Προς το περιεχόμενο

8320 oc. Τι, πώς και γιατί?

STORM1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παρεα,ψαχνω να αγορασω την Gigabyte GA-990XA-UD3 rev 3.0 ,σε 2-3 καταστηματα που εχω μιλησει,ολοι εχουν την rev 1.0 .Και επειδη βλεπω αρκετους σ αυτο το topic που την εχουν,μπορει καποιος να μου πει που θα την βρω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χωρίς να κάνω διαφήμιση,προσωπικά την πήρα απ το msystems.gr

απορώ πάντως τι δίολο τις κάνουν τις rev1, αν θες και εμπιστεύεσαι το κατάστημα,ζήτα τους να γίνει πρώτα update το bios.

Μου βγαινει στα 125 συνολο απ το συγκεκριμενο μαγαζι...Απο e-shop θα προτιμουσα καθως υπαρχει και καταστημα στη Κερκυρα σε περιπτωση που κατι γινει!Και μολις ειδα οτι εχει προσφορα αυτην ( http://www.e-shop.gr/asrock-fatal1ty-970-performance-retail-p-PER.528840).Ξερουμε κατι για την συγκεκριμενη μητρικη?Φαινεται πολυ δυνατη στα "χαρτια" παντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου βγαινει στα 125 συνολο απ το συγκεκριμενο μαγαζι...Απο e-shop θα προτιμουσα καθως υπαρχει και καταστημα στη Κερκυρα σε περιπτωση που κατι γινει!Και μολις ειδα οτι εχει προσφορα αυτην ( http://www.e-shop.gr/asrock-fatal1ty-970-performance-retail-p-PER.528840).Ξερουμε κατι για την συγκεκριμενη μητρικη?Φαινεται πολυ δυνατη στα "χαρτια" παντως.

Την asrock πάρε είναι πιο καινούργια αν και 970 chipset και ''Υποστηρίζει επεξεργαστές έως 220Watt''. Με την 990xa που έχω εγώ δεν λέω καλή χρυσή μιάς και την έχω πάνω από 3 χρόνια αλλά σε OC υστερεί. 

Επεξ/σία από R-tzas
  • Like 2

Θα την παραγγειλω τοτε αφου ειναι στα 105 ευρω στο e-shop.Φαινεται καλη ευκαιρια.Απλα ψαχνω reviews και δεν βρισκω πολυ κατατοπιστικα,γι αυτο εχω τις αμφιβολιες μου!

• Like 2

Θα την παραγγειλω τοτε αφου ειναι στα 105 ευρω στο e-shop.Φαινεται καλη ευκαιρια.Απλα ψαχνω reviews και δεν βρισκω πολυ κατατοπιστικα,γι αυτο εχω τις αμφιβολιες μου!

105 απο που φιλαράκι ? έχει special offer ? Είναι καινούργια και γι'αυτό δεν έχει reviews...

105 απο που φιλαράκι ? έχει special offer ? Είναι καινούργια και γι'αυτό δεν έχει reviews...

''Θα την παραγγειλω τοτε αφου ειναι στα 105 ευρω στο e-shop.Φαινεται καλη ευκαιρια.Απλα ψαχνω reviews και δεν βρισκω πολυ κατατοπιστικα,γι αυτο εχω τις αμφιβολιες μου!''

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...