dknight999 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Εμείς απλά είμαστε παιδιά κατώτερου θεού... ειμαστε οι ρακοσυλλεκτες εδω στην ευρωπη....δες απλα τις εκδοσεις των samsung s3,s4 σε Κορεα και Αμερικη( lte) http://www.gsmarena.com/samsung_e330s_galaxy_s4_lte_a-5542.php http://www.gsmarena.com/samsung_i9305_galaxy_s_iii-5001.php
sonyxp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Παιδια εχω το xperia mini πραγματικά ειναι πολύ μικρό σε μέγεθος και δεν κυκλοφορήσει στην αγορά ενα τοσο μικρο κινητό. Όποιος θέλει το πουλάω 1000 ευρω μιας και ολα τα αλλά ειναι παντόφλες λογο νανομέτρων και φτωχής τεχνολογίας. Σε 4-5 χρόνια ισως κυκλοφορήσει στην αγορά ενα τοσο μικρο κινητο τηλέφωνο μεχρι τότε είπαμε 1000 ευρώ. Ε μα πια το ξεφτίλισαν! Δεν απευθύνομαι σε σένα Street-Fighter, απλά το κείμενο ήταν η αφορμή. Μην τυχών και δω άτομα που σκυλοβρίζουν τα mini-versions να κάνουν κ**οτούμπες αν βγάλει η Apple κάτι σε mini γιατί θα σπάσω την οθόνη του λαπτοπ... έχετε γίνει γελιοι σε σημείο που τα βλέπουμε μερικοί και δεν μπορούμε να γελάσουμε άλλο γιατί κουραστήκαμε! Έ μα πια, όλα σας ξινίζουν εσας!!! μιλάτε και δεν ξέρετε την προπαίδεια να πούμε!.
Black Demis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ειναι απλο, στο δρομο βλεπεις πολλα xperia συμμαζεμενου μεγεθους αλλα σχεδον καθολου xperia z its all about money my friend και φυσικά η τιμή του να μην ξεπερνάει με καμιά παναγία τα 400ε (350-370 είναι καλά). στο skroutz Μπορεί μετά από κάνα 2 μήνες αλλά αρχική τιμή τουλάχιστον 600 650(στην καλυτερη) θα είναι καθώς διαφορές από το z1 είναι ελάχιστες (οθονη κάνα 50 ευρώ κάτω να είναι και μπαταρια όλα τα άλλα ιδιο κόστος έχουν μερικά περισσότερο (rd)
Mika Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 .... έχετε γίνει γελιοι......μιλάτε και δεν ξέρετε την προπαίδεια να πούμε!.... γεια σου ταπεινε συνομιλιτη!
petergi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Για γυρίστε 1-2 χρόνια πίσω, τότε θεωρούσαμε τις 3.5'' & 4'' σαν την ιδανική επιλογή και τις 4.3'' ΠΑΝΤΟΦΛΑ! σήμερα φτάσαμε να θεωρούμε: 4'' Low 4.5 - 5'' την ιδανική επιλογή 5''+ παντόφλα Νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά! τα κινητά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 5'', ένα κινητό 5'' θα πρέπει να θεωρείται παντόφλα. Το νορμαλ μέγεθος οθόνης θα πρέπει να είναι 4'' άντε βαρια βαριά 4.3'' Άρα πως βγάζεις mini με οθόνη 4.3''? θα έπρεπε να το ονομάσουν Z1.1. Νομίζω ότι 4'' θα ήταν ότι καλύτερο, παρόλα αυτά και οι 4.3'' είναι πολύ καλή επιλογή για όσους ασχολούνται με φωτογραφίες και γράφουν (πιο άνετο στα δάχτυλα). Αυτό που με εντυπωσίασε είναι τα χαρακτηριστικά του, αν βγει "mini" με τέτοια χαρακτηριστικά απλά RESPECT! και φυσικά η τιμή του να μην ξεπερνάει με καμιά παναγία τα 400ε (350-370 είναι καλά). τπτ αλλο?ελα τωρα που εβγαλα μπλοκακι και στυλο... send by sony's CEO
StefGTC Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Βασικά έχει πολύ πλάκα γιατί όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνουν οι ίντσες, αυτό που λέγαμε παντόφλα, φτάνει να θεωρείται μικρό, και ένα χρόνο μετά μικρός θεωρείται ο Mini αδερφός της εκάστοτε παντόφλας, που είναι ίδιος σε μέγεθος με τις παντόφλες της περασμένης σεζόν (Galaxy SII) Μπέρδεμα Πάνω από 4,3 πάντως δε βολεύει στο ένα χέρι, νόμος. Και αμα θέλω να δω ταινία θα την βάλω στο laptop. Ξέρω, παλιομοδίτης ......
sonyxp Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 τπτ αλλο?ελα τωρα που εβγαλα μπλοκακι και στυλο... send by sony's CEO Δεν χρειάζεται να κρατάς σημειώσεις, αυτά που λέμε δεν θα εξεταστούν κ. Petergi.
kallair Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Για γυρίστε 1-2 χρόνια πίσω, τότε θεωρούσαμε τις 3.5'' & 4'' σαν την ιδανική επιλογή και τις 4.3'' ΠΑΝΤΟΦΛΑ! σήμερα φτάσαμε να θεωρούμε: 4'' Low 4.5 - 5'' την ιδανική επιλογή 5''+ παντόφλα Νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά! τα κινητά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 5'', ένα κινητό 5'' θα πρέπει να θεωρείται παντόφλα. Το νορμαλ μέγεθος οθόνης θα πρέπει να είναι 4'' άντε βαρια βαριά 4.3'' Άρα πως βγάζεις mini με οθόνη 4.3''? θα έπρεπε να το ονομάσουν Z1.1. Νομίζω ότι 4'' θα ήταν ότι καλύτερο, παρόλα αυτά και οι 4.3'' είναι πολύ καλή επιλογή για όσους ασχολούνται με φωτογραφίες και γράφουν (πιο άνετο στα δάχτυλα). Αυτό που με εντυπωσίασε είναι τα χαρακτηριστικά του, αν βγει "mini" με τέτοια χαρακτηριστικά απλά RESPECT! και φυσικά η τιμή του να μην ξεπερνάει με καμιά παναγία τα 400ε (350-370 είναι καλά). 1oν. Πως θα σου χωρέσουν αισθητήρα κάμερας 20mpixel, αυτά τα τεχνικα χαρακτηριστικά και νορμαλ μπαταρία σε 4'';;; 2ον. όταν η μόνη διαφορά είναι η μικρότερη μπαταρία και η μικρότερη οθόνη, μην περιμένετε διαφορά στην τιμή μεγαλύτερη από 50-100 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση!! Το μόνο mini σε αυτό το κινητό, είναι (σε σχέση με τον ανταγωνισμό) η οθόνη του. σε όλα τα άλλα είναι ένα τέρας. Αλλά μην περιμένετε την σονυ να σας το χαρίσει..
nemesiskp Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά! τα κινητά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 5'', ένα κινητό 5'' θα πρέπει να θεωρείται παντόφλα. Το νορμαλ μέγεθος οθόνης θα πρέπει να είναι 4'' άντε βαρια βαριά 4.3'' Δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω την λογικη του "πρεπει".Γιατι "πρεπει";Επειδη δεν γουσταρεις ΕΣΥ ιντσες και θεωρεις νορμαλ τα 4-4,3 ; Αφου πουλανε σημαινει οτι ο κοσμος γουσταρει ιντσες.Και εγω απο τις 3,8 πηγα σε 4,8 και το πρωτο πραγμα που γουσταρω στο κινητο ειναι η μεγαλυτερη οθονη του.Και οταν βλεπω τον κολλητο με το note2 λεω στον ευατο μου οτι το επομενο κινητο μου θα ειναι ακομα μεγαλυτερο. Άρα πως βγάζεις mini με οθόνη 4.3''? θα έπρεπε να το ονομάσουν Z1.1. To "mini" οπως το λες ειναι "mini" σε σχεση με το Ζ1.Και ναι ακομα και 0,1 ιντσες μικροτερο να ηταν απο το Z1 θεωρειται (παντα σε σχεση με αυτο) "mini". Παντως εχετε τρελο κολλημα με τις ιντσες.Λες και σας αναγκαζει κανεις να το αγορασετε.Λες και δεν υπαρχουν απειρες επιλογες σε android σε ολες τις ιντσες.Να πεις οτι ηταν iphone στις 5ιντσες και επειδη γουσταρεις ios δεν εχεις μικροτερες επιλογες και να το κραζεις,παει στο καλο να το δεχτω,αλλα οχι και στο android.
Street-Fighter Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 ο ορος mini ειναι λάθος, οτι ειναι μικρότερο απο το 1ο κάτοχο του σαφώς και ειναι αλλά οταν κατι γράφει πάνω mini απλά έλεος.Αυτό εδω ειναι το πραγματικό mini Δεν εχω πρόβλημα με τις ίντσες αλλα πρόβλημα με τον ορισμό τους γιατί σκοτώνουν την αγορά και τις επιλογές τις λόγο χαζου μαρκετιν,άκου εκει 4+ ίντσες μίνι τραγικό όπως τραγικό ειναι που η sony δεν εχει βγαλει απο το 2011 ενα xperia mini 3 όπου το κινητο πούλησε αρκετά κομμάτια σε ολο το κόσμο. 1
CrTrue83 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά μην τρώγεστε, Ζ1f λέγεται επίσημα και όχι Mini Μην κολάτε στα ονόματα, είναι κορυφή το κινητό και σε διαστάσεις που τις θεωρείς ακόμα κινητό, ούτε phablet mablet.
Black Demis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Παντως εχετε τρελο κολλημα με τις ιντσες.Λες και σας αναγκαζει κανεις να το αγορασετε.Λες και δεν υπαρχουν απειρες επιλογες σε android σε ολες τις ιντσες.Να πεις οτι ηταν iphone στις 5ιντσες και επειδη γουσταρεις ios δεν εχεις μικροτερες επιλογες και να το κραζεις,παει στο καλο να το δεχτω,αλλα οχι και στο android. και ομος δεν υπαρχουν.... για πες ποσα κινιτα υπαρχουν με 1, οθονη 3,5 - 4 ίντσες καλής ανάλυσης (xperia p πχ που δεν παράγετε άλλο) 2, καλή camera (έστω 8mp με καλό φακό) 4, κάλο cpu (έστω το s4 pro) 5.μπόλικη ram (1,5 - 5 gb) 6. καλά ηχεία 7, καλή ποιότητα κατασκευής 8. μπαταρια ~2000 mha(αντε 1800) ούτε για αστείο όλα αυτά δεν υπαρχουν
Voodooman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Smartphone στις 3.2-3.5" δεν πρόκειται και ίσως δεν πρέπει να ξαναδούμε. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί οι συσκευές, πώς θα στείλεις άνετα ένα mail και θα έχεις και πλήρες πληκτρολόγιο σε 3, άντε και 3.5 ίντσες; Παλιά βλέπαμε αυτούς τους συμβιβασμούς γιατί η τεχνολογία ήταν ακριβή, τώρα πια δεν χρειάζεται. Αλλά ακόμη και αν χωρούσαν, ποιός ο λόγος να βάλεις τόσο δυνατά χαρακτηριστικά σε τόσο μικρή συσκευή; Μικρή οθόνη, λίγα dpi, μικρή ανάλυση, ποιός ο λόγο να χαραμίσεις ισχυρό hardware; Η μόνη εναλλακτική αυτή τη στιγμή απέναντι στο Z1f είναι το xiaomi MI-2s. Αν η Sony το παρακάνει στην τιμή (που μοιάζει και το πιο πιθανό), υπάρχοουν και αλλού πορτοκαλιές, αρκετά χειρότερες στα χαρτιά, αλλά πλήρως ικανοποιητικές για εμένα. 1
dlsbabys Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ερχεται ο καθε αασχετος κανει account και πετάει μπαρούφες. Ο ορος mini είναι συγκριτικος μονο με το ιδιο μοντέλο συσκευης. Οποιος εχει προβλημα με αυτο να παει να κλαψει στην μαμα του. Οποιος θεωρει 4.3+ παντοφλα να μην το αγορασει και να κατσει με το σαπιο κινητο του.
Street-Fighter Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 dlsbabys Εγγραφή: 30 Sep 2013 Κατα τα αλλα ο κάθε άσχετος κάνει account και πετάει μπαρούφες. Αυτο πρέπει να είναι το 100στο σου account Smartphone στις 3.2-3.5" δεν πρόκειται και ίσως δεν πρέπει να ξαναδούμε xperia mini st15i & xperia mini pro st17i πουλάνε ακομα και σημερα.Απλα έλεος με το ego σας! Και ναι δεν γουσταρουμε ολοι 8πυρινους επεξεργαστές οθόνη home cinema,κονσολα psp κλπ για να έχουμε τα βασικά επαφες,gps,email,και κανενα search στο ιντερνετ. Βλέπω το xperia mini στη τσέπη μου και θυμάμαι εποχές omnia - galaxy κλπ που ουτε να περπατήσω δεν μπορούσα! Γιαυτο το λογο θα πουλάει ακομα οσο ειναι stock και καλα θα κανει η sony να ξανα βγάλει μικρο & δυνατο smartphone υπάρχει κόσμος που το εχει ανάγκη οπως αλλοι που θέλουν 8πυρινους 5ιντσους και τα σχετικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα