dimos47ki7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ποιες είναι αυτές οι "πολλαπλές πηγές" δεν μας λέει όμως το Eurogamer. Κι εγώ επικαλούμενος πολλαπλές πηγές λέω πως θα βγει το 2058. Prove me wrong. ο Μπαμπης ο σουγιας, ο πεταλουδας ο Νικος, ο μπαλτας ο Στεφανος...ολοι το λενε 1
dimos47ki7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ο άνεργος τι δεν έχει; Λεφτά. Και τι έχει άφθονο; Χρόνο. Με τις επίσημες τιμές ανεργίας να ξεπερνούν το 40%, λες να είναι πολλοί διατεθιμενοι να δώσουν το 60άρι τους για να στηρίξουν μια εταιρεία παιχνιδιών,αντί να το κατεβάσουν από torrent; Πιστεύεις ειλικρινά ότι θα το αγοράσει ο κόσμος γιατί σέβεται την εταιρεία και την προσπάθεια που έκανε; προφανως ο f1vettel αναφερεται σε παγκοσμια κλιμακα και οχι στην Ελλαδα αποκλειστικα, και εχει ενα δικιο... τα GTA ειναι τα μοναδικα παιχνιδια που πραγματικα ΧΑΙΡΟΜΑΙ να τα εχω γνησια, με το κουτακι τους, τον χαρτη της πολης κλπ...παντα γνησια τα επαιρνα, και ξερω και αρκετους που σκεφτονται ακριβως ετσι
kosegdit Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 στην ταπεινη μου gtx 770 θα τρεχει αραγε??? Όχι θες 780 sli και πάνω, για medium settings. 7
jimmy213 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Σταματήστε επιτέλους να μιλάτε συνεχώς για πειρατεία κι άλλες τέτοιες βλακείες. Γιατί αν κάποιος πιστεύει ότι αργεί να βγει στα PC λόγω "πειρατείας", τότε κι εγώ πιστεύω τις πρόσφατες φήμες για χρηματισμό της Rockstar από τους κατασκευαστές κονσολών για να καθυστερήσει την έκδοση για PC. 1
Berserk_GR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Θα αργήσει πάρα πολύ. Δεκέμβριο θα έπρεπε να το κυκλοφορήσουν.
papajohnnnn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Γιατι ρε γαμωτο γιατι???Βγαλτω τωρα που πηρα δευτερη hd7970 με crossfire να γουσταρω!!!
Windows8 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Αυτο θα βγει για Xbox one όταν κυκλοφορήσει η θα πρέπει να περιμένουμε νέο GTA?
LOVExVOTKA Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Σταματήστε επιτέλους να μιλάτε συνεχώς για πειρατεία κι άλλες τέτοιες βλακείες. Γιατί αν κάποιος πιστεύει ότι αργεί να βγει στα PC λόγω "πειρατείας", τότε κι εγώ πιστεύω τις πρόσφατες φήμες για χρηματισμό της Rockstar από τους κατασκευαστές κονσολών για να καθυστερήσει την έκδοση για PC. Μην το απορρίπτεις κκαθόλου και αυτό το ενδεχόμενοι. Από την στιγμή που μπαίνει το χρήμα ανάμεσα τα πάντα να τα έχεις ικανά να γίνουν. Εδώ ο άλλος σκοτώνει για μια χούφτα λεφτά την rockstar θα νοιαξει?
activex Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Έλεος με την πειρατεία της Ελλάδας...ειναι και άλλες χώρες στον πλανήτη!
Alex21121988 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Όχι θες 780 sli και πάνω, για medium settings. Νομιζω εισαι υπερβολικος αλλα θα δουμε πως θα παιζει και οχι τι θα μας πουν οι διαφοροι σε ψευτο requirements.Τρανταχτο παραδειγμα το Max Payne που μας ελεγε στα προτεινομενα για i7 και 7970 και αλλα τετοια παραμυθια.Οσοι την πατησαν πριν δοκιμασουν πηγαν και αγορασαν για να παιξουν.Με την τοτε ταπεινη και οικονομικη 7870 και intel quad 4 γιγα μνημη φουλ επαιζα.
keepgoing Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Έτοιμο παιχνίδι είναι και το κόστος για ενα port είναι ελάχιστο. Το θέμα είναι αν θα γίνει καλή δουλειά ή θα είναι όπως το προηγούμενο.
tomasss Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αυτά βέβαια περνούν απαρατήρητα ....http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-24127999
Spyros_Spy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Νομιζω εισαι υπερβολικος αλλα θα δουμε πως θα παιζει και οχι τι θα μας πουν οι διαφοροι σε ψευτο requirements.Τρανταχτο παραδειγμα το Max Payne που μας ελεγε στα προτεινομενα για i7 και 7970 και αλλα τετοια παραμυθια.Οσοι την πατησαν πριν δοκιμασουν πηγαν και αγορασαν για να παιξουν.Με την τοτε ταπεινη και οικονομικη 7870 και intel quad 4 γιγα μνημη φουλ επαιζα. Ο φίλος κορόιδευε προφανώς. Πάντως το Max Payne 3 έχει τα ωραία settings που βλέπεις τι ακριβώς σου τρώει πόση μνήμη από την κάρτα και μπορείς να τα φτιάξεις όπως θες. Εγώ με προσφορά που βρήκα την 650gtx και με έναν phenom 965be θα είμαι άρχοντας για ακόμα ένα χρόνο.
g8anos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αυτά βέβαια περνούν απαρατήρητα ....http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-24127999 Του πηραν κ το κινητο και το ρολοϊ... δεν λεει οτι τον σφαξανε για το game.. Αν τυχαινε να εχει μαζι του το καποιο αλλο game το ιδιο θα ηταν.
Αδιαφορος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Με τις παιχνιδοκονσολες το 100% των χρηστων θα ειναι αυθεντικοι. Οι εταιρια εχει ποιο καθαρα κερδη μεσω των παιχνιδοκονσολων ενω ποσοι θα ειναι οι pc χρηστες που για να το παιξουν θα το κατεβασουν πειρατεικα? 6 στους 10? 5? αντε να ναι 4. και παλι το ποσο ειναι μεγαλο για να κατσει η rockstar να το βγαλει μαζι με το ps και με το xbox... Θα το βγαλει πρωτα για τις παιχνιδοκονσολες θα φαει ο,τι φαει απο κει και μετα απο κανα 6μηνο θα το βγαλει και για pc ετσι να μαζεψει και τα τριματα... Αυτο ισχυει για καθε εταιρια... Απλα μπειτε λιγο στην θεση της και σκευτητε τι θα καματε και σεις Οχι. Η πειρατεια με τις πωλησεις ουδεμια σχεση εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα