Προς το περιεχόμενο

LimeLM + Wordpress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα,

Εχω ενα project απο τα πολλα που ασχολουμε τωρα τελευταια.. και θελω βοηθεια για το στησιμο του συγκεκριμενου. Δεν εχω προβλημα να δωσω και καποια λεφτα για την οποια βοηθεια καποιου, απλα λογο ελειψης χρονου, δεν προλαβαινω να ασχοληθω αναλογως και το project πρεπει να τεθει σε λειτουργεια συντομα.

Μπαινω στο θεμα. Εχουμε κανει ενα software το οποιο θελουμε να το πουλησουμε. 

Το software εχει σχεδον τελειωσει το εχουμε τεσταρει ολα οκ. Τωρα το κομματι για το πως θα το πουλαμε βρηκαμε το LimeLM το οποιο μπορειτε να παρετε μια γευση απο εδω . http://wyday.com/limelm/

Ουσιαστικα εμεις το κομματι που θελουμε να μας κανει καποιος ειναι, εχουμε την σελιδα του προγραμματος ετοιμη, θελουμε οταν γραφετε καποιο νεο μελος ή απο τα ηδη υπαρχων μελη να κανουν την αγορα μεσω paypal (μεχρι εδω εχω φτασει) και μετα το LimeLM εχει functions που κανει on fly generate licence keys και τα στελνει με email στον χρηστη. Επισης θελω στην database να κραταει και το licence key του καθε χρηστη ετσι ωστε αν θελει να κανει recover το licence key να μπορει.

Τελος στις πληρωμες . Αρχικα θα γινετε μια πληρωμη 200 λιρες πχ και στην συνεχεια μετα απο 6 μηνες θα πληρωνουν ανα μηνα. 

Ολα αυτα μπορουν να γινουν μιας και υπαρχουν ετοιμα functions στο LimeLM, απλα δεν εχω χρονο να ασχοληθω και να καθησω να διαβασω περι αυτου, λογω του οτι τρεχω αλλα 3 project .

Ολα αυτα χρειαζονται γνωσεις PHP και MySql δεν νομιζω να χρειαζεται κατι αλλο.

Για οποιαδηποτε απορια ή ενδιαφερον παρακαλω πμ. 

Ειναι αρκετα επιγων ζητημα 1-2 ημερων.

Καλημερα σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...