Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για επαρχία όμως +9.

Είμαι Άργος..

ρε παίδες, και για να μην ανοίγω νέο θέμα, ο σκληρός της υπογραφής μου τα έδωσε.

Χθες πριν τον κλείσω είχα ανοιχτές πολλές καρτέλες στον chrome και στον opera, live radio, ψιλοφορτωμένο δηλαδή, και όταν πάτησα να κλείσω τις καρτέλες για να τον σβήσω, κόλλαγαν.. Το ποντίκι (δηλαδή το βέλος του ποντικιού) κουνιότανε, αλλά δεν μπορούσαν να πατήσω τίποτα στην οθόνη. Αφού λοιπόν και μετά από μερικά λεπτά έκλεισαν πρώτα οι καρτέλες του opera και αφού το συνέχισε και στον chrome, όντας και εγώ σερνάμενος από την νύστα, τον έκλεισα από το ρευμα. Ε, σήμερα που τον άνοιξα, δεν με βάζει στα windows και με βγάζει στο εξής μήνυμα DISK BOOT FAILURE, INSERT STSTEM DISK AND PRESS ENTER. Και ακούγεται και ένας περίεργος ήχος ανά 5 δευτερόλεπτα σαν κόρνα από τομοτρίζ  :mellow:

Στο τηλέφωνο που ρώτησα τεχνικό από τον πλαίσιο, και αφού με έβαλε να πατήσω f8 νομίζω, μας έβγαζε ένα μήνυμα που από ότι ο τεχνικός μου είπε σημαίνει πως δεν αναγνωρίζει τον δίσκο.. 

1) τελείωσε ο δίσκος;

2) σώζεται τίποτα από εκεί;

3) πόσο θα πάρει για να σώσω τα αρχεία;

update : έβγαλα τα καλώδια που συνδέονται στον σκληρό, τα ξαναέβαλα και νάτονα, επανήλθε.

ρε τι λέτε...

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Samsung evo ή ο απλος ο 840 ειναι καλυτερος; Και οι 2 ειναι σατα3;

Sent from my iPhone using Insomnia

Καλυτερος ο evo ή ο απλος 840 series;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι? γιατι τον evo και οχι τον intenso που εχει προσφορα το crazy sundays του e-shop αφου εχουν το ιδιο read speed και ο intenso εχει και περισσοτερο write speed.Ειναι ισως καποια αλλα χαρακτηριστικα του evo που τον καθιστουν καλυτερο?

και αν ναι ποια ειναι αυτα?

Δημοσ.

Έχει πολύ καλό garbage collector(κοινώς ''αυτοεπιδιορθώνεται'' μόνος του κατά μια έννοια) και ο ένας χρόνος εγγύησης διαφορά παραπάνω! 

• Like 1
Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι? γιατι τον evo και οχι τον intenso που εχει προσφορα το crazy sundays του e-shop αφου εχουν το ιδιο read speed και ο intenso εχει και περισσοτερο write speed.Ειναι ισως καποια αλλα χαρακτηριστικα του evo που τον καθιστουν καλυτερο?

και αν ναι ποια ειναι αυτα?

εχει και την λειρουργια rapid mode που στην πραξη θα το κανει αρκετα πι γρηγορο.χρησιμοποιει τις μνημες ραμ δηλαδη που ειναι πολυ πιο γρηγορες απο την εσωτερικη μνημη του σκληρου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...