ilias_97 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 'Ανοιξα λίγο σήμερα το πρωί τον υπολογιστή και σε μια στιγμή πέφτει το ρεύμα. Τότε πήγε να ανοίξει το ups κάνει τον ήχο που κάνει πάντα μόλις πέφτει το ρεύμα αλλά ο υπολογιστής έκλεισε και το ups άρχισε να βγάζει καπνούς!! Το έκλεισα κατευθείαν. Τώρα το μεσημέρη έβαλα πάλι το ups μόνο του και άνοιξε κανονικά και τώρα σας γράφω κανονικά από τον υπολογιστή μου με το ups. Το ups είναι αυτό B-Box BP100. Το έβαλα πριν κανά μήνα,το πήρα τσαμπέ από τον πατέρα μου που το είχε για 5 χρόνια περίπου!! Φαντάζομαι παίζει κάτι με τις μπαταρίες αλλά δεν ξέρω... Μπορώ να το χρησιμοποιήσω τώρα; Αν ναι και θέλει άλλες μπαταρίες μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες; Υπάρχει και ένα ίδιο ups (που δεν έχει καεί) αλλά δεν ανοίγει. Δεν έχει χαλάσει όμως. 'Αρα λογικά μπαταρίες θα θέλει. Αν χρειάζεται το pc μου έχει psu 630watt αλλά δε χρησιμοποιέι και πολλά από αυτά (7770 - fx6300 - 1 σκληρός - 1 ssd). Τι κάνω;Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 η θα παρεις ενα Ups σωστο η μην βαλεις τιποτα που λεει ο λογος.λογικα το δευτερο θελει μπαταριες αλλα παλι εγω θα πηγαινα σε ενα καιμουριο px apc rs series.
Roger Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Τι στιγμη που εβγαλε καπνους σημαινει οτι υπαρχει βλαβη.Οι μπαταριες φυσικαι και δεν εχουν τετοια συμπεριφορα οταν τελειωσουν/βραχυκυκλωσουν.Ας πουμε οτι αλλαζεις μπαταριες και εχει ηλεκτρονικη βλαβη,δεν θα εχεις δωσει πεταμενα λεφτα?
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 εχει και ενα δευτερο .βλεπω καιεκεινο να παιρνει φωτια στο τελος.
ilias_97 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Πίστευα πως θα είναι καλό το ups παιδιά... Το είχε πάρει ακριβά νομίζω ο πατέρας μου τότε. Ακολουθώ λοιπόν τη συμβουλή του poulinos και το βγάζω τελείως. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Πίστευα πως θα είναι καλό το ups παιδιά... Το είχε πάρει ακριβά νομίζω ο πατέρας μου τότε. Ακολουθώ λοιπόν τη συμβουλή του poulinos και το βγάζω τελείως. Ευχαριστώ οτι το ειχε παρει καποτε ακριβα δεν λεει κατι.οι τιμες αλλαζουν.πλεον ειναι πιο προσιτα.αλλα αν εβγαλε καπνο ναι δεν λεει να το εχεις πανω διοτι αμα καει τιποτα και δωσει παραπανω ρευμα μετα μεσα και σουχαλασει τιποτα να δω τι θα κανεις.αμα θες βγαλε τις μπαταριες απο αυτο και βαλτες στο αλλο να δεις αν δουλευει.λογικα οι μπαταριες δεν θα εχουν χαλασει.λογικα παντα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα