bnvdarklord Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Κάνεις ομως fold λογω κακης τυχης. Αρα επεμβαινει η τυχη στο παιχνιδι. Και το fold δηλαδη μερος του παιχνιδιου ειναι. Ε ναι, δεν ειπα οτι δεν υπαρχει τυχη στο πόκερ. Αλλα δεν μπορεις να πεις οτι το ποκερ ειναι παιχνιδι τύχης. Το οτι κανεις fold γενικά δεν ειναι και τοσο κακό, ακόμα και οταν πληρώνεις blinds(καθως θα δεις φύλλα τοτε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 ειπα την γνωμη μου γενικα απ το ποκερ vs σκακι,θιχτηκες κ το πηγες αλλου απ αυτο που προτοειπα εγω(δλδ οτι δεν εχουν καμια απολυτως σχεση αυτα τα 2 ωστε να γινεται η οποιαδηποτε συγκριση μετακυ τους) οποτε δεν υπαρχει λογος κ να το συνεχισω κ δεν εχει κ νοημα,δεν προσπαθω να υπερασπιστω το σκακι. Απλα θελω να μου πεις εσυ που ξερεις πιο καλα ετσι απο περιεγια στο ποσο της % κυμαινετε για σενα ο παραγοντα τυχη-ικανοτητα στο ποκερ??? Στο σκακι ειναι 0%-100% ξεκαθαρα Επισης αυτα που γραφεις σχετικα με το ποκερ δεν εχουν την παραμικρη σχεση μ αυτο που παιζετε στην Ελλαδα, η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι "εξαρταται" για εναν τυχαιο παιχτη που παει και παιζει για πλακα μια στο τοσο μετραει πολυ η τυχη..επειδη δεν θα μασει αρκετα χερια για εκμηδενιση την διακυμανση.. για εναν παιχτη που θα παιξει επαγγελματικα,ξερωντας οτι πρεπει να παιξει πολλα χερια για να δει το πραγματικο αποτελεσμα, η τυχη ειναι απειροελαχιστη.. και για να το διαπιστωσεις και ο ιδιος μπες στην παρακατω σελιδα http://www.pokerolymp.com/articles/show/keine/13048/variance-calculator#.Ull9j9LIZsh και εκει που λεει numper of hands αλλαξε τα βαλε στην αρχη 100 χερια,μετα 10000,μετα 10.000 μετα 100.000 και μετα 500.000 και κοιτα στο possibility of loss.. οι επαγγελματιες παιζουν 500.000-1000000 χερια το χρονο,στο τελος του χρονου θα εχεις 100% αυτο που αναλογη στην ικανοτητα σου..αυτη ειναι η φυση του παιχνιδιου..ειναι μαραθωνιος δεν ειναι αγωνας 100 μετρων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 οι επαγγελματιες παιζουν 500.000-1000000 χερια το χρονο,στο τελος του χρονου θα εχεις 100% αυτο που αναλογη στην ικανοτητα σου..αυτη ειναι η φυση του παιχνιδιου..ειναι μαραθωνιος δεν ειναι αγωνας 100 μετρων.. 100% οχι. 99.99% ή κατι παρομοιο ναι. Η τυχη δεν μπορει να βγει τελειως απο ενα παιχνιδι τυχης. Υστερογραφο(για αυτους που θα βγαλουν το φοβερο συμπερασμα οτι λεω οτι το Ποκερ ειναι παιχνιδι καθαρης τυχης): http://www.insomnia.gr/topic/502662-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9-vs-texas-hold-em-poker/page-5?do=findComment&comment=52699956 οι επαγγελματιες παιζουν 500.000-1000000 χερια το χρονο,στο τελος του χρονου θα εχεις 100% αυτο που αναλογη στην ικανοτητα σου..αυτη ειναι η φυση του παιχνιδιου..ειναι μαραθωνιος δεν ειναι αγωνας 100 μετρων.. Επισης επειδη οι τοπ παικτες παιζουν συνηθως απεναντι σε αλλους τοπ παικτες η τυχη εκει παιζει μεγαλυτερο ρολο(απο οτι αν επαιζαν με μικροτερης δυναμικοτητας αντιπαλους) και τα "χερια" που χρειαζονται για να φτασει η αποδοση τους στις πραγματικες ικανοτητες τους ειναι πολυ περισσοτερα. Αν δεν το καταλαβαινει κανείς αυτο ας σκεφτει οτι αν εγω ειμαι ΠΟΛΥ καλυτερος παικτης απο εναν αλλο σε ενα παιχνιδι τυχης, τοτε επειτα απο 50 παιχνιδια θα το εχει δειξει η βαθμολογια αυτο. Αν ομως παιξω με εναν που ειμαι ΕΛΑΧΙΣΤΑ καλυτερος θα χρειαστω 500 ή και παραπανω παιχνιδια για να φανει η εστω και μικρη ανωτεροτητα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 100% οχι. 99.99% ή κατι παρομοιο ναι. Η τυχη δεν μπορει να βγει τελειως απο ενα παιχνιδι τυχης. Υστερογραφο(για αυτους που θα βγαλουν το φοβερο συμπερασμα οτι λεω οτι το Ποκερ ειναι παιχνιδι καθαρης τυχης): http://www.insomnia.gr/topic/502662-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9-vs-texas-hold-em-poker/page-5?do=findComment&comment=52699956 Επισης επειδη οι τοπ παικτες παιζουν συνηθως απεναντι σε αλλους τοπ παικτες η τυχη εκει παιζει μεγαλυτερο ρολο(απο οτι αν επαιζαν με μικροτερης δυναμικοτητας αντιπαλους) και τα "χερια" που χρειαζονται για να φτασει η αποδοση τους στις πραγματικες ικανοτητες τους ειναι πολυ περισσοτερα. Αν δεν το καταλαβαινει κανείς αυτο ας σκεφτει οτι αν εγω ειμαι ΠΟΛΥ καλυτερος παικτης απο εναν αλλο σε ενα παιχνιδι τυχης, τοτε επειτα απο 50 παιχνιδια θα το εχει δειξει η βαθμολογια αυτο. Αν ομως παιξω με εναν που ειμαι ΕΛΑΧΙΣΤΑ καλυτερος θα χρειαστω 500 ή και παραπανω παιχνιδια για να φανει η εστω και μικρη ανωτεροτητα μου. νομιζω πως κανεις πλεον δεν διαφωνει οτι το ποκερ δεν ειναι παιχνιδι τυχης μετα αποτοσο αναλυση.. περα απο αυτο τωρα στις λεπτομεριες,και το να πας μεχρι το περιπτερο και να γυρισεις 100% δεν εχει,ολα μπορουν να συμβουν..αρα στην ουσια τιποτα δεν εχει 100%.. σε σχεση με το αλλο ναι,η διακυμανση επηρεαζεται απο το winrate του καθε παιχτη,αλλα αυτο ισχυει και στο σκακι δηλαδη αν δυο παιχτες ειναι πολυ κοντα στην ικανοτητα τοτε αυξανεται και η διακυμανση και φευγουμε απο αυτο το "100%" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 περα απο αυτο τωρα στις λεπτομεριες,και το να πας μεχρι το περιπτερο και να γυρισεις 100% δεν εχει,ολα μπορουν να συμβουν..αρα στην ουσια τιποτα δεν εχει 100%.. Οχι εχει 100%. Πχ στο Σκακι η ικανοτητα παιζει ρολο 100% και η τυχη παιζει ρολο 0%. σε σχεση με το αλλο ναι,η διακυμανση επηρεαζεται απο το winrate του καθε παιχτη,αλλα αυτο ισχυει και στο σκακι δηλαδη αν δυο παιχτες ειναι πολυ κοντα στην ικανοτητα τοτε αυξανεται και η διακυμανση και φευγουμε απο αυτο το "100%" Μα μιλουσαμε για την τυχη και το πόσο ρολο παιζει. Επισης με το αυξανεται και η διακυμανση τι ακριβως εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια το θέμα είναι απλο. Μπορεί να παίξεις 5000000 χερια κ να κερδίζεις σε ολα. Και στο αμέσως επόμενο να εχεις εναν καλο συνδιασμο φύλλων αλλα το τελευταίο φύλλο που θα ανοίξει να δινει ακόμα καλύτερο συνδυασμό στον αντιπαλο και να χασεις.. αυτο λέγεται τυχη, και οποιος λεει το αντίθετο απλα δν εχει λογική.. Τα χαρτια, το ποκερ το τάβλι κατα ενα ποσοστο οφείλονται στην τύχη εκτος απο την ικανότητα.. Μπορει αυτή η τυχη να παίζει ρολο στο 99, 9999999999% αλλα μπορεί και στο 0, 0000000000000000000000099 Δεν παυει ομως να υπάρχει η τυχη κατι το οποιο δεν συμβαίνει στο σκακι... Τι ποιο απλό απο αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Οχι εχει 100%. Πχ στο Σκακι η ικανοτητα παιζει ρολο 100% και η τυχη παιζει ρολο 0%. Μα μιλουσαμε για την τυχη και το πόσο ρολο παιζει. Επισης με το αυξανεται και η διακυμανση τι ακριβως εννοεις? δεν συμφωνω με το 100% στο σκακι σιγουρα καποιες φορες θα εχουν γινει εκπληξεις..εστω μια αρκει για να μην ειναι 100%..πεσμου εσυ ππου ασχολησε δεν εχει χασει ποτε ο καλυτερος παιχτης?ο κασπαροφ δεν εχει χασει ποτε?εγω θυμαμαι μια παρτιδα που ειχα δει τυχαια που ειχε ερθει ισοπαλια με εναν πιτσιρικα.. με το αυξανεται η διακυμανση εννοω οτι αυξανεται η πιθανοτητα το αποτελεσμα να αποκλινει απο το πιο πιθανο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 δεν συμφωνω με το 100% στο σκακι σιγουρα καποιες φορες θα εχουν γινει εκπληξεις..εστω μια αρκει για να μην ειναι 100%..πεσμου εσυ ππου ασχολησε δεν εχει χασει ποτε ο καλυτερος παιχτης?ο κασπαροφ δεν εχει χασει ποτε? Κινεζικα μιλαω απορω. 100% ικανοτητα ειπα και 0% τυχη εχει το Σκακι σε αντιθεση με τα παιχνιδια τυχης που ποτέ ο παραγοντας τυχης δεν μπορει να γινει 0%. Δεν ειπα πουθενα οτι 100% νικαει παντα ο καλυτερος.** **Και αυτο γιατι ενω συνολικα αν ενας πχ ειναι καλυτερος απο καποιον αλλο, δεν συμβαινει οτι σε καθε κινηση που θα παιξει θα ειναι καλυτερη απο του αλλου και επισης υπαρχουν μερες πχ που δεν παιζει ο καλυτερος καλυτερα, ενω επισης το Σκακι ειναι τετοιο που ακομα και καλα να παιξεις μπορει ο χειροτερος αντιπαλος να βρει τροπο να σου παρει ισοπαλια και αυτο ειναι πολυ συχνο και ειναι και απο τους 2 βασικους λογους(ο αλλος ειναι αυτος που αναφερω μετα) στο να μην νικαει παντα ο καλυτερος, ενω φυσικα ειναι και ο παραγοντας ΛΑΘΟΣ κινηση που ειναι απο τους βασικους στο να μην νικαει παντα ο καλυτερος, καθως ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ λαθος κινηση και ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ εχει αλλαξει κατασταση το παιχνιδι και απο νικη εχει παει ισοπαλια ή ηττα και το παιχνιδι δεν γυρναει με τιποτα, αντε να καταφερει ο καλυτερος να το παει ισοπαλια αν επαιξε πολυ κακη κινηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Οχι εχει 100%. Πχ στο Σκακι η ικανοτητα παιζει ρολο 100% και η τυχη παιζει ρολο 0%. Μα μιλουσαμε για την τυχη και το πόσο ρολο παιζει. Επισης με το αυξανεται και η διακυμανση τι ακριβως εννοεις? δεν συμφωνω με το 100% στο σκακι σιγουρα καποιες φορες θα εχουν γινει εκπληξεις..εστω μια αρκει για να μην ειναι 100%..πεσμου εσυ ππου ασχολησε δεν εχει χασει ποτε ο καλυτερος παιχτης?ο κασπαροφ δεν εχει χασει ποτε?εγω θυμαμαι μια παρτιδα που ειχα δει τυχαια που ειχε ερθει ισοπαλια με εναν πιτσιρικα.. με το αυξανεται η διακυμανση εννοω οτι αυξανεται η πιθανοτητα το αποτελεσμα να αποκλινει απο το πιο πιθανο.. Ναι ρε φιλε έχει χάσει, αλλά έχει χάσει επειδή εκανε μια λάθος κίνηση απο ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΆΘΟΣ, ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ και οχι λογω καποιου ζαριου συην περίπτωση του τάβλι ή στο ΤΥΧΑΙΟ μοίρασμα φυλλων στο ΠΟΚΕΡ.. Αυτό λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 οκ με το 100% λαθος μου ,μπερδευτικα.. αλλα και στο ποκερ σε 10000000 χερια η ικανοτητα ειναι 100% και η τυχη 0%,ακομα και να δεχτω οτι ειναι η τυχη 0,0001% τι συζηταμε τωρα?το θεμα ειναι πως ειναι παιχνιδι ικανοτητας το ενα οπως και το αλλο.. επειδη υπαρχει αυτη η απειροελαχιστη τυχη πουαντι να κερδισεις 50.000 ευρω ξερω εγω στο τελος του χρονου θα κερδισεις 49.990 ευρω δεν λεει κατι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 αλλα και στο ποκερ σε 10000000 χερια η ικανοτητα ειναι 100% και η τυχη 0%, Οχι. Ποτέ δεν θα γινει 0% ο παραγοντας τυχης. Θελει απειρα παιχνιδια για αυτο οποτε επειδη απειρα παιχνιδια δεν θα παιξει κανείς ποτέ, παντα ο παραγοντας τυχης θα ειναι μεγαλυτερος του 0 δηλαδη θα υπαρχει. ακομα και να δεχτω οτι ειναι η τυχη 0,0001% τι συζηταμε τωρα?το θεμα ειναι πως ειναι παιχνιδι ικανοτητας το ενα οπως και το αλλο.. Οχι και παλι.Οχι οπως και το αλλο. Το Σκακι δεν εχει πουθενα το στοιχειο της τυχης. Το Ποκερ το εχει. Και αν πχ μιλαμε για μια βραδια Ποκερ ή ενα τουρνουα Ποκερ τοτε οπως και να το κανουμε ουτε κατα διανοια δεν μπορουμε να πουμε πως δεν υπαρχει τυχη σε ενα αρκετα σημαντικο ποσοστο. ΟΚ μικροτερο ή πολυ μικροτερο του παραγοντα ικανοτητας, αλλά σε καμια περιπτωση αμελητεο, πχ 0.1%, μαλλον για επιπεδα 10%-20% μιλαμε. Αν μιλαμε για εναν χρονο ενος τοπ παικτη που παιζει 300000 "χερια" τοτε ναι η τυχη πλησιαζει κοντα στο 0.1% πχ ή και λιγοτερο. Αντιθετα στο Σκακι ειτε σε εναν αγωνα ειτε σε 10000 αγωνες η τυχη ειναι ακριβως ΜΗΔΕΝ! Προχθες πχ σε παιχνιδι για πλακα χωρις λεφτα κλπ, με 2 ασσους και 2 βαλεδες σε Texas Holdem ειχα χασει θυμαμαι απο 3 τριαρια επειδη κατω βγηκαν 2 τριαρια στο τελος. Αυτο στο Σκακι δεν θα γινοταν ποτέ! Και ναι αν παιξω 70000 χερια οι νομοι των πιθανοτητων πιθανοτατα θα μου εξισορροπησουν αυτη την "γκαντεμια", αλλά τι να το κανω οταν εχω χασει απο ατυχια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 κ επισης κ πολυ πιο απλα αυτα που λετε με το εκμηδενισμο του παραγοντα τυχης(που για μενα δεν ισχυει σε καμια περιπτωση) αναφερεται σ ενα ΕΛΑΧΙΣΤΟ κομματι παιχτων που παιζουν ποκερ,τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που ΖΟΥΝΕ απ αυτο. Στο σκακι απλα κ ξεκαθαρα ειτε αφορα επαγγελματιες ειτε ερασιτεχνες τα παντα κρινοντε απο σενα,η ξερεις να παιζεις η δεν ξερεις Eνας παιχτης που ξερει τα βασικα στο ποκερ ΑΝΕΤΑ μπορει να κερδισει μια παρτιδα μ ενα καλο φυλο,ενας παιχτης που ξερει τα βασικα στο σκακι αμφιβαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 στο τελος του χρονου ο παιχτης ποκερ θα εχει παρει αυτα που του αναλογουν αντε με αποκλισει 0,01% και ο παιχτης σκακι θα εχει κερδισει οσο του αναλογει με 0% αποκλισει..δεν μου λεει κατι εμενα αυτο..δηλαδη για το 0,01% συζηταμε τωρα? το θεμα ειναι πως ειναι παιχνιδια που εξαρτωντε μονο απο την ικανοτητα,και μη μου πεις τωρα για το 0,01%..γτ εγω τοτε θα σου πω γιατην πιθανοτητα να παθει καρδιακο ενω παιζει ..που εχει απειροελαχιστη πιθανοτητα και σπαει το 100%..ολα αυτα ειναι λεπτομεριες.. κ επισης κ πολυ πιο απλα αυτα που λετε με το εκμηδενισμο σου παραγοντα τυχης(που για μενα δεν ισχυει σε καμια περιπτωση) αναφερετε σ ενα ΕΛΑΧΙΣΤΟ κομματι παιχτων που παιζουν ποκερ τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που ΖΟΥΝΕ απ αυτο. Στο σκακι απλα κ ξεκαθαρα ειτε αφορα επαγγελματιες ειτε ερασιτεχνες τα παντα κρινοντε απο σενα,η ξερεις να παιζεις η δεν ξερεις Eνας παιχτης που ξερει τα βασικα στο ποκερ ΑΝΕΤΑ μπορει να κερδισει μια παρτιδα μ ενα καλο φυλο,ενας παιχτης που ξερει τα βασικα στο σκακι αμφιβαλω ναι εμενα ομως δεν με ενδιαφερει μια παρτιδα,αν μετα απο 500.000 χερια κερδιζει με ενδιαφερει.. δεν ειπα ποτε οτι σε λιγα χερια δεν παιζει ρολο η τυχη.. Προχθες πχ σε παιχνιδι για πλακα χωρις λεφτα κλπ, με 2 ασσους και 2 βαλεδες σε Texas Holdem ειχα χασει θυμαμαι απο 3 τριαρια επειδη κατω βγηκαν 2 τριαρια στο τελος.Αυτο στο Σκακι δεν θα γινοταν ποτέ!Και ναι αν παιξω 70000 χερια οι νομοι των πιθανοτητων πιθανοτατα θα μου εξισορροπησουν αυτη την "γκαντεμια", αλλά τι να το κανω οταν εχω χασει απο ατυχια? ναι δεν θα γινοταν αυτο επειδη δεν ειναι η φυση του παιχνιδιου ετσι..τι να κανουμε να αλλαξουμε ολα τα παιχνιδια να τα κανουμε σκακι..καλως ή κακως το ποκερ μεμονομενα εξαρταται απο την τυχη..οπως και τα περισσοτερα παιχνιδια..οπως και τα περισσοτερα πραγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 στο τελος του χρονου ο παιχτης ποκερ θα εχει παρει αυτα που του αναλογουν αντε με αποκλισει 0,01% και ο παιχτης σκακι θα εχει κερδισει οσο του αναλογει με 0% αποκλισει..δεν μου λεει κατι εμενα αυτο..δηλαδη για το 0,01% συζηταμε τωρα? Στο τελος του χρονου.... Στο τελος του κοσμου ΚΑΙ ΑΝ παιξει 500000 παιχνιδια ναι εχεις δικιο η τυχη ειναι ελαχιστη. Αλλά το θεμα ειναι οτι ποιος μου λεει οτι καποιος θα παιξει 500000 παιχνιδια? Δηλαδη: το θεμα ειναι πως ειναι παιχνιδια που εξαρτωντε μονο απο την ικανοτητα,και μη μου πεις τωρα για το 0,01%.. Δεν ειναι ετσι. Δεν μπορεις να μιλας για 500000+ παιχνιδια ετσι απλα. Δεν μπορεις να οριζεις οτι ολοι παιζουν 500000+ χερια. Πρεπει να χωρισεις κατηγοριες, πχ: •Εαν καποιος παικτης παιξει 200000+ παιχνιδια τοτε ναι θα παρει αυτο που του αναλογει τελικως και η τυχη παιζει μικροτερο του 0.1% ας πουμε ρολο δηλαδη ελαχιστο. •Εαν ομως καποιος παικτης παιζει 50-60 χερια Texas Holdem καθε εβδομαδα, οπως ολοι που παιζουν για χαβαλε ή για μικρα ποσά με συγκεντρωσεις εδω και εκει, ή παιζει ακομα και 50 χερια σχεδον καθε μερα μεσω Facebook ή 1002 αλλων σαιτ για Texas Holdem, τοτε η τυχη σε καμια των περιπτωσεων δεν ειναι τοσο αμελητεα ποσοτητα. Ναι μεν η ικανοτητα παραμενει μεγαλυτερος εως πολυ μεγαλυτερος παραγοντας απο την τυχη, αλλά και η τυχη παιζει αρκετα σημαντικο ρολο. •Εαν καποιος παιξει Texas Holdem σε ενα τουρνουα ή σε μια βραδια σε ενα σπιτι, η τυχη ειναι σημαντικος παραγοντας. Και παλι οχι τοσο σημαντικος οσο η ικανοτητα αλλά παραμενει σημαντικος παραγοντας. Πχ για το τελευταιο: Εστω οτι καλεις σπιτι σου 5 παικτες που ξερουν αρκετα καλο Texas Holdem ενω εσυ ξερεις ΑΡΚΕΤΑ εως ΠΟΛΥ καλυτερο, ενω παιζετε με μικρο/χαμηλο οριο χρηματων. Και το κάνεις αυτο 4 βραδιες. Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα εχουμε 3 τουλαχιστον διαφορετικους νικητες ή τελοσπαντων οτι τουλαχιστον 2 απο τις 4 βραδιες θα χασεις. Αν αντιθετα ισχυουν τα ιδια αλλά για το Σκακι. Εστω οτι καλεις σπιτι σου 5 παικτες που ξερουν αρκετα καλο Σκακι ενω εσυ ξερεις ΑΡΚΕΤΑ εως ΠΟΛΥ καλυτερο και παιζετε απο 2 αγωνες ο καθε εναν με τον αλλο(μια με τα μαυρα μια με τα ασπρα). Και το κάνεις αυτο 4 βραδιες. Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα νικησεις και τις 4 βραδιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Το Σκακι ειναι το παιχνιδι που θα ηθελα πραγματικα να ξερω, φαίνεται τοσο καλο mind game.. Πχ για το τελευταιο:Εστω οτι καλεις σπιτι σου 5 παικτες που ξερουν αρκετα καλο Texas Holdem ενω εσυ ξερεις ΑΡΚΕΤΑ εως ΠΟΛΥ καλυτερο, ενω παιζετε με μικρο/χαμηλο οριο χρηματων.Και το κάνεις αυτο 4 βραδιες.Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα εχουμε 3 τουλαχιστον διαφορετικους νικητες ή τελοσπαντων οτι τουλαχιστον 2 απο τις 4 βραδιες θα χασεις.Αν αντιθετα ισχυουν τα ιδια αλλά για το Σκακι.Εστω οτι καλεις σπιτι σου 5 παικτες που ξερουν αρκετα καλο Σκακι ενω εσυ ξερεις ΑΡΚΕΤΑ εως ΠΟΛΥ καλυτερο και παιζετε απο 2 αγωνες ο καθε εναν με τον αλλο(μια με τα μαυρα μια με τα ασπρα).Και το κάνεις αυτο 4 βραδιες.Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα νικησεις και τις 4 βραδιες. Καπως ετσι ειναι ναι, για να παρεις αυτο που σου αναλογει στο ποκερ πρεπει να παιξεις παρα πολλα παιχνιδια και ποτε δεν ειναι σιγουρο 100%.. Στο σκακι παλι εχεις την ικανοποιηση οτι αν εισαι καλυτερος θα κερδισεις 100% αυτο και μονο το κανει ανωτερο παιχνιδι για μενα.. +1 για σκακι απο εμενα στον TS.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις