Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν είχα ανοιχτό το pc και άλλαζα την εμφάνιση στο κουμπί εκκίνησης στην έναρξη, και μου έβγαλε 3 φορές error και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση, αλλά την 3 φορά ενώ το pc ανοίγει η οθόνη μένει μαύρη και δεν δείχνει τίποτα

αλλά όταν πάτησα Ctrl-Alt-Delete μου άνοιξε κανονικά την διαχείριση εργασιών, χωρίς όμως να εντοπίζει αρχεία, δηλαδή όλοι σχεδόν οι φάκελοι είναι άδειοι

έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα, και μου βγάζει ένα μήνυμα του τύπου 'η κλάση δεν έχει καταχωρηθεί'

γνωρίζει κανείς τι γίνεται??

Έχω τα win7 ultimate

Δημοσ.

καθώς μάλλον έγινε κάποια ζημιά, το καλύτερο είναι να κάνεις επαναφορά συστήματος σε προηγούμενο σημείο, πριν γίνει το κακό.

ΑΝ δουλέψουν τα μενού, πας από το κουμπί εκκίνησης (έναρξη) και γράφεις στην αναζήτηση "system restore", επιλέγεις την επαναφορά συστήματος, και διαλέγεις ένα προηγούμενο σημείο. Αν δεν παίζει το κουμπί καθόλου αλλά ανοίγει η διαχείριση εργασιών όπως λες, τότε ακολουθείς τα βήματα που λέει  εδώ

Εν συντομία τρέχεις διαχείριση εργασιών, πας καρτέλα εφαρμογές, στο μενού "αρχείο", "νέα εργασία" κι εκεί γράφεις "rstrui" (χωρίς τα εισαγωγικά). Διαλέγεις το σημείο το οποίο θες (όπως είπα λίγο πριν ή κάποιες μέρες πριν συμβεί το κακό) και το βάζεις να κάνει επαναφορά εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...