Προς το περιεχόμενο

DMT startup ?

dikoss3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το router Sagem Fast 2404,  και καταβασα το DMT  , το συνδεσα κανονικα , το βρηκε το router  .. ολα καλα.

Κατεβασα τα SNR στο 40% εκει δηλαδη που δεν εχω αποσυνδεσεις και ανεβασα την ταχυτητα κατα 2,7 Mbs.

Μεχρι κει μια χαρα !!

Ρωταω πως γινετε το DMT να ξεκιναει αυτοματα οταν ανοιγω router και υπολογιστη ??

γιατι αμα κλεισω το router και τα ξανανοιζω εχουν χαθει οι ρυθμισεις του DMT και με επαναφερει στις αρχικες .

Εβαλα στο DMT autoconnect on startup , αλλα μετα απο restart δεν ξεκινα ?

Επεισης στο εν λογω router ξερει κανεις πως αλλαζω τα SNR μεσα απο το μενου του ?

Γιατι καπου ειχα διαβασει οτι αλλαζουν , αλλα δεν βρισκω τετοια επιλογη πουθενα !!

post-267113-0-33523500-1381480600_thumb.png

Δημοσ.

Εχω το router Sagem Fast 2404,  και καταβασα το DMT  , το συνδεσα κανονικα , το βρηκε το router  .. ολα καλα.

Κατεβασα τα SNR στο 40% εκει δηλαδη που δεν εχω αποσυνδεσεις και ανεβασα την ταχυτητα κατα 2,7 Mbs.

Μεχρι κει μια χαρα !!

Ρωταω πως γινετε το DMT να ξεκιναει αυτοματα οταν ανοιγω router και υπολογιστη ??

γιατι αμα κλεισω το router και τα ξανανοιζω εχουν χαθει οι ρυθμισεις του DMT και με επαναφερει στις αρχικες .

Εβαλα στο DMT autoconnect on startup , αλλα μετα απο restart δεν ξεκινα ?

Επεισης στο εν λογω router ξερει κανεις πως αλλαζω τα SNR μεσα απο το μενου του ?

Γιατι καπου ειχα διαβασει οτι αλλαζουν , αλλα δεν βρισκω τετοια επιλογη πουθενα !!

επισης αν το προγραμμα ετρεχε καθε φορα που ξεκινουσες το Pc σου τοτε θα σου εκανε αποσυγχρονισμο το ρουτερ για να του περασει το Profile.δεν ξερω αν θα υπηρχε τροπος να τσεκαρει πρωτα και μετα αν δει οτι δεν τρεχει πανω στο ρουτερ να του αλλαξει το profile.απλα μην ξεχασεις να ζητησεις και απο τον παροχο το πιο χαμηλο Profile που μπορει να σου δωσει.για οτε ειναι το 9 οσο ξερω.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...