Li@kos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Έχω έναν φορητό σκληρό δίσκο seagate 2T έχω να τον χρησιμοποιήσω 3 μήνες κοντά και σήμερα που τον σύνδεσα στον υπολογιστή ακούστηκε ο χαρακτηριστικός ήχος του υπολογιστή όταν συνδέετε μια συσκευή αλλά από εκεί και πέρα τιποτα ...Και από τον σκληρό δίσκο ακούγετε ένα Τουτ τουτ τουτ ........... μήπως ξέρετε τι γίνετε?
MauMaus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 τα φτυσε ! Hard Disk Sentinel κ αν στον βρει τσεκαρε την υγεια του ..
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Οι seagate δεν ειναι και τοσο αξιοπιστοι.
Demon Lord Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Έχεις ντέσκτοπ; Δοκίμασες να τον συνδέσεις στις πίσω θύρες;
Li@kos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορώ να σώσω τα αρχεία με κάποιο τρόπο δηλαδή? αν το πάω εκεί που το αγόρασα γτ έχω εγγύηση δεν σώζετε?
MauMaus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 θα στον αλλαξουν με καινουργιο ! τα αρχεια σου ξεχνα τα βεβαια ..
GiannisWalker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Αυτό σίγουρα θα στο πούνε εκεί , για αρχή το καλό είναι ότι έχεις εγγύηση . Οπότε γνώμη μου είναι να πας αύριο πρωί να κάνεις μια κουβέντα
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορώ να σώσω τα αρχεία με κάποιο τρόπο δηλαδή? αν το πάω εκεί που το αγόρασα γτ έχω εγγύηση δεν σώζετε? Αν ο δίσκος περιέχει προσωπικά δεδομένα, καλά θα ήταν να τον βάλεις σε ένα συρτάρι και να πάρεις ένα καινούργιο. Ποτέ δεν ξέρεις σε τι χέρια θα πέσει.
Li@kos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 πφφ.....για τον σκληρό δε με ενδιαφέρει...τα αρχεία είναι το πρόβλημα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα