-nick- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Λυστε το στο σκακι. Με στοιχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ο,τι να'ναι. Λοταρια το ζαρι και τα χαρτια?? Αλλο λοταρια και αλλο Ταβλι και αλλο Ποκερ. Καμια σχεση! Στην λοταρια μιλαμε για καθαρη τυχη. Καθολου ικανοτητα δεν μπορει να υπαρξει.** **Αν και προσφατα καποια σαΐνια απεδειξαν το αντιθετο και εφηυραν μια μηχανη που να διαβαζει το τι θα βγαλει η λοταρια και να βγαινουν κερδισμενοι! Μα δεν ξερεις τιποτα και εχεις και αποψη για ολα!! Επισης μαλλον με/μας δουλευεις και μας τρολαρεις για να λες οτι το GO παιζεται απο ελαχιστους!! Το fail αυτης της προτασης σου αμα ψαξεις να δεις τι ακριβως ειναι και απο ποιους παιζεται το GO(που ειναι και ταχεως αναπτυσσομενο παιχνιδι και σοτν δυτικο κοσμο πλεον!) ειναι ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ! Δημοφιλη παιχνιδια εννοεις και οχι αθληματα γιατι τοτε το ποδοσφαιρο τα σκεπαζει ολα. Επισης αλλο "ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ το Σκακι ειναι περιορισμενης απηχησης" και αλλο σκετο "περιορισμενης απηχησης" που ειπες αρχικα! Μα εχει το Ταβλι παγκοσμια απηχηση. Ελλαδα(φυσικα!), Τουρκια(φυσικα!), Σουηδια, Νορβηγια, Ισραηλ, Αμερικη (φυσικα!), Ιταλια, Ουκρανια, Δανια, και σε αρκετες αλλες χωρες, παιζεται αρκετα εως πολυ το Backgammon καθως και αρκετες αλλες παραλλαγες του. Καμια σχεση με το Σκακι αλλά και παλι δεν ειναι το Σκακι κριτηριο για το αν εχει απηχηση ενα παιχνιδι αλλιως ολα θα βγουν χαμηλης απηχησης. Εγω δεν εχω συναισθηση? Αντε καλα. Το 1/1000 των γνωσεων μου να ειχες απο το Σκακι γενικοτερα(ιστοριας του, θεωριας ανοιγματων, φιναλε, ιστορικα στοιχεια για καθε παικτη, για το ιδιο το παιχνιδι γνωσεις και φυσικα σκακιστικων υπολογιστων που πρεπει να ειμαι ενας απο τους 2-3 Ελληνες που εχουν τις περισσοτερες γνωσεις επι του θεματος), ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ομως, θα ησουν ενας πολυπραγμων σκακιστης. Προς γνωση σου: εχω υπαρξει δευτερος ή βοηθος δευτερου(αναλυτης ανοιγματων κυριως) 3 Ευρωπαιων GM. Δεν ηρθα στα λογια σου γιατι εσυ το γενικευες. Εγω σου ειπα οτι αυτο στο Ταβλι ισχυει μόνο οταν μιλαμε για αντιπαλους ιδιας δυναμικοτητας. Ωχ! Τελικα εισαι ασχετος. Seconds(συχνη ονομασια βοηθου στο Σκακι), βοηθοι δηλαδη, ή προπονητες αν θες και βοηθοι γενικοτερα, υπαρχουν εδω και χιλιαδες χρονια στο Σκακι(το παλιο adjournment στην μεση του παιχνιδιου το ηξερες? που γινονταν ακομα και στα παγκοσμια πρωταθληματα! οπου σταματουσε το παιχνιδι και οι παικτες ειχαν αρκετες ωρες δικαιωμα ξεκουρασης και αναλυσης της θεσης με τους δευτερους τους.). Πλεον χωρις καλους "δευτερους" δεν εχεις τυχη στο επαγγελματικο Σκακι. Αν δεν αναλυσουν οι 2-3 βοηθοι μεσω σκακιστικων υπολογιστων 24 ωρες το 24ωρο για εβδομαδες ολοκληρες ανοιγματα επι ανοιγματων για να πας προετοιμασμενος σε ενα τουρνουα θα πατωσεις! Οπως ειπα δεν εχεις ιδεα απο Σκακι. Ή ξερεις απλως καποια απλα πραγματακια που ουτε καν αγγιζουν τα ορια της ημιμαθειας. Τελικα μαλλον δεν πρεπει να σου απανταω, τζαμπα χαλαω εγκεφαλικη ενεργεια.... Φιλε σορρυ αλλα δεν εχω αλλο χρονο να απανταω σε τρολομυνηματα. Ισχυουν αυτα που σου εχω απαντησει ηδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Σωστος, εγω το WZebra ειχα (πολυ δυνατο προγραμμα νομιζω) , το οποιο μεχρι 3-4 κινησεις το κερδιζα (με πολυ δυσκολια). Στις 2 μπροστα το ειχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Eλα ρε φιλε, ευτυχως που εισαι εσυ να μας μαθεις σκακι που παιζουμε απο πιτσιρικια κι εχουμε και κυπελα. Ελεος τι αλλες μπαρουφες θα ακουσουμε ακομα απο γραφικους... Φιλε στο chess.com που εβαλες εχω λογ/σμο. Ελα εσυ με το... 2000 σκορ που εχεις να με συντριψεις. Προφανως δε προκειται να ερθεις γιατι δε ξερεις καν πως παιζεται. Ουτως ή αλλως αυτο δεν ειναι παιχνιδι για σενα, εσυ εισαι για ταβλι μονο. ΥΓ. Αν μου βρεις εστω εναν σκακιστη που εχει παιξει ποτε ή εχει δει να παιζουν με "βοηθους-seconds" θα σε προσκυνησω... Προφανως και δεν ξερεις τι σου γινεται και εισαι ενα απλο τρολ. Σου εδειξε με λινκς ο flik οτι πχ ο Αναντ θα παει χωρις 2 απο τους βασικους δευτερους του στο παγκοσμιο πρωταθλημα να παιξει με τον Καρλσεν. Σου εδειξε επισης με λινκ να λενε αλλοι πραγματα για το τι ειναι ενας δευτερος στο Σκακι και να λενε ακριβως αυτα που σου ειπα και εγω. Εσυ κοιμασαι ορθιος και δεν τα διαβαζεις! ΔΕΝ ΤΑ διαβαζεις αυτα και τα ΑΓΝΟΕΙΣ! Ε επιτρεψε μας να σε αγνοησουμε και εμεις απο εδω και περα λοιπον..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Παιξτε ενα σκακι να το λύσετε θα εχει πολυ ενδιαφερον.. Να μαθουμε και εμεις που δεν ξερουμε απο σκακι ποιος εχει την σωστη αποψη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Προφανως και δεν ξερεις τι σου γινεται και εισαι ενα απλο τρολ. Σου εδειξε με λινκς ο flik οτι πχ ο Αναντ θα παει χωρις 2 απο τους βασικους δευτερους του στο παγκοσμιο πρωταθλημα να παιξει με τον Καρλσεν. Σου εδειξε επισης με λινκ να λενε αλλοι πραγματα για το τι ειναι ενας δευτερος στο Σκακι και να λενε ακριβως αυτα που σου ειπα και εγω. Εσυ κοιμασαι ορθιος και δεν τα διαβαζεις! ΔΕΝ ΤΑ διαβαζεις αυτα και τα ΑΓΝΟΕΙΣ! Ε επιτρεψε μας να σε αγνοησουμε και εμεις απο εδω και περα λοιπον..... Τρολ εισαι εσυ φιλε και οχι απλο, πολυσυνθετο. Ασε τον Αναντ, δε μιλαμε για παιχνιδια παγκοσμιου τιτλου. Διαβασες καπου τι γινεται στα παγκ.πρωταθληματα και νομισες οτι ετσι παιζεται το παιχνιδι... Ασχετοσυνης ανικατε μαχαν. Μα σε παρακαλω να με αγνοησεις. Ποτε δε ζητησα τη προσοχη σου. (ΥΓ. Στο chess.com που με παραπεμπεις, το τελευταιο καιρο ειμαι μεσα καθημερινα) Παιξτε ενα σκακι να το λύσετε θα εχει πολυ ενδιαφερον.. Να μαθουμε και εμεις που δεν ξερουμε απο σκακι ποιος εχει την σωστη αποψη.. Πιθανοτατα θα βαλει καποιο προγραμμα να παιζει γιαυτον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Φιλε σορρυ αλλα δεν εχω αλλο χρονο να απανταω σε τρολομυνηματα. Ισχυουν αυτα που σου εχω απαντησει ηδη. Δεν μπορεις να απαντησεις επειδη δεν εχεις επιχειρηματα. Επειδη και εγω και ο flik σε βγαλαμε ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ! Τι να απαντησεις οταν δεν μπορεις? Εκτεθηκες το ειδαν ολοι οτι λες συνεχως ανοησιες(εδω δεν ηξερες τι ειναι ο δευτερος στο Σκακι και ειπες οτι το παιχνιδι GO εχει ελαχιστη απηχηση!!!!! ) Σωστος, εγω το WZebra ειχα (πολυ δυνατο προγραμμα νομιζω) , το οποιο μεχρι 3-4 κινησεις το κερδιζα (με πολυ δυσκολια). Στις 2 μπροστα το ειχα. To Zebra ηταν καλο παλια και απο τα κορυφαια στο endgame. Τωρα εχει πεσει πολυ καθως ανεβηκαν δραματικα τα Edax, NTest και Saio(και το δικο μας Herakles ειναι πολυ καλο αν και δεν φτανει αυτα τα 3). Οπου με την δραματικη αυξηση της υπολογιστικης ισχυος, οπως ειπα βρισκονται κοντα στo να λυσουν το Reversi 8x8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορεις να απαντησεις επειδη δεν εχεις επιχειρηματα. Επειδη και εγω και ο flik σε βγαλαμε ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ! Τι να απαντησεις οταν δεν μπορεις? Εκτεθηκες το ειδαν ολοι οτι λες συνεχως ανοησιες(εδω δεν ηξερες τι ειναι ο δευτερος στο Σκακι και ειπες οτι το παιχνιδι GO εχει ελαχιστη απηχηση!!!!! ) Εχω ηδη απαντησει, θα λεμε ολο τα ιδια? Πουθενα δε με βγαλατε λαθος. Εκτεθηκες, αυτη ειναι η αληθεια, και τωρα πας να κανεις ρελανς. Ας υποθεσουμε οτι εσυ ξερεις σκακι. Ο flik ξερει? Τι ειναι παλι αυτο το GO? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Τρολ εισαι εσυ φιλε και οχι απλο, πολυσυνθετο. Ασε τον Αναντ, δε μιλαμε για παιχνιδια παγκοσμιου τιτλου. Διαβασες καπου τι γινεται στα παγκ.πρωταθληματα και νομισες οτι ετσι παιζεται το παιχνιδι... Ασχετοσυνης ανικατε μαχαν. Ασε, ολοι σε αυτη τη συζητηση βλεπεις οτι εχουν καταλαβει πόσο ασχετος εισαι σε αυτα που λες και οτι εφοσον επιμενεις να τα λες ενω αποδειχτηκες με 440 τροπους λαθος και σε 500 πραγματα λαθος, συνεχιζεις και τα υποστηριζεις. Αρα προφανως και τρολαρεις ασυστολως. Ασε τον Αναντ, δε μιλαμε για παιχνιδια παγκοσμιου τιτλου. Διαβασες καπου τι γινεται στα παγκ.πρωταθληματα και νομισες οτι ετσι παιζεται το παιχνιδι... Ασχετοσυνης ανικατε μαχαν. Απορω τι υπαρχει πισω απο το πληκτρολογιο και τα γραφει αυτα???? Ασε τον Αναντ? Τι εγινε? Αρχισες την οπισθοχωρηση? ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Ολοι σε καταλαβανε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 wiki is your friend. http://en.wikipedia.org/wiki/Go_(game) http://en.wikipedia.org/wiki/Reversi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Το ποστ εχει ξεφυγει....Το ποκερ με το σκακι δεν εχουν καμια απολυτως σχεση. Απο ποκερ που ξερω τα βασικα θεωρω οτι σε παιχνιδια μεσσαιας κλιμακας την τυχη την βαζω στο 10-15 %. Γιατι οσο και καλο φυλο να εχεις δεν προκειται να παρεις πολλα απο το ποτ εαν δεν ξερεις πω να παιξεις. Παρα πολυ πιο ευκολο θεωρω το ποκερ απο το σκακι (χωρις να εχω δοκιμασει το δευτερο...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ασε, ολοι σε αυτη τη συζητηση βλεπεις οτι εχουν καταλαβει πόσο ασχετος εισαι σε αυτα που λες και οτι εφοσον επιμενεις να τα λες ενω αποδειχτηκες με 440 τροπους λαθος και σε 500 πραγματα λαθος, συνεχιζεις και τα υποστηριζεις. Αρα προφανως και τρολαρεις ασυστολως. Απορω τι υπαρχει πισω απο το πληκτρολογιο και τα γραφει αυτα???? Ασε τον Αναντ? Τι εγινε? Αρχισες την οπισθοχωρηση? ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Ολοι σε καταλαβανε! Ναι, οσοι ξερουν σκακι σαν το δικο σου εχουν "καταλαβει"... Οσοι ξερουν κανονικο απλα γελανε. Να εισαι βεβαιος. Συνελθε φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Εχω ηδη απαντησει, θα λεμε ολο τα ιδια? Πουθενα δε με βγαλατε λαθος. Εκτεθηκες, αυτη ειναι η αληθεια, και τωρα πας να κανεις ρελανς. Σε 500 σημεια λαθος ησουν! Εσυ εκτεθηκες φυσικα και οσο και αν προσπαθεις να το αντιστρεψεις δεν θα τα καταφερεις γιατι δεν μιλας σε παιδια δημοτικου. Εσυ ειπες οτι δεν υπαρχει ο δευτερος στο Σκακι οταν εγω το ανεφερα. Οπως σου δειξαμε φυσικα και υπαρχει. Ποιος ηταν ο ασχετος? ΕΣΥ! Και συνεχισες να επιμενεις. Μετα βεβαια αρχισες τις οπισθοχωρησεις τυπου "ασε τον Αναντ". ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Εσυ ειπες οτι το GO παιζεται απο ελαχιστους ενω παιζεται απο 60 εκατομμυρια παικτες σε ολο τον κοσμο και η δημοτικοτητα του αυξανεται ραγδαια! Μιλαμε για ασχετοσυνη! Και αντε να μην ξερεις κατι αλλά εσυ επιμενεις. Εσυ μιλας για μη απηχηση του Ταβλιου σε ολο τον κοσμο ενω ουτε καν ηξερες τι ειναι το Backgammon! Ουτε καν ηξερες οτι παιζεται Ταβλι καπου αλλου εκτος Ελλαδας. Ουτε καν ηξερες οτι υπαρχει παγκοσμια ομοσπονδια! Τωρα που τα εμαθες απο εμενα και φανηκε πόσο ασχετος ησουν και πόσο πολυ εκτεθηκες με το να μην ξερεις αλλά να εχεις αποψη καλο θα ηταν να μην μιλας και να εκτιθεσαι παραπανω.... Ας υποθεσουμε οτι εσυ ξερεις σκακι. Ο flik ξερει? Και τι σχεση εχει αυτο αν ξερει ή οχι Σκακι? Τι ειναι παλι αυτο το GO? Μαθε πρωτα Σκακι και μετα πιασε το GO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Παρα πολυ πιο ευκολο θεωρω το ποκερ απο το σκακι (χωρις να εχω δοκιμασει το δευτερο...). Ακριβως. Γιαυτο και ποκερ μαθανουν και παιζουν ολοι, σκακοι ομως λιγοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ναι, οσοι ξερουν σκακι σαν το δικο σου εχουν "καταλαβει"... Οσοι ξερουν κανονικο απλα γελανε. Να εισαι βεβαιος. Συνελθε φιλε. Εσυ συνελθε και ασε το τρολαρισμα. Ολοι σε καταλαβαν να ευχεσαι να μην σε καταλαβαν και οι μοντερειτορς. Εγω δεν σε κανω ριπορτ γιατι μου αρεσει που συνεχιζεις και εκτιθεσαι και θελω να δω ποια ειναι τα ορια σου. Ακριβως. Γιαυτο και ποκερ μαθανουν και παιζουν ολοι, σκακοι ομως λιγοι. Λιγοι? Εσυ δεν μας ελεγες πιο πανω οτι το Σκακι ειναι αυτο που εχει την μεγαλυτερη απηχηση απο ολα? Αρα το ξερουν παρα πολλοι, οι περισσοτεροι απο καθε αλλο παιχνιδι δηλαδη. Τωρα μας λες οτι το ξερουν λιγοι? Πρεπει να αποφασισεις! Δεν μπορει να τα εχεις μονα ζυγα δικα σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις