Πέτρος Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Τρώγεσαι για μεγάλα πράματα, εσύ! Άντε με το καλό, ξανά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Zapee Τα φούρνισε η ΔΕΗ! Ευτυχώς τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά (κάρτα, μνήμες, σκληροί κτλ)! Πέτρο δεν ξέρω ρε συ λές? Μπορεί στο τέλος να βολευτώ με τον ίδιο ή τον 8350 για την λέω στον Thanos1972 , ή στην τελική να μου την δώσει και να σπρώξω και την μητρική και να πάω σε 4770k και την αντίστοιχη Asrock Z87 Extreme 9ac που τα έχω δεί σε λειτουργία και άστα πονάει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 δεν σε βλεπω παντως να εχεις ξενερωσει.στην θεση σου δεν ξερω τι θα εκανα.ειχες και καλο κομματι..... ρε μπας και τα εκαψες μονος σου για να πας σε intel? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Welcome to the dark side, we have cookies and higher Cinebench scores! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 δεν σε βλεπω παντως να εχεις ξενερωσει.στην θεση σου δεν ξερω τι θα εκανα.ειχες και καλο κομματι..... ρε μπας και τα εκαψες μονος σου για να πας σε intel? Μπα, δεν παίζει αυτό που λες Θάνο! Welcome to the dark side, we have cookies and higher Cinebench scores! Εξαρτάται, έχετε και Ουκρανίδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Πέτρο δεν ξέρω ρε συ λές? Μπορεί στο τέλος να βολευτώ με τον ίδιο ή τον 8350 για την λέω στον Thanos1972 , ή στην τελική να μου την δώσει και να σπρώξω και την μητρική και να πάω σε 4770k και την αντίστοιχη Asrock Z87 Extreme 9ac που τα έχω δεί σε λειτουργία και άστα πονάει! Don't do it! Keep it up! Fight the good fight! For the cause! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Λες να μην υποκείψω στην σκοτεινή δύναμη των INTEL? Να παλέψω με την φωτεινή δύναμη των AMD? Πω , πω έγραψα πάλι!!! Θα δείξει Πέτρο με τι θα μου πουν οι του you.gr όταν απαντήσουν!!! Αν και να σου πω ο 8320 δεν ήταν καθόλου κακός, τουναντίον ήταν αστέρι, μπορεί και να αλλάξω σε 8350 ή 9590! Next week though... Προς το παρόν, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους και στις οικογένειες μας και στην ΕΛΛΑΔΑ μας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Χριστός Ανέστη,καλό πάσχα και σε σένα STORM1978 και σε όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 αυτος το ειδε το πασχα πιο νωρις με τα πυροτεχνηματα που ειδε στον υπολογιστη του. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 νικολη λογικα εχεις και αλλα mhz με εκεινο το ρευμα.αλλα,θα ηθελα λιγο καλυτερη ψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 και πως θα γίνει αυτό ? το ρεύμα είναι ένα + πάνω, αν το έχω default κάνει restart..... γενικά η noctua με έχει απογοητεύσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 μπορεις αφοβα να δωσεις και αλλο ρευμα.σηκωνουν χαλαρα και 1.55 εαν ειναι καλες οι θερμοκρασιες.εσυ εαν θελεις βαλε ενα οριο στα 1.45 και δες σε τι ρολογια εισαι σταθερος εκει. ποια Noctua ειπαμε οτι εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 nh-d14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 δεν παιζει να εχεις τετοιες θερμοκρασιες εαν την εχεις βαλει σωστα.την εχω την ψυχτρα και τον ιδιο επεξεργαστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα