Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω δεν μπορω να καταλαβω που ειναι η ειδηση.ακριβως το ιδιο γινεται και στην ελλαδα.δουλευεις χωρις να παιρνεις υπερωριες φοβασε μην σε απολυσουν οποτε κανει μοκο.εδω δεν το καναμε ειδηση ομως.σιγουρα ειναι χειροτερα τα πραγματα εκει αλλα χιλιοειπωμενο θεμα.

To θεμα ειναι οτι τους αναγκασαν για να παρουν διδακτικες μοναδες για το πτυχιο.

Σκεψου Ελλαδα να σου ελεγαν για να παρεις πτυχιο θα πρεπει να δουλεψεις σε συνθηκες ορυχειου ή ναυπηγειου .

Οκ αμα μια δουλεια δεν σου αρεσει λες οχι αλλιως πας και σε εκμεταλλευονται αλλα με το πτυχιο ειναι αλλη φαση παιζεται ολο σου το μελλον. 

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ποστ σου δεν λεει απολυτως τιποτα.

μια αστηρικτη γενικολογια χωρις ονοματα,χωρις περιγραφη,χωρις λεπτομερειες.

ενα μηδεν επιχειρημα.

Αφου σου λεω,οτι με το που θα αναφερω ονομα θα κοπει,εσυ κανεις οτι δεν ξερεις... B)

Μαλλον σε διαφορετικη χωρα ζουμε...ριξε μια ματια εξω.Θα δεις την πραγματικοτητα να σε διαψευδει.Αμα ζουμε και μετα το 2014,και τα πραγματα θα ειναι οπως εσυ λες καλυτερα,και οχι χειροτερα,τα ξαναλεμε.

Παντως απο αυτα που λες,οτι η χωρα ζει και βασιλευει διχως προβληματα σε ολους τους χωρους,αμφιβαλω για πολλα.

Τι να το κανω να εχει η χωρα μου 2 εκ εργοστασια,να πληρωνω σαν τον μακακα απο το πρωι μεχρι το βραδυ τα κερατιατικα,και να παιρνω 400 ευρω,και πολλα σου βαζω(ουτε 200 δεν παιρνουν σε αυτο που αναφερομαι),και να μην φτανουν ουτε για τσιχλες.Δες την κατωτατη συνταξη,και ελα να σου την δωσω να ζησεις.

Μηδεν ξε-μηδεν,αυτοι που δουλευουν εκει,το ξερουν.

ΥΓ. Για πολλους απο εσας καταδικαζετε/θα καταδικαζετε με περιση ανεση φαινομενα σαν αυτο της Foxconn,ελπιζω να μην ερθει η ωρα που θα σκεφτειτε "τι ωραια να χαμε μια foxconn στην Ελλαδα, αντι να ειμαστε ανεργοι".

Παει...αφου μας φτασανε σε αυτο το σημειο,να λεμε...τι καλα να'χαμε μια Foxconn,για να ζουμε ως κινεζοι,με τρεις και μια τον μηνα,αντι να ειμαστε ανεργοι(ΝΑΙ,αμα πας ολη την χωρα στο σπιτι της),και μετα της πεις,ελα τωρα να δουλεψεις για 250 ευρω,αλλιως θα ψωφησεις...

Τελικα τα μνημονια αποδιδουν.Θα'ρχισουμε να ζηλευουμε και την κινα σιγα σιγα...θα λεμε ειμαστε ευρωπαιοι,και θα εργαζομαστε ως κινεζοι.

Ευγε... :blink:

• Like 1
Δημοσ.

Κομμουνιστική χώρα δεν υπάρχει. Το αν κάποιοι Τσαροβασιλιάδες αυτοβαφτίζονται κομμουνιστές και μπαστακώνονται 30 χρόνια στην εξουσία δεν τους κάνει κιόλας. Κομμουνισμός στην θεώρηση του δεν μπορεί να υπάρξει, ίσως ποτέ για πολλούς λόγους. Επίσης, δημοκρατική χώρα δεν υπάρχει. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας όμως ένα αμεσοδημοκρατικό πολίτευμα δεν φαντάζει πλέον ουτοπία.

Δημοσ.

αρα κατι ξερουν και γυρισαν το οικονομικο τους μοντελο, απο κομμουνιστικο σε καπιταλιστικο.

no?

Αποφάσισε, σου αρέσει ο καπιταλισμός, η κίνα, ο κομμουνισμός. Τίποτα από όλα αυτά;

Αχταρμά τα έκανες.

• Like 2
Δημοσ.

η κιζενοποιηση της παραγωγης και η εξαθλιωση μας(βλεπε και καλα "οικονομικη κριση") ειναι πολυ σοβαρα θέματα, η παραγωγή θα πρέπει να επιστρέψει στις αναπτυγμένες χώρες και μόνο με σεβασμό στον εργαζόμενο, όλες οι εταιρίες στη θέση της sony ξέρουν για την εξαθλίωση στην foxconn αλλά όλες κανουν τον ποντιο πιλατο λεγωντας "εμεις καναμε ενα συμβόλαιο αλλά η εταιρία Foxconn είναι κακιά..." και άλλες τέτοιες μπούρδες για να νύπτουν τας χείρας τους απο το αίμα των ανθρώπων ενώ αυτές πάνω απο ολα είναι που δίνουν δουλειά και το δικαίωμα στην foxconn να κάνει αυτά τα αίσχη

• Like 1
Δημοσ.

Αποφάσισε, σου αρέσει ο καπιταλισμός, η κίνα, ο κομμουνισμός. Τίποτα από όλα αυτά;

Αχταρμά τα έκανες.

οτι ειναι καλυτερο για το συμφερον μου, μου αρεσει.

Δημοσ.

η κιζενοποιηση της παραγωγης και η εξαθλιωση μας(βλεπε και καλα "οικονομικη κριση") ειναι πολυ σοβαρα θέματα, η παραγωγή θα πρέπει να επιστρέψει στις αναπτυγμένες χώρες και μόνο με σεβασμό στον εργαζόμενο, όλες οι εταιρίες στη θέση της sony ξέρουν για την εξαθλίωση στην foxconn αλλά όλες κανουν τον ποντιο πιλατο λεγωντας "εμεις καναμε ενα συμβόλαιο αλλά η εταιρία Foxconn είναι κακιά..." και άλλες τέτοιες μπούρδες για να νύπτουν τας χείρας τους απο το αίμα των ανθρώπων ενώ αυτές πάνω απο ολα είναι που δίνουν δουλειά και το δικαίωμα στην foxconn να κάνει αυτά τα αίσχη

σωστα. αλλα εισαι και εσυ συμμετοχος σε αυτη την κατασταση. εσυ αγοραζεις οτι παραγεται απο την Foxconn και συντηρεις την εξαθλιωση των κινεζων

οσο Ποντιος Πιλατος ειναι η Σονυ που υπογραφει αυτα τα συμβολαια με την Foxconn, αλλο τοσο ειναι και ο καταναλωτης που δεν εχει προβλημα στο να αγοραζει οτιδηποτε περιεχει τεχνολογια κατασκευασμενη εκει.

• Like 2
Δημοσ.

οτι ειναι καλυτερο για το συμφερον μου, μου αρεσει.

Δηλαδή σου δεν σου αρέσει η Κίνα επειδή έχει κομμουνισμό, αλλά δεν σου αρέσει και ο κομμουνισμός για αυτό άλλωστε και η Κίνα δεν τον εφαρμόζει. Εφαρμόζει τον καπιταλισμό, ο οποίος πάλι δεν σου αρέσει.

Είναι σαφές.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή σου δεν σου αρέσει η Κίνα επειδή έχει κομμουνισμό, αλλά δεν σου αρέσει και ο κομμουνισμός για αυτό άλλωστε και η Κίνα δεν τον εφαρμόζει. Εφαρμόζει τον καπιταλισμό, ο οποίος πάλι δεν σου αρέσει.

Είναι σαφές.

lol wut?

πρωτον, εγω δεν εχω πει πουθενα εδω τι μου αρεσει και τι δεν μου αρεσει.

δευτερον, το μονο που κανω ειναι βγαζω συμπερασματα μεσα απο αυτα που βλεπω να γινονται στον κοσμο.

τριτον, αν ειναι να μην καταλαβαινεις τι σου λεει αλλος και βαζεις δικα σου λογια στο στομα του, καλυτερα να συνεχισεις τη συζητηση μονος σου.

Δημοσ.

Για τους πελατες των προιοντων αυτων των εργοστασιων βεβαια γαργαρα ,εκει δεν μας συμφερει ...Ειναι απλα τα πραγματα δεν προκειται να επιστρεψει η παραγωγη στον δυτικο κοσμο  οσο και να το θελουμε εαν δεν "ριξουμε" τις κοινωνικες δαπανεςκαι ταυτοχρονα προχωρησουμε σε ραγδαιες επενδυσεις σε καινοτομια ,ερευνα ,τεχνολογια κ.α:

Sτην Ευρωπη ζει το 7% του παγκοσμιου πληθυσμου ,παραγεται το 25% του παγκοσμιου ΑΕΠ και δαπαναται το 50% των κονδυλιων που δαπανωνται παγκοσμιως για κοινωνικη πολιτικη.παρα την δημογραφικη γηρανση και την μεταφορα  των βιομηχανικων μοναδων.

Αυτα σε συναρτηση με την  ανοδο των αναπτυσομενων χωρων  και το συνεχως βελτιωμενο βιοτικο επιπεδο της εκει μεσαιας ταξης κλεβει την πιτα απο την δυση .Με λιγα λογια ειναι η σειρα τους .Και εκει ακριβως εδραζονται τα προβληματα της Ευρωπης καθως διαφαινονται καθαρα τα αρχικα σταδια μιας παρακμης.Και σε καθε παρακμη πεφτουν πρωτα οι αδυναμοι κρικοι που ειναι η χωρας μας και καποιες αλλες .

Τωρα του αλλου που κοιμαται ορθιος του φταιει το μνημονιο εκει νομιζει ειναι το προβλημα το οτι το μαγαζι μπαινει μεσα καθε χρονο στα @@ του .

Λεει να εργαζομαι για 500 ευρω? οχι εσενα θα σου δωσουμε 2000 επειδη εισαι ομορφος και οχι κατοικος πτωχευμενης χωρας βεβαια και εκεινοι που υποσχονταν παχυλους μισθους στις κομματικες εταιρειες τοσα δινουν αλλα μην παμε εκει γιατι κανει τζιζ...

• Like 3
Δημοσ.

lol wut?

πρωτον, εγω δεν εχω πει πουθενα εδω τι μου αρεσει και τι δεν μου αρεσει.

δευτερον, το μονο που κανω ειναι βγαζω συμπερασματα μεσα απο αυτα που βλεπω να γινονται στον κοσμο.

τριτον, αν ειναι να μην καταλαβαινεις τι σου λεει αλλος και βαζεις δικα σου λογια στο στομα του, καλυτερα να συνεχισεις τη συζητηση μονος σου.

Ξεδιπλώνω την σκέψη σου, σε τρία μηνύματα (copy-paste όλο το μήνυμα, για να μην αλλοιώσω την "άποψή" σου)

ενω το να πεθανουν απο την πεινα ειναι καλυτερα.

η μονη λυση ειναι να αγωνιστουν για να αλλαξουν οι συνθηκες εργασιας.

βεβαια, το κατα ποσο εφικτο ειναι κατι τετοιο με το τρεχων κινεζικο πολιτευμα, ειναι αλλο θεμα..

απο το 2009 το προβλεπουν αυτο. σαν τους σεισμους ενα πραμα.

ναι.

δεν ξερω για το Πασοκ.

στην Κινα παντως κομμουνισμο εχουν.

αρα κατι ξερουν και γυρισαν το οικονομικο τους μοντελο, απο κομμουνιστικο σε καπιταλιστικο.

no?

Βγάλε άκρη τώρα. 

• Like 2
Δημοσ.
Βγάλε άκρη τώρα.

ναι ελα ντε. βγαλε ακρη τωρα. γιατι αναθεμα με αν σε αυτα τα ποστς μου, εκφραζω την αποψη μου για το τι μου αρεσει και τι οχι.

συνεχισε την συζητηση μονος σου, γιατι προφανως δεν κανεις και κατι αλλο.

Δημοσ.

ναι ελα ντε. βγαλε ακρη τωρα. γιατι αναθεμα με αν σε αυτα τα ποστς μου, εκφραζω την αποψη μου για το τι μου αρεσει και τι οχι.

συνεχισε την συζητηση μονος σου, γιατι προφανως δεν κανεις και κατι αλλο.

Στρίβειν δια του αρραβώνος. Δεν θα φέρω άλλο σε δύσκολη θέση, καλύφθηκα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...