Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας δώσω το πλήρες προφίλ της κατάστασης για να μου πείτε τι χρειάζομαι.

Σκοπεύω να φτιάξω ένα πρόγραμμα δομημένο σε κανόνες ασαφούς λογικής (fuzzy logic) για διδακτορικό. (Το ακριβές αντικείμενο που θα πραγματεύεται δε νομίζω να παίζει ρόλο).  Είχα φτιάξει το προσχέδιο του στο μεταπτυχιακό, σε matlab. Έπειτα, έφτιαξα μια ιστοσελίδα, με html, η οποία ήταν το γραφιστικό περιβάλλον του χρήστη όπου έδινε τις μεταβλητές κι έπαιρνε το αποτέλεσμα.

Φυσικά, δεν είχα συνδέσει τα αρχεία του matlab με την ιστοσελίδα, δε χρειαζόταν και δεν ξερω καν αν γίνεται. Είχα φτιάξει, κάποιες στατικές σελίδες, μόνο για την παρουσίαση του πώς θα μπορούσε να δουλέψει.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να φτιάξω το πλήρες πρόγραμμα. Για τον πυρήνα της εφαρμογής, σκέφτομαι είτε να μείνω στο matlab είτε να δοκιμάσω άλλα προγράμματα, όπως αυτό ή αυτό

Για το γραφιστικό περιβάλλον, αυτό δηλαδή που θα βλέπει ο χρήστης, ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω; Καθότι άσχετος από γλώσσες -ξέρω μόνο html, χρειάζομαι κάποια που να μην είναι παλούκι να τη μάθεις, να έχει έτοιμα κουμπιά/slide bars κι άλλα τέτοια καλούδια και να μπορεί να συνδεθεί με τον πυρήνα. Σκέφτηκα κάτι σε visual basic. Κάνει; Υπάρχει κάτι άλλο;

Δώστε τα φώτα σας please!

Δημοσ.

Για front ent μπορείς να χρησιμοποιήσεις html-css-jquery

δες εδώ http://jqueryui.com/button/

Με Vb δεν μπορείς να το κάνεις απότι ξέρω..

Offtopic:

Εφόσον ασχολείσαι με fuzzy logic μπορείς να μου προτείνεις κάποιο εισαγωγικό βιβλίο να έχει membership functions αναλυτικά και τα IF

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...