Sog96Ch Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Τι σχεση εχουν ολα αυτα με αυτα που ρωταει αυτος που εφτιαξε το ποστ? (Κανονικα πρεπει να κλεισει απο καποιο admin) προσωπικα παιζω και Νταμα, που ειναι αρκετα ωραιο παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Σε 500 σημεια λαθος ησουν! Εσυ εκτεθηκες φυσικα και οσο και αν προσπαθεις να το αντιστρεψεις δεν θα τα καταφερεις γιατι δεν μιλας σε παιδια δημοτικου. Εσυ ειπες οτι δεν υπαρχει ο δευτερος στο Σκακι οταν εγω το ανεφερα. Οπως σου δειξαμε φυσικα και υπαρχει. Ποιος ηταν ο ασχετος? ΕΣΥ! Και συνεχισες να επιμενεις. Μετα βεβαια αρχισες τις οπισθοχωρησεις τυπου "ασε τον Αναντ". ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Εσυ ειπες οτι το GO παιζεται απο ελαχιστους ενω παιζεται απο 60 εκατομμυρια παικτες σε ολο τον κοσμο και η δημοτικοτητα του αυξανεται ραγδαια! Μιλαμε για ασχετοσυνη! Και αντε να μην ξερεις κατι αλλά εσυ επιμενεις. Εσυ μιλας για μη απηχηση του Ταβλιου σε ολο τον κοσμο ενω ουτε καν ηξερες τι ειναι το Backgammon! Ουτε καν ηξερες οτι παιζεται Ταβλι καπου αλλου εκτος Ελλαδας. Ουτε καν ηξερες οτι υπαρχει παγκοσμια ομοσπονδια! Τωρα που τα εμαθες απο εμενα και φανηκε πόσο ασχετος ησουν και πόσο πολυ εκτεθηκες με το να μην ξερεις αλλά να εχεις αποψη καλο θα ηταν να μην μιλας και να εκτιθεσαι παραπανω.... Αντιθετα, λαθος ησουν εσυ σε ολα τα σημεια, οπως ανεπτυξα με επιχειρηματα. Απο κορωνες παντως βλεπω εισαι καλος. Σκακι παιζεις μονος σου, δεν υπαρχουν... δευτεροι. Σε οποιον γνωστη κι αν το πεις αυτο θα γελασει. (οι προπονητες που ανεφερες ειναι αλλη υποθεση) Ακομα δε μου ειπες τι ειναι αυτο το GO(οχι πως καιγομαι κιολας). Ναι, για ταβλι ζητησα links να ενημερωθω αν υπαρχουν διεθνεις διοργανωσεις, μου ειπες οτι μονο 45 χωρες συμμετεχουν, αυτο δειχνει ποσο περιορισμενη απηχηση εχει. Και τι σχεση εχει αυτο αν ξερει ή οχι Σκακι? lol, το ηξερα οτι δε ξερει. Σου φαινεται λογικο καποιος που δε γνωριζει σκακι να εχει αποψη για σκακι? Μαθε πρωτα Σκακι και μετα ιασε το GO. Ναι, θα μου μαθεις εσυ. Με τα GO δε σκοπευω να ασχοληθω. Εσυ συνελθε και ασε το τρολαρισμα. Ολοι σε καταλαβαν να ευχεσαι να μην σε καταλαβαν και οι μοντερειτορς. Εγω δεν σε κανω ριπορτ γιατι μου αρεσει που συνεχιζεις και εκτιθεσαι και θελω να δω ποια ειναι τα ορια σου. Λιγοι? Εσυ δεν μας ελεγες πιο πανω οτι το Σκακι ειναι αυτο που εχει την μεγαλυτερη απηχηση απο ολα? Αρα το ξερουν παρα πολλοι, οι περισσοτεροι απο καθε αλλο παιχνιδι δηλαδη. Τωρα μας λες οτι το ξερουν λιγοι? Πρεπει να αποφασισεις! Δεν μπορει να τα εχεις μονα ζυγα δικα σου.... Εσυ τρολαρεις φιλε, εγω μιλαω με επιχειρηματα, εσυ αντιθετα με κορωνες και εμμονη σε πραγματα που δε κατεχεις. Γιατι πιστευεις οτι οι μοντερειτορς θα υποστηριξουν ενα ταραξια σα του λογου σου? Ναι, το σκακι εχει τη μεγαλυτερη απηχηση(ασχετως αν λιγοι μπορουν να το παιξουν). Υπαρχουν ολυμπιαδες σκακιου. Στο ταβλι τι υπαρχει? ο χαβαλες του λαικου ελληνα παρεα με φραππε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αντιθετα, λαθος ησουν εσυ σε ολα τα σημεια, οπως ανεπτυξα με επιχειρηματα. Απο κορωνες παντως βλεπω εισαι καλος. Και παλι αποτυχημενα αντιστρεφεις την πραγματικοτητα. Σε 500 σημεια ησουν λαθος και στα εδειξα με επιχειρηματα και τωρα λες το αντιστροφο! Αστεια πραγματα. Παιδικα πραγματα. Τι εσαι 15 χρονων? Σε 500 σημεια ησουν λαθος. Ολα υπαρχουν στο τοπικ και ολοι τα ειδαν. Εσυ εκτεθηκες φυσικα και οσο και αν προσπαθεις να το αντιστρεψεις δεν θα τα καταφερεις γιατι δεν μιλας σε παιδια δημοτικου. Εσυ ειπες οτι δεν υπαρχει ο δευτερος στο Σκακι οταν εγω το ανεφερα. Οπως σου δειξαμε φυσικα και υπαρχει!! Ποιος ηταν ο ασχετος? ΕΣΥ! Και συνεχισες να επιμενεις. Μετα βεβαια αρχισες τις οπισθοχωρησεις τυπου "ασε τον Αναντ". ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Επισης βλεπω οτι αρχισες τα οι προπονητες δεν μετρανε κλπ. Κλασικη οπισθοχωρηση οταν ειδες οτι εγινες ρεζιλι των σκυλιων! Ελα, μπορεις να οπισθοχωρησεις και αλλο, πες ξερω γω οτι δεν καταλαβες τι εννοουσα με το second και νομιζες δευτερολεπτο. Ελα μπορεις να βρεις και αλλες δικαιολογιες ειμαι σιγουρος.... Εσυ ειπες οτι το GO παιζεται απο ελαχιστους ενω παιζεται απο 60 εκατομμυρια παικτες σε ολο τον κοσμο και η δημοτικοτητα του αυξανεται ραγδαια! Μιλαμε για ασχετοσυνη! Και αντε να μην ξερεις κατι αλλά εσυ επιμενεις. Εσυ μιλας για μη ελαχιστη απηχηση του Ταβλιου σε ολο τον κοσμο ενω ουτε καν ηξερες τι ειναι το Backgammon! Ουτε καν ηξερες οτι παιζεται Ταβλι καπου αλλου εκτος Ελλαδας. Ουτε καν ηξερες οτι υπαρχει παγκοσμια ομοσπονδια! Ουτε καν ηξερες οτι γινονται καθε χορνο παγκοσμια πρωταθληματα! Ουτε καν ηξερες οτι γινονται καθε χορνο παρα πολλα πρωταθληματα πανευρωπαικα, παναμερικανικα, στην νοτια Αμερικη, κλπ, κλπ. Τωρα που τα εμαθες απο εμενα και φανηκε πόσο ασχετος ησουν και πόσο πολυ εκτεθηκες με το να μην ξερεις αλλά να εχεις αποψη καλο θα ηταν να μην μιλας και να εκτιθεσαι παραπανω.... Τωρα μου βγαζεις βεβαια οτι 45 χωρες που εχει η παγκοσμια ομοσπονδια και οι 120 διαφορετικης εθνικοτητας παικτες που συμμετεχουν στα παγκοσμια πρωταθληματα Backgammon ειναι αμελητεα ποσοτητα. Κλασικος. ΟΡΙΖΕΙΣ ο,τι σου αρεσει και περιμενεις να το δεχτουμε. Δεν μιλας σε παιδια δημοτικου. Εχεις γινει ρεζιλι και προσπαθεις να συμμαζεψεις τα ασυμμαζευτα αλλά δεν γινεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Φιλε παλι γραφεις τα ιδια??? Φτανει τα εμπεδωσαμε. Δε σημαινει οτι αν επαναλαμβανεις μονοτονα κατι θα γινει και αληθινο ή πιστευτό. Και συνεχισες να επιμενεις. Μετα βεβαια αρχισες τις οπισθοχωρησεις τυπου "ασε τον Αναντ". ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Επισης βλεπω οτι αρχισες τα οι προπονητες δεν μετρανε κλπ. Κλασικη οπισθοχωρηση οταν ειδες οτι εγινες ρεζιλι των σκυλιων Φιλε εγω εγινα ρεζιλι των σκυλιων ή εσυ?? Στο ποδοσφαιρο παιζουν 22 παιχτες ή 24 οπως λες εσυ αν αθροισουμε και τους... προπονητες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ναι, θα μου μαθεις εσυ. Αν ξερεις Σκακι οπως λες για πες μου μια κινηση θυσιας αλογου για πιονι στο ανοιγμα! Δεν εχει και πολλες. Ελα γρηγορα ξερω οτι εισαι μεσα μην ψαχνεις στο google.... Εσυ τρολαρεις φιλε, εγω μιλαω με επιχειρηματα, εσυ αντιθετα με κορωνες και εμμονη σε πραγματα που δε κατεχεις. Γιατι πιστευεις οτι οι μοντερειτορς θα υποστηριξουν ενα ταραξια σα του λογου σου? Γιατι δεν ειναι παιδια δημοτικου. Ναι, το σκακι εχει τη μεγαλυτερη απηχηση(ασχετως αν λιγοι μπορουν να το παιξουν). Δηλαδη μου λες με λιγα λογια οτι το παιζουν κατα 99% ασχετοι? Υπαρχουν ολυμπιαδες σκακιου. Και παλι ασχετος! Δεν υπαρχουν εδω και παρα πολλα χρονια Ολυμπιαδες Σκακιου. Φιλε παλι γραφεις τα ιδια??? Φτανει τα εμπεδωσαμε. Δε σημαινει οτι αν επαναλαμβανεις μονοτονα κατι θα γινει και αληθινο ή πιστευτό. Οσες φορες και να λες τις ανοησιες σου εγω θα λεω την πραγματικοτητα. Φιλε εγω εγινα ρεζιλι των σκυλιων ή εσυ?? Εσυ προφανως! Ολοι το καταλαβαν ασχετως που δεν πολυμιλανε.... Αν και μερικοι μιλησαν. Ισως θα επρεπε να σε υποψιασει αυτο. Φιλε παλι γραφεις τα ιδια??? Φτανει τα εμπεδωσαμε. Δε σημαινει οτι αν επαναλαμβανεις μονοτονα κατι θα γινει και αληθινο ή πιστευτό. Μα ειναι αληθινα αυτα! Ολα στο τοπικ ειναι και μπορει να τα δει οποιος θελει! Εσυ ειπες οτι δεν υπαρχει ο δευτερος στο Σκακι οταν εγω το ανεφερα. Οπως σου δειξαμε φυσικα και υπαρχει!! Ποιος ηταν ο ασχετος? ΕΣΥ! Και συνεχισες να επιμενεις. Μετα βεβαια αρχισες τις οπισθοχωρησεις τυπου "ασε τον Αναντ". ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Επισης βλεπω οτι αρχισες τα οι προπονητες δεν μετρανε κλπ. Κλασικη οπισθοχωρηση οταν ειδες οτι εγινες ρεζιλι των σκυλιων! Ελα, μπορεις να οπισθοχωρησεις και αλλο, πες ξερω γω οτι δεν καταλαβες τι εννοουσα με το second και νομιζες δευτερολεπτο. Ελα μπορεις να βρεις και αλλες δικαιολογιες ειμαι σιγουρος.... Εσυ ειπες οτι το GO παιζεται απο ελαχιστους ενω παιζεται απο 60 εκατομμυρια παικτες σε ολο τον κοσμο και η δημοτικοτητα του αυξανεται ραγδαια! Μιλαμε για ασχετοσυνη! Και αντε να μην ξερεις κατι αλλά εσυ επιμενεις. Εσυ μιλας για μη ελαχιστη απηχηση του Ταβλιου σε ολο τον κοσμο ενω ουτε καν ηξερες τι ειναι το Backgammon! Ουτε καν ηξερες οτι παιζεται Ταβλι καπου αλλου εκτος Ελλαδας. Ουτε καν ηξερες οτι υπαρχει παγκοσμια ομοσπονδια! Ουτε καν ηξερες οτι γινονται καθε χορνο παγκοσμια πρωταθληματα! Ουτε καν ηξερες οτι γινονται καθε χορνο παρα πολλα πρωταθληματα πανευρωπαικα, παναμερικανικα, στην νοτια Αμερικη, κλπ, κλπ. Τωρα που τα εμαθες απο εμενα και φανηκε πόσο ασχετος ησουν και πόσο πολυ εκτεθηκες με το να μην ξερεις αλλά να εχεις αποψη καλο θα ηταν να μην μιλας και να εκτιθεσαι παραπανω.... Τωρα μου βγαζεις βεβαια οτι 45 χωρες που εχει η παγκοσμια ομοσπονδια και οι 120 διαφορετικης εθνικοτητας παικτες που συμμετεχουν στα παγκοσμια πρωταθληματα Backgammon ειναι αμελητεα ποσοτητα. Κλασικος. ΟΡΙΖΕΙΣ ο,τι σου αρεσει και περιμενεις να το δεχτουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 http://cdn.scratch.mit.edu/get_image/gallery/189277_200x130.png?v=1367965699.83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 http://cdn.scratch.mit.edu/get_image/gallery/189277_200x130.png?v=1367965699.83 Ε ναι ηταν φανερο απο την αρχη του τοπικ οτι τρολαρες οπως σου ειπαν και 3 αλλοι πιο πριν, αφου εγραφες τα δικα σου ο,τι και να σου εγραφε καποιος ως αντεπιχειρημα που κατερριπτε αυτα που εγραφες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Φιλε συνεχεια μιλας για αλλους νομιζοντας οτι ετσι ενισχυεις τη θεση σου, δεν εχει καταλαβει ομως οτι οι περισσοτεροι απ αυτους που μας διαβαζουν με εμενα συμφωνουν. Εξαλλου μονο παραφρων θα συμφωνουσε μαζι σου και θα αθροιζε παιχτες και προπονητες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Φιλε συνεχεια μιλας για αλλους νομιζοντας οτι ετσι ενισχυεις τη θεση σου, δεν εχει καταλαβει ομως οτι οι περισσοτεροι απ αυτους που μας διαβαζουν με εμενα συμφωνουν. Φυσικα και κάνεις λαθος! Αν ξερεις να διαβαζεις και εχεις IQ μεγαλυτερο του μηδενος, τοτε αν διαβασεις το τοπικ θα δεις οτι ολοι σε δουλευουνε. Ναι ΕΣΕΝΑ! Ολοι σε αποκαλουν εμμεσως ή ευθεως τρολ και οτι το μόνο που κάνεις ειναι να ποσταρεις το ποιημα σου χωρις να σε ενδιαφερει για το οτι σου καταρριψανε αυτα που λες και απλως επαναλαμβανεσαι. Ελα δεν ειναι δυσκολο! Πηγαινε στις πισω σελιδες και δες τι λενε για ΕΣΕΝΑ! Οτι τρολαρεις ασυστολως λενε. Μην κάνεις το 15χρονο(δεν ξερω και αν εισαι) που αντιστρεφει την κατασταση. Για εμενα δεν ειπε κανείς τιποτα. Για εσενα λενε οτι τρολαρεις και οτι δεν διαβαζεις τι λενε οι αλλοι και απλως γραφες το ποιημα σου. Για διαβασε λοιπον λιγο και κανε την αυτοκριτικη σου αν εχεις καποια "τσιπα" πανω σου..... Εξαλλου μονο παραφρων θα συμφωνουσε μαζι σου και θα αθροιζε παιχτες και προπονητες... Δεν το σωνεις λεμε ο,τι και να πεις. ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ: Εσυ ειπες οτι δεν υπαρχει ο δευτερος στο Σκακι οταν εγω το ανεφερα. Οπως σου δειξαμε φυσικα και υπαρχει!! Ποιος ηταν ο ασχετος? ΕΣΥ! Και συνεχισες να επιμενεις. Μετα βεβαια αρχισες τις οπισθοχωρησεις τυπου "ασε τον Αναντ". ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Επισης βλεπω οτι αρχισες τα οι προπονητες δεν μετρανε κλπ. Κλασικη οπισθοχωρηση οταν ειδες οτι εγινες ρεζιλι των σκυλιων! Ελα, μπορεις να οπισθοχωρησεις και αλλο, πες ξερω γω οτι δεν καταλαβες τι εννοουσα με το second και νομιζες δευτερολεπτο. Ελα μπορεις να βρεις και αλλες δικαιολογιες ειμαι σιγουρος.... Εσυ ειπες οτι το GO παιζεται απο ελαχιστους ενω παιζεται απο 60 εκατομμυρια παικτες σε ολο τον κοσμο και η δημοτικοτητα του αυξανεται ραγδαια! Μιλαμε για ασχετοσυνη! Και αντε να μην ξερεις κατι αλλά εσυ επιμενεις. Εσυ μιλας για μη ελαχιστη απηχηση του Ταβλιου σε ολο τον κοσμο ενω ουτε καν ηξερες τι ειναι το Backgammon! Ουτε καν ηξερες οτι παιζεται Ταβλι καπου αλλου εκτος Ελλαδας. Ουτε καν ηξερες οτι υπαρχει παγκοσμια ομοσπονδια! Ουτε καν ηξερες οτι γινονται καθε χορνο παγκοσμια πρωταθληματα! Ουτε καν ηξερες οτι γινονται καθε χορνο παρα πολλα πρωταθληματα πανευρωπαικα, παναμερικανικα, στην νοτια Αμερικη, κλπ, κλπ. Τωρα που τα εμαθες απο εμενα και φανηκε πόσο ασχετος ησουν και πόσο πολυ εκτεθηκες με το να μην ξερεις αλλά να εχεις αποψη καλο θα ηταν να μην μιλας και να εκτιθεσαι παραπανω.... Τωρα μου βγαζεις βεβαια οτι 45 χωρες που εχει η παγκοσμια ομοσπονδια και οι 120 διαφορετικης εθνικοτητας παικτες που συμμετεχουν στα παγκοσμια πρωταθληματα Backgammon ειναι αμελητεα ποσοτητα. Κλασικος. ΟΡΙΖΕΙΣ ο,τι σου αρεσει και περιμενεις να το δεχτουμε. Και αρκετα άλλα που δεν χρειαζεται να αναφερω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Βρε άνθρωπε μου να συμφωνήσουν με σένα σε ΤΙ; Κορόιδεψες οτι υπάρχουν seconds και σου λέω εγώ οτι υπάρχουν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και σε link που να εξηγεί τι κάνουν, και το ήξερα εγώ που δεν παίζω σοβαρά σκάκι. Κι εσύ που είσαι σοβαρός παίχτης το κορόιδευες. Δεν είναι θέμα απόψεων, ούτε γνώμης για να διαφωνήσουμε ή συμφωνήσουμε. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Πες έκανα λάθος ή βρες μια δικαιολογία στο επίπεδο της ηλικίας σου, εκτός αν είσαι κάτω απο 15 ετών. Δεν σου ζητήσαμε να πεις την άποψη σου για το σκάκι, ούτε εγώ εξέφρασα άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αν ξερεις Σκακι οπως λες για πες μου μια κινηση θυσιας αλογου για πιονι στο ανοιγμα! Δεν εχει και πολλες. Ελα γρηγορα ξερω οτι εισαι μεσα μην ψαχνεις στο google.... Σε αυτο Walkerr δεν ειδα να απαντας. Τι εγινε δεν το βρηκες ακομα στο google? Ενταξει ισως δεν παρακολουθεις και τοσο απο κοντα το Σκακι οσο εγω και δεν εχεις και καμια υποχρεωση να το κάνεις ετσι και αλλιως, αλλά μην μου κάνεις τον δασκαλο τοτε.... Με τα επιτραπεζια παιχνιδια λογικης(board games κοινως) εχω ασχοληθει οσο δεν φανταζεσαι. Δυσκολα να μην ξερω κατι οποτε μην προσπαθεις να με βγαλεις τρελο γιατι φαινεται οτι δεν ειμαι. Φαινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Φυσικα και κάνεις λαθος! Αν ξερεις να διαβαζεις και εχεις IQ μεγαλυτερο του μηδενος, τοτε αν διαβασεις το τοπικ θα δεις οτι ολοι σε δουλευουνε. Ναι ΕΣΕΝΑ! Ολοι σε αποκαλουν εμμεσως ή ευθεως τρολ και οτι το μόνο που κάνεις ειναι να ποσταρεις το ποιημα σου χωρις να σε ενδιαφερει για το οτι σου καταρριψανε αυτα που λες και απλως επαναλαμβανεσαι. Ελα δεν ειναι δυσκολο! Πηγαινε στις πισω σελιδες και δες τι λενε για ΕΣΕΝΑ! Οτι τρολαρεις ασυστολως λενε. Μην κάνεις το 15χρονο(δεν ξερω και αν εισαι) που αντιστρεφει την κατασταση. Για εμενα δεν ειπε κανείς τιποτα. Για εσενα λενε οτι τρολαρεις και οτι δεν διαβαζεις τι λενε οι αλλοι και απλως γραφες το ποιημα σου. Για διαβασε λοιπον λιγο και κανε την αυτοκριτικη σου αν εχεις καποια "τσιπα" πανω σου..... Δεν το σωνεις λεμε ο,τι και να πεις. ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ: Εσυ ειπες οτι δεν υπαρχει ο δευτερος στο Σκακι οταν εγω το ανεφερα. Οπως σου δειξαμε φυσικα και υπαρχει!! Ποιος ηταν ο ασχετος? ΕΣΥ! Και συνεχισες να επιμενεις. Μετα βεβαια αρχισες τις οπισθοχωρησεις τυπου "ασε τον Αναντ". ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Επισης βλεπω οτι αρχισες τα οι προπονητες δεν μετρανε κλπ. Κλασικη οπισθοχωρηση οταν ειδες οτι εγινες ρεζιλι των σκυλιων! Ελα, μπορεις να οπισθοχωρησεις και αλλο, πες ξερω γω οτι δεν καταλαβες τι εννοουσα με το second και νομιζες δευτερολεπτο. Ελα μπορεις να βρεις και αλλες δικαιολογιες ειμαι σιγουρος.... Εσυ ειπες οτι το GO παιζεται απο ελαχιστους ενω παιζεται απο 60 εκατομμυρια παικτες σε ολο τον κοσμο και η δημοτικοτητα του αυξανεται ραγδαια! Μιλαμε για ασχετοσυνη! Και αντε να μην ξερεις κατι αλλά εσυ επιμενεις. Εσυ μιλας για μη ελαχιστη απηχηση του Ταβλιου σε ολο τον κοσμο ενω ουτε καν ηξερες τι ειναι το Backgammon! Ουτε καν ηξερες οτι παιζεται Ταβλι καπου αλλου εκτος Ελλαδας. Ουτε καν ηξερες οτι υπαρχει παγκοσμια ομοσπονδια! Ουτε καν ηξερες οτι γινονται καθε χορνο παγκοσμια πρωταθληματα! Ουτε καν ηξερες οτι γινονται καθε χορνο παρα πολλα πρωταθληματα πανευρωπαικα, παναμερικανικα, στην νοτια Αμερικη, κλπ, κλπ. Τωρα που τα εμαθες απο εμενα και φανηκε πόσο ασχετος ησουν και πόσο πολυ εκτεθηκες με το να μην ξερεις αλλά να εχεις αποψη καλο θα ηταν να μην μιλας και να εκτιθεσαι παραπανω.... Τωρα μου βγαζεις βεβαια οτι 45 χωρες που εχει η παγκοσμια ομοσπονδια και οι 120 διαφορετικης εθνικοτητας παικτες που συμμετεχουν στα παγκοσμια πρωταθληματα Backgammon ειναι αμελητεα ποσοτητα. Κλασικος. ΟΡΙΖΕΙΣ ο,τι σου αρεσει και περιμενεις να το δεχτουμε. Και αρκετα άλλα που δεν χρειαζεται να αναφερω..... Φιλε καταντας αηδια... Οσες φορες και να αναρτησεις τα ιδια και τα ιδια δε μπορεις να σβησεις το ρεζιλικι σου. Πρωτα μιλησες για βοηθους-δευτερους, μετα τους εκανες προπονητες, οπωσδηποτε ομως ηθελες να αθροιστουν στους παιχτες. Με συγχωρεις ομως τωρα, παω στο chess.com να παιξω μια παρτιδα και φυσικα να καλεσω και τoυς δευτερους μου Εξαλλου αυτοι οπως ειπες θα ανεβασουν τον παραγοντα "τυχη" στο παιχνιδι... Σε αυτο Walkerr δεν ειδα να απαντας. Τι εγινε δεν το βρηκες ακομα στο google? Ενταξει ισως δεν παρακολουθεις και τοσο απο κοντα το Σκακι οσο εγω και δεν εχεις και καμια υποχρεωση να το κάνεις ετσι και αλλιως, αλλά μην μου κάνεις τον δασκαλο τοτε.... Με τα επιτραπεζια παιχνιδια λογικης(board games κοινως) εχω ασχοληθει οσο δεν φανταζεσαι. Δυσκολα να μην ξερω κατι οποτε μην προσπαθεις να με βγαλεις τρελο γιατι φαινεται οτι δεν ειμαι. Φαινεται? Κωμικε φιλε μου, πρωτα πρεπει να μαθεις τους κανονισμους, μετα μιλας για θυσιες. Ευχαριστως να παιζαμε μια παρτιδα online, ποιος μου εγγυαται ομως οτι δεν θα εχεις διπλα και τον houdini(ξερεις, το μαγο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Φιλε καταντας αηδια... Οσες φορες και να αναρτησεις τα ιδια και τα ιδια δε μπορεις να σβησεις το ρεζιλικι σου. Οχι κάνεις λαθος. Εσυ εχεις γινει ρεζιλι με ολα αυτα που εχεις πει και ολοι το εχουν καταλαβει. Απλως τωρα προσπαθεις να το αντιστρεψεις ωστε να μην πληγει ο εγωισμος σου. Πολυ αργα για αυτο πλεον. Πρωτα μιλησες για βοηθους-δευτερους, μετα τους εκανες προπονητες, οπωσδηποτε ομως ηθελες να αθροιστουν στους παιχτες. Ηθελα να αθροιστουν στους παικτες? Δεν βγαζει νοημα αυτο. Επισης μιλησα για δευτερους και εσυ ειπες οτι δεν υπαρχουν αυτα! Σου αποδειξε ο flik(μιας και δεν πιστευες εμενα) οτι υπαρχουν. Φυσικα δεν ηξερες που να κρυφτεις μετα απο αυτο για αυτο και η αντιδραση νηπιου που δειχνεις τωρα. Ομως οι περισσοτεροι εδω περα δεν ειναι νηπια και εχουν καταλαβει οτι τα εχεις χασει.... Επισης μιλησα για δευτερους μιλησα για προπονητες και μιλησα για αναλυτες που χρησιμοποιουν οι προπονητες. Δεν τους εκανα δηλαδη ΜΕΤΑ προπονητες. Μην προσπαθεις τζαμπα να σωσεις την κατασταση που σε εχει πλακωσει. Δεν σωνεται! Δεν ηξερες οτι υπαρχουν οι δευτεροι στο Σκακι και δεν ηξερες καν τις ορολογιες. Τωρα με τεχνασματα υπεκφυγων δεν μπορεις να το σωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Γιατι δεν παίζετε μια παρτίδα να ηρεμήσει και το νημα εδω? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ο φλικ κι εσυ "αποδειξατε" οτι στα διαλειμματα παρτιδων των παγκοσμιων πρωταθληματων υπαρχουν οι προπονητες των παιχτων που συμβουλευουν τους παιχτες. Χαιρω πολυ, παντου γινεται αυτο. Δεν παιζουν ομως οι προπονητες. Και για να μη ξεχνιομαστε να παλι τι ακριβως εγραψες(Συμβουλη: μη τα βγαλεις πιο εξω αυτα και μην τα πεις σε καμμια λεσχη γιατι θα σου περασουν ζουρλομανδυα ) Πλεον αν εχεις την τυχη να εχεις καλυτερους second(βοηθους) να σου βρουνε μια καλη βαριαντα για ανοιγμα ή καμια παγιδα που οι βοηθοι του αντιπαλου σου να μην εχουν δει, τοτε θα νικησεις ακομα και χωρις να εισαι καλυτερος του αντιπαλου, οποτε η νικη σου θα οφειλεται σε εξωτερικο παραγοντα. Οτι ειχες την τυχη να εχεις καλυτερους βοηθους. Γιατι δεν παίζετε μια παρτίδα να ηρεμήσει και το νημα εδω? Ειπαμε, γιατι θα βαλει τον Χουντινι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις