Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/123592-lenovo-g500-i5-3230m έχει 349 ευρώ με την επιστροφή. Έχω ένα notebook 10.1" toshiba nb200 3ετίας.

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ το το δώσω για επιστροφή και να πάρω την έκπτωση των 150 ευρώ?

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος επίσημος διαχωρισμός του τι είναι netbook και τι notebook; Δηλ. netbook λέγεται το laptop που έχει επεξεργαστή Atom ή οθόνη 10,1";

Δημοσ.

Εδω δεν εριξε στους ορους χρησης του forum και ειδικοτερα στον τομεα των προσφορων στον Κωτσο θα κοιταξει?

θα μπορουσες να το θεσεις πιο ευγενικα και χωρις ειρωνεια....δυστυχως εχω παρατηρησει οτι πολλοι εδω μεσα δεν εχετε τροπους και το μονο που σας νοιαζει ειναι την πειτε στον αλλον με οσο πιο ασχημο και δεικτικο τροπο μπορειτε....

• Like 2
Δημοσ.

ουτε στα 400 δεν ειναι.

Μια χαρά προσφορά είναι-θα ήταν στα 400.

Δεν χρειάζονται όλοι ανεξάρτητη κάρτα γραφικών και δεν βρίσκεις στα 400 ευρώ λαπτοπ με i5.

Δημοσ.

θα μπορουσες να το θεσεις πιο ευγενικα και χωρις ειρωνεια....δυστυχως εχω παρατηρησει οτι πολλοι εδω μεσα δεν εχετε τροπους και το μονο που σας νοιαζει ειναι την πειτε στον αλλον με οσο πιο ασχημο και δεικτικο τροπο μπορειτε....

Εσυ ποιος εισαι ο δικηγορος?

Αν ενιωσε ο ts οτι ειπα κατι ασχημο γι'αυτον και τον πειραξε ή παρεξηγηθηκε ας μου το πει και θα του ζητησω συγνωμη εγω ο ιδιος.

Αν ελεγα σ'εσενα κατι και σε πειραζε τοτε να μου την πεις κι αν ειχα αδικο θα σου ζητουσα κι εσενα συγνωμη.Τωρα τι σε νοιαζει εσενα τι λεω εγω και χαραμισες 2-3 λεπτα απο την ζωη σου για να γραψεις ενα post?

Δημοσ.

Δηλαδη εχετε βρει πολλα λαπτοπς με i5 3230m στα 500€;

η καρτα γραφικων του η intel hd4000 κανει για παιχνιδια οπως το football manager 2014?

Δημοσ.

Εσυ ποιος εισαι ο δικηγορος?

Αν ενιωσε ο ts οτι ειπα κατι ασχημο γι'αυτον και τον πειραξε ή παρεξηγηθηκε ας μου το πει και θα του ζητησω συγνωμη εγω ο ιδιος.

Αν ελεγα σ'εσενα κατι και σε πειραζε τοτε να μου την πεις κι αν ειχα αδικο θα σου ζητουσα κι εσενα συγνωμη.Τωρα τι σε νοιαζει εσενα τι λεω εγω και χαραμισες 2-3 λεπτα απο την ζωη σου για να γραψεις ενα post?

χαραμισα παραπανω , αλλα το μηνυμα μου τροποποιηθηκε...

ειχα επισης γραψει...

"μη τα βαζεις ποτε με ενα ανοητο..θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας"..

ποιος το εκοψε και γιατι δεν ξερω....

φυσικα και με νοιαζει....εσενα το οτι ας πουμε οι φασιστες εχουν μπει για τα καλα στη ζωη μας με το δημοσιο λογο που εχουν αποκτησει και αμαυρωνουν την ελληνικη κοινωνια ή το οτι σκοτωσαν το παλικαρι δεν σε νοιαζει επειδη δεν τον ηξερες??...εσενα σε νοιαζει μονο οτι σε αφορα ??

αρκετα off βγηκα...συγνωμη απο τους υπολοιπους....

μετα τιμης

ο δικηγορος , αυτος ειμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...