρχει πρόβλημα αν κοπούν??Aυτό το μπλοκ που δείχνει η φωτο δεν είναι ίδιο αλλα φαντάζομαι δείχνει την απόσταση Θα πέσει dremel δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Θα υπάρχει πρόβλημα αν κοπούν??Aυτό το μπλοκ που δείχνει η φωτο δεν είναι ίδιο αλλα φαντάζομαι δείχνει την απόσταση Θα πέσει dremel δηλαδη δεν θα έχεις πρόβλημα φαίνεται αρκετά στιβαρό to block.... θα μετρήσεις και θα κόψεις όσο χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Το βρήκα καινούργιο 25€ με δώρο τα fittings από συμφουρίτη και είναι αρκετό καλό block απ`ότι διαβάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Storm είμαι περίεργος τι θα σου έρθει για ψύξη του 8350 1 badass motherf@cker αλλά όχι για 24/7 ψύξη, μόνο για bench καταστάσεις. Για 24/7 έχω την Seidon μου, μια χαρά τον πάει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Σε βλέπω για 5,5ghz καταστάσεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Βρε κάτσε να έρθει και θα δούμε που θα φτάσει... 5.3 έφτασε χωρίς πολλά πολλά με την Seidon, δεν θα πάει μέχρι τα 6 με αυτό? Όχι ότι θα σπάσουμε κανένα ρεκόρ αλλά έτσι για το χόμπι μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αλλα δεν μας λές τι θα έρθει χαχαχα.Θα γίνει νέο θέμα μετά φίλε Club 6Ghz!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αζωτάκι μυρίζει εδώ μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω, θα δούμε, όλα τα καλά στην ώρα τους σύντροφοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα