Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να έχει φτιαχτεί το ειδικο bridge απο την πλατφόρμα eshop που έχεις (virtuemart, mageno, opencart, custom κ.α.) στο ERP που χρησιμοποιεις.

Σε μερικά ERP έχουν φροντίσει η ιδιοι που το πουλάνε να φτιάξουν καποιο ειδικο bridge για μερικές απο τις πιο γνωστές πλατφορμες.

• 3 μήνες μετά...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ξέρουμε αν υπάρχει bridge SoftOne με Wordpress e-Commerce?

Πως γίνεται η διασύνδεση ενός ERP με το eshop? Απλά ανεβάζουμε στον σέρβερ κάποια έτοιμα αρχεία ή χρειάζεται επιπλέον γράψιμο κώδικα;

Thanks in advance

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα υπάρχει ελεύθερο erρ που να μπορεί να συνδεθεί με eshop στημένο σε drupal?

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα υπάρχει ελεύθερο erρ που να μπορεί να συνδεθεί με eshop στημένο σε drupal?

OpenErp

• Like 1
Δημοσ.

To eshop είναι στημένο και τρέχει εδώ και έναν χρόνο.

Μπορεί να συνδεθεί;

ξέρω ότι ακούγεται χάλια ultranoob ερώτηση, αλλά έτσι είναι...

επίσης γνωρίζεις αν μπορεί να ελέγχει την αποθήκη απο 2 υπολογιστές ταυτόχρονα συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο wifi;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει εγώ έχω χρησιμοποιήσει την εταιρεία semantic , εξειδικεύεται στην διασύνδεση e-shop με το δικό της ERP.

Από όσο ξέρω έχει γέφυρες για όλα τα γνωστά e-shop της αγοράς. 

Δημοσ.

stogian δε φτανει που εβγαλες το φτυαρι και ξεθαψες ενα θεμα σχεδον 3 ετων, εκανες και το πρωτο σου μηνυμα μετα απο 9 χρονια!!!

:blink:  :blink:  :blink:  :blink:

ΕΥΓΕ!

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πως γίνεται η διασύνδεση ενός ERP με το eshop? Απλά ανεβάζουμε στον σέρβερ κάποια έτοιμα αρχεία ή χρειάζεται επιπλέον γράψιμο κώδικα;

Thanks in advance

Καλησπερα ,,,θελω να κανω ακριβως το ιδιο ... βρηκατε καποι λυση ?

Καλησπέρα,

Thanks in advance

Καλησπερα ,,,θελω να κανω ακριβως το ιδιο ... βρηκατε καποι λυση ?

Δημοσ.

Κάθε πλατφόρμα eshop έχει διαφορετική δομή και κάθε πλατφόρμα ERP έχει διαφορετικό σύστημα για να τραβάς/στέλνεις δεδομένα. Από την εμπειρία μου έχω δει ότι κάποια ERP σου δίνουν ένα δικό τους API, άλλα με ενδιάμεση βάση, άλλα με κάποιο webservice, άλλα στέλνουν/λαμβάνουν excel αρχεία κ.τ.λ. Για αυτό το λόγο μην περιμένετε αυτοματοποιημένες λύσεις για αυτή τη δουλειά. 

Σε ένα opensource platform μπορείς να κάνεις σύνδεση με ένα ERP, απλά η σύνδεση αυτή θα πρέπει να γραφτεί για τις ανάγκες των συστημάτων και όχι να την βρεις έτοιμη σαν plugin.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...