-snorkel- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Θα ήθελα να αγοράσω έναν καινούριο εκτυπωτή γιατί το πρόβλημα του παλιού δεν βλέπω να διορθώνεται. Να εκτυπώνει ασπρόμαυρα και έγχρωμα αλλά και να μπορεί να scannarei.Κατά προτίμηση να συνδέεται και ασύρματα.Τι μου προτείνετε;Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 μεχρι τι τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-snorkel- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 60-80 ευρώ ή και παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheLordOne Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Αυτο απο μενα : http://www.skroutz.gr/s/2952730/Canon-Pixma-MX455.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Θα ήθελα να αγοράσω έναν καινούριο εκτυπωτή γιατί το πρόβλημα του παλιού δεν βλέπω να διορθώνεται. Να εκτυπώνει ασπρόμαυρα και έγχρωμα αλλά και να μπορεί να scannarei.Κατά προτίμηση να συνδέεται και ασύρματα.Τι μου προτείνετε;Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πίστεψε με διορθώνεται το πρόβλημα του, το πιο πιθανό είναι να έχει στομώσει η κεφαλή απο το στεγνό μελάνι. Στο λέω αυτό απο προσωπική πείρα ενός συγγενή μου που είχε πρόβλημα και τώρα είναι τζιτζι. Δυστυχώς αυτό είναι το μειονέκτημα με τους inkjet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-snorkel- Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ναι τελικά διορθώθηκε το πρόβλημα αλλά ίσως τα Χριστούγεννα ή και πιο νωρίς να πάρω καινούριο εκτυπωτή και έχω σκεφτεί αυτόν http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/ektipotes/polimixanima/HP-Deskjet-5525-Inkjet-Mfp-CZ282C.htm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μήπως να έπαιρνες αυτό που είπε ο Mariosst γενικά οι cannon είναι καλύτεροι απο τους HP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-snorkel- Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Οκ.Γιατί όχι;Θα το σκεφτώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jannis64 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Αξιόλογο και οικονομικό ως προς τα αναλώσιμά του είναι και το http://www.skroutz.gr/s/2197872/HP-Deskjet-Ink-Advantage-3525-All-in-One.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-snorkel- Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Σε ευχαριστώ για την πρότασή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα