Voodooman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 dlsbabys Εγγραφή: 30 Sep 2013 Κατα τα αλλα ο κάθε άσχετος κάνει account και πετάει μπαρούφες. Αυτο πρέπει να είναι το 100στο σου account Smartphone στις 3.2-3.5" δεν πρόκειται και ίσως δεν πρέπει να ξαναδούμε xperia mini st15i & xperia mini pro st17i πουλάνε ακομα και σημερα. Απλα έλεος με το ego σας! Και ναι δεν γουσταρουμε ολοι 8πυρινους επεξεργαστές οθόνη home cinema,κονσολα psp κλπ για να έχουμε τα βασικά επαφες,gps,email,και κανενα search στο ιντερνετ. Βλέπω το xperia mini στη τσέπη μου και θυμάμαι εποχές omnia - galaxy κλπ που ουτε να περπατήσω δεν μπορούσα! Γιαυτο το λογο θα πουλάει ακομα οσο ειναι stock και καλα θα κανει η sony να ξανα βγάλει μικρο & δυνατο smartphone υπάρχει κόσμος που το εχει ανάγκη οπως αλλοι που θέλουν 8πυρινους 5ιντσους και τα σχετικά! Αν πραγματικά χρειάζεσαι μόνο τα βασικά, το Asha 501 είναι για την περίπτωσή σου. Ή καλύτερα το Asha 311, είναι πιο δυνατό.
Street-Fighter Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Για μένα φίλε μου δεν κάνει, ωραίο φαινεται πάντως.Επιλογές να υπάρχουν είναι το θέμα κατι που ξεχνάνε μερικοί
Voodooman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δυστυχώς οι επιλογές δεν μπορούν να είναι άπειρες. Είναι λογικό ο καθένας μας να θέλει και κάτι διαφορετικό και είμαι σίγουρος ότι, αν είχαμε την δυνατότητα, ο καθένας μας θα έφτιαχνε το τηλέφωνό του τελείως διαφορετικό από του άλλου, αλλά εταιρείες είναι, σε έρευνες στηρίζονται και κυκλοφορούν ό,τι νομίζουν ότι θα πουλήσει. Αν οι πωλήσεις του Z1f πάνε τόσο καλά και φανεί ότι πράγματι ο κόσμος θέλει μικρότερα και πανίσχυρα κινητά, μπορεί να υπάρξει στροφή προς τα εκεί. Μεταξύ μας πάντως, δεν βλέπω να είμαστε και τόσοι πολλοί αυτοί που θέλουμε κάτι τέτοιο...
nik1234 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Το Ζ1 πάντως όπως το είδα με εντυπωσίασε η κάμερα του άλλά και τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του κινητού καθώς είναι και ανθεκτικό στη σκόνη και αδιάβροχο
rocco84 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Τι να πω και γω ο κακομοιρης με το Ultra....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα