alldaynews Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ναι το πιο πιθανό δεν το δοκίμασα να πω την αλήθεια.Θα το δοκιμάσω after work Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τελικά μάλλον θα πάω σε αυτό το μπλόκ http://www.eworld.com.gr/products/details/2617/EKWB-EK-Supremacy-Clean-CSQ---Acetal-CPU-Block Μπορεί και αυτό http://www.eworld.com.gr/products/details/6256/EKWB-EK-Supremacy-MX-AMD---Acetal-CPU-Block Το δεύτερο σε δίνει επιλογή μόνο AMD οπότε σκεψου μήπως και πας σε Intel αργότερα Δες και το EVO, το έχω εγώ και το απλό το έχω βάλει στο φιλαράκι μου. Διαφορές δεν μπορώ να πω οτι είδα ή τουλάχιστον είναι στα όρια 1-3C οπότε και δεν μπορεί κανείς να βγάλει συμπέρασμα. Τα supremacy και supremacy evo είναι νομίζω τα κορυφαία (εαν κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθωση κάποιος) με πολύ μικρή διαφορά απο το παλιό αλλά καλό Raystorm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μεγάλη διαφορά http://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-FX-8370-vs-Intel-Core-i5-4690K/2983vs2432 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μεγάλη διαφορά http://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-FX-8370-vs-Intel-Core-i5-4690K/2983vs2432 Μην τα πολυκοιτάς αυτά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τι είναι; Κάτι ipban μου λέει εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 http://www.userbenchmark.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μούφα benchmark μου φάνηκε... ότι θέλει λέει. Στα αποτελέσματα μου έβγαλε και καλά ότι ο CPU ήταν φορτωμένος πριν το bench ενώ αυτός έτρεχε στα 0% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnys7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καλησπερα! θα ηθελα καποιος να με ενημερωσει πως θα μπορουσα να κανω O/C τον AMD FX 8350 σε MOBO: GIGABYTE 990FXAUD3. Ψυξη εχω την XIGMATEK AEGIR. Δεν θα ηθελα κατι παραπανω απο 4.5-4.6 GHZ, Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εγινε η αλλαγη απο FX 6300 + 3x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz,σε FX 8320 + 2x4GB Kingston HyperX Beast 2400Mhz. Τα timings των μνημων μπορουν να αλλαξουν ωστε να βελτιωθουν περαιτερω?Επισης,για o/c του επεξεργαστη ειναι προτιμοτερο να "παιξω" με το fsb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εγινε η αλλαγη απο FX 6300 + 3x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz,σε FX 8320 + 2x4GB Kingston HyperX Beast 2400Mhz. Τα timings των μνημων μπορουν να αλλαξουν ωστε να βελτιωθουν περαιτερω?Επισης,για o/c του επεξεργαστη ειναι προτιμοτερο να "παιξω" με το fsb? γιατί άλλαξες μνήμες ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Στην φώτο είναι στοκ??Ναι δοκίμασε με fsb και ανέβασε σταδιακά τάση Καλησπερα! θα ηθελα καποιος να με ενημερωσει πως θα μπορουσα να κανω O/C τον AMD FX 8350 σε MOBO: GIGABYTE 990FXAUD3. Ψυξη εχω την XIGMATEK AEGIR. Δεν θα ηθελα κατι παραπανω απο 4.5-4.6 GHZ, Ευχαριστω εκ των προτερων. Ρίξε μια ματιά Εγινε η αλλαγη απο FX 6300 + 3x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz,σε FX 8320 + 2x4GB Kingston HyperX Beast 2400Mhz. Τα timings των μνημων μπορουν να αλλαξουν ωστε να βελτιωθουν περαιτερω?Επισης,για o/c του επεξεργαστη ειναι προτιμοτερο να "παιξω" με το fsb? Επίσης ρίξε μια ματιά https://www.youtube.com/watch?v=S1u1PCWxeOQ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnys7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το μονο προβλημα ειναι οτι μιλαει Ισπανικα ο τυπος και δεν ειναι η καλη η αναλυση του βιντεο.. Ξερεις ακριβως τι πειραζει απο ρευματα κ τασεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 γιατί άλλαξες μνήμες ?? Θεωρησα οτι ειναι καλυτερες(λογω υψηλωτερου χρονισμου),και στο memtest εβγαλαν καλυτερο score απ'τις αλλες.Βεβαια,εχω ακομα και τις corsair αλλα εχω κλεισει να τις δωσω...Υπαρχει αλλη αποψη? Ειναι με stock ρευμα 1.35V στα 4Ghz.Επισης με το ιδιο ρευμα δοκιμασα στα 4.2 Ghz και ειναι επισης σταθερος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το βιντεο είναι για 8350 αλλα μπορεί να βγάλεις άκρη και για τον 8320.Το θέμα είναι πως είναι με άλλη μητρική οπότε προσοχή στα ρεύματα.Εγώ από αυτό ξεκίνησα σαν μπούσουλα και προσέξτε στην αρχή τα settings ώστε να βρεί το στοκ ρεύμα που είναι χαμηλότερο απ`ότι ξεκινάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Θεωρησα οτι ειναι καλυτερες(λογω υψηλωτερου χρονισμου),και στο memtest εβγαλαν καλυτερο score απ'τις αλλες.Βεβαια,εχω ακομα και τις corsair αλλα εχω κλεισει να τις δωσω...Υπαρχει αλλη αποψη? Ειναι με stock ρευμα 1.35V στα 4Ghz.Επισης με το ιδιο ρευμα δοκιμασα στα 4.2 Ghz και ειναι επισης σταθερος! Καλά έκανες και πήγες σε fx8320 αλλά στις μνήμες δεν συμφωνώ. Πρώτα απ'ολα είχες 12gb και τώρα 8gb.. δεύτερων μπορεί να έχουν μεγαλύτερη συχνότητα αλλά τα timing τους είναι υψηλά..οπότε προσωπική μου άποψη δεν έκανες καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα