Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιες είναι αυτές οι "πολλαπλές πηγές" δεν μας λέει όμως το Eurogamer.

Κι εγώ επικαλούμενος πολλαπλές πηγές λέω πως θα βγει το 2058.

Prove me wrong.

ο Μπαμπης ο σουγιας, ο πεταλουδας ο Νικος, ο μπαλτας ο Στεφανος...ολοι το λενε :)

• Like 1
Δημοσ.

Ο άνεργος τι δεν έχει; Λεφτά. Και τι έχει άφθονο; Χρόνο. Με τις επίσημες τιμές ανεργίας να ξεπερνούν το 40%, λες να είναι πολλοί διατεθιμενοι να δώσουν το 60άρι τους για να στηρίξουν μια εταιρεία παιχνιδιών,αντί να το κατεβάσουν από torrent; Πιστεύεις ειλικρινά ότι θα το αγοράσει ο κόσμος γιατί σέβεται την εταιρεία και την προσπάθεια που έκανε;

προφανως ο f1vettel αναφερεται σε παγκοσμια κλιμακα και οχι στην Ελλαδα αποκλειστικα, και εχει ενα δικιο...

τα GTA ειναι τα μοναδικα παιχνιδια που πραγματικα ΧΑΙΡΟΜΑΙ να τα εχω γνησια, με το κουτακι τους, τον χαρτη της πολης κλπ...παντα γνησια τα επαιρνα, και ξερω και αρκετους που σκεφτονται ακριβως ετσι

Δημοσ.

Σταματήστε επιτέλους να μιλάτε συνεχώς για πειρατεία κι άλλες τέτοιες βλακείες. Γιατί αν κάποιος πιστεύει ότι αργεί να βγει στα PC λόγω "πειρατείας", τότε κι εγώ πιστεύω τις πρόσφατες φήμες για χρηματισμό της Rockstar από τους κατασκευαστές κονσολών για να καθυστερήσει την έκδοση για PC.

• Like 1
Δημοσ.

Σταματήστε επιτέλους να μιλάτε συνεχώς για πειρατεία κι άλλες τέτοιες βλακείες. Γιατί αν κάποιος πιστεύει ότι αργεί να βγει στα PC λόγω "πειρατείας", τότε κι εγώ πιστεύω τις πρόσφατες φήμες για χρηματισμό της Rockstar από τους κατασκευαστές κονσολών για να καθυστερήσει την έκδοση για PC.

Μην το απορρίπτεις κκαθόλου και αυτό το ενδεχόμενοι. Από την στιγμή που μπαίνει το χρήμα ανάμεσα τα πάντα να τα έχεις ικανά να γίνουν. Εδώ ο άλλος σκοτώνει για μια χούφτα λεφτά την rockstar θα νοιαξει?

Δημοσ.
Όχι θες 780 sli και πάνω, για medium settings.
Νομιζω εισαι υπερβολικος αλλα θα δουμε πως θα παιζει και οχι τι θα μας πουν οι διαφοροι σε ψευτο requirements.Τρανταχτο παραδειγμα το Max Payne που μας ελεγε στα προτεινομενα για i7 και 7970 και αλλα τετοια παραμυθια.Οσοι την πατησαν πριν δοκιμασουν πηγαν και αγορασαν για να παιξουν.Με την τοτε ταπεινη και οικονομικη 7870 και intel quad 4 γιγα μνημη φουλ επαιζα.
Δημοσ.

Έτοιμο παιχνίδι είναι και το κόστος για ενα port είναι ελάχιστο. Το θέμα είναι αν θα γίνει καλή δουλειά ή θα είναι όπως το προηγούμενο.

Δημοσ.

Νομιζω εισαι υπερβολικος αλλα θα δουμε πως θα παιζει και οχι τι θα μας πουν οι διαφοροι σε ψευτο requirements.Τρανταχτο παραδειγμα το Max Payne που μας ελεγε στα προτεινομενα για i7 και 7970 και αλλα τετοια παραμυθια.Οσοι την πατησαν πριν δοκιμασουν πηγαν και αγορασαν για να παιξουν.Με την τοτε ταπεινη και οικονομικη 7870 και intel quad 4 γιγα μνημη φουλ επαιζα.

Ο φίλος κορόιδευε προφανώς. Πάντως το Max Payne 3 έχει τα ωραία settings που βλέπεις τι ακριβώς σου τρώει πόση μνήμη από την κάρτα και μπορείς να τα φτιάξεις όπως θες. Εγώ με προσφορά που βρήκα την 650gtx και με έναν phenom 965be θα είμαι άρχοντας για ακόμα ένα χρόνο.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με τις παιχνιδοκονσολες το 100% των χρηστων θα ειναι αυθεντικοι. Οι εταιρια εχει ποιο καθαρα κερδη μεσω των παιχνιδοκονσολων ενω ποσοι θα ειναι οι pc χρηστες που για να το παιξουν θα το κατεβασουν πειρατεικα? 6 στους 10? 5? αντε να ναι 4. και παλι το ποσο ειναι μεγαλο για να κατσει η rockstar να το βγαλει μαζι με το ps και με το xbox... Θα το βγαλει πρωτα για τις παιχνιδοκονσολες θα φαει ο,τι φαει απο κει και μετα απο κανα 6μηνο θα το βγαλει και για pc ετσι να μαζεψει και τα τριματα... Αυτο ισχυει για καθε εταιρια... Απλα μπειτε λιγο στην θεση της και σκευτητε τι θα καματε και σεις

Οχι. Η πειρατεια με τις πωλησεις ουδεμια σχεση εχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...