iTechBlogGr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σας μια γνωστή μου μου ζήτησες να της βρω ένα καλό Tablet ως 200 ευρώ + Θήκη + Προφύλαξη Οθόνης. Είμαι σε δύλλημα σκέφτομαι να της προτείνω την προσφορά του Κοτσόβολου στα 200 ευρώ που έχει το Galaxy Note 3 αλλά από την άλλη με τα ίδια λεφτά και λιγότερα πέρνω και ένα με μεγαλύτερο χώρο. Για να μην τα πολυλογό και να βασιστούμε σε κάποια πράγματα Το Tablet απευθύνεται σε κοπέλα μικρής ηλικίας και σκοπό έχει να βλέπει τα εκπαιδευτηκά προγράμματα του eLearning και λιγότερο το να παίζει. Χρειάζεται μια μεγάλη οθόνη (πιστεύω οι 7" είναι ειδανικές αλλά εσείς θα μου πείτε)επίσης μας ενδιαφέρει ο χώρος για μουσική, ταινίες παιχνίδια. Να είναι κάτι καλής κατασκευής που να αντέξει. Όπως ξέρουμε την σήμερον ημέρα τα λεφτά μας θέλουμε να τα αξιοπιούμε σωστά και όχι σε ανούσια πράγματα. Οπότε περιμένω τις απόψεις σας μαζί με τα χαρακτηριστικά και να τα συγκρίνουμε μαζί ώστε να βγάλουμε κάποια άκρη. Το άρθρο θα είναι περιορισμένο γιατί πρέπει αύριο να δώσω απάντηση οπότε ότι γίνει σήμερα και ας ελπίζουμε ότι το κοινό που είναι μέσα γνωρίζει και θα μας προτείνη κάτι καλό και αξιοπρεπέστατο. Ευχαριστώ και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα