Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πες στο τεχνικο σου να κουνησει το κεφαλι του δυνατα...

Όλα τα δέχομαι, αλλά όχι και τεχνικός μου ένας τεχνικός που βρήκα τυχαία το μαγαζί του στο δρόμο και μπήκα...

Επίσης καταλαβαίνεις λοιπόν, πως θα είναι πάρα πολύ δύσκολο όχι μόνο να του το πω, μα και να τον επισκεφτώ γενικώς.

Την γνώμη του δεν την υιοθέτησα, μα την έλαβα υπόψιν, όσο υπόψιν μπορείς να λάβεις μια γνώμη από έναν τεχνικό με μεγάλη ηλικία και με κάμποσα χρόνια πείρα στην πλάτη του (αυτό μου το επιβεβαίωσε ο αδερφός μου ύστερα που γύρισα σπίτι, αφού τον ξέρει ήδη μια 15ετία στη δουλειά). Και επειδή έχω τύχει και συνάδελφό του που ήτανε για τον π##τσο καβάλα, κράτησα μια πισινή στα όσα μου είπε, όπως πάντα θα κρατάω σε οποιοδήποτε τεχνικό οποιουδήποτε επαγγέλματος... Για αυτό έγραψα και το «σχεδόν πείστηκα» αλλά και το «οψόμεθα». Και κυρίως για αυτό το έβαλα εδώ. Για να πάρω και τον αντίλογο...Αυτά.

Και από ότι βλέπω να μου λέτε εδώ, μα και διαβάζοντας και σε άλλα θέματα του σαιτ και σε άλλα φορουμ απόψεις όσων άλλαξαν σε ssd, πείθομαι προφανώς πως όλοι αυτοί θα έχουνε δίκιο και δεν τα λένε γιατί έχουνε ποσοστά επί των πωλήσεων.

Όσο πάει πλησιάζω προς τον 80αρη...

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο πάει πλησιάζω προς τον 80αρη...

120αρη τσακωσε !

θα τα δεις στην πραξη ολα οσα σου λεμε εδω ..

Δημοσ.

έλα μ ντε, αυτό να μου πεις..

o 30αρης 31.5

ο 60αρης 53

ο 120αρης 79.4.

o 80αρης τελικά ξεκινάει πιο πάνω και από τον 120αρη

οπότενες (sic), ή 60αρη ή 120αρη καταλήγουμε (αν κοιτάμε τον οικονομικότερο πάντα).

εκτός αν δεν ψάχνω εγώ καλά.

Δημοσ.

έλα μ ντε, αυτό να μου πεις..

o 30αρης 31.5

ο 60αρης 53

ο 120αρης 79.4.

o 80αρης τελικά ξεκινάει πιο πάνω και από τον 120αρη

οπότενες (sic), ή 60αρη ή 120αρη καταλήγουμε (αν κοιτάμε τον οικονομικότερο πάντα).

εκτός αν δεν ψάχνω εγώ καλά.

Σωτηρη αν μου επιτρεπεις ενα φιλικο πειραγμα,λιγο φραγκοφονια σε βρισκω,μαλλον εσενα επρεπε να ειχαμε να μας εκπροσωπει απενταντι στην τροικα.  :devil: 

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχ

κυνηγάμε και το ευρώ, γ@μηστα φιλε

ρωτάμε για μεταχειρισμένες μνήμες των 15 και ζητάμε και έκπτωση  :-)

στα συσίτια λέμε...

Δημοσ.

Και πολύ καλά κανείς Σωτήρη. Μαζί σου κι άσε τους φραγγατους να τα σκορπάν!

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Λοιπόν είναι πολύ απλό.

Με 64GB  σε ένα δύο μήνες θα λες τι βγάλω από τον ssd για να βάλω στον ssd.

Μην τσιγκουνεύεσαι τα λεφτά και βάλε τον 120άρι!Απλό!

• Like 2
Δημοσ.

Ας είχα τα λεφτα φίλε και δεν θα τα τσιγκουνευόμουνα καθόλου, πίστεψέ με.

Θα κάνουμε το σκ@τό μας παξιμάδι όμως, να φάμε ssd.

Aρρωστήσαμε με τα computer.. 

Kαι έχεις και τα λαμόγια στις αγγελίες που μόλις ανέβει ssd έχει κλείσει στο δεκάλεπτο. 

Ουυυυυστ.  :-(

Και εγώ σε 120αρη καταλήγω, να ησυχάσω για χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

για επαρχία όμως +9.

Είμαι Άργος..

ρε παίδες, και για να μην ανοίγω νέο θέμα, ο σκληρός της υπογραφής μου τα έδωσε.

Χθες πριν τον κλείσω είχα ανοιχτές πολλές καρτέλες στον chrome και στον opera, live radio, ψιλοφορτωμένο δηλαδή, και όταν πάτησα να κλείσω τις καρτέλες για να τον σβήσω, κόλλαγαν.. Το ποντίκι (δηλαδή το βέλος του ποντικιού) κουνιότανε, αλλά δεν μπορούσαν να πατήσω τίποτα στην οθόνη. Αφού λοιπόν και μετά από μερικά λεπτά έκλεισαν πρώτα οι καρτέλες του opera και αφού το συνέχισε και στον chrome, όντας και εγώ σερνάμενος από την νύστα, τον έκλεισα από το ρευμα. Ε, σήμερα που τον άνοιξα, δεν με βάζει στα windows και με βγάζει στο εξής μήνυμα DISK BOOT FAILURE, INSERT STSTEM DISK AND PRESS ENTER. Και ακούγεται και ένας περίεργος ήχος ανά 5 δευτερόλεπτα σαν κόρνα από τομοτρίζ  :mellow:

Στο τηλέφωνο που ρώτησα τεχνικό από τον πλαίσιο, και αφού με έβαλε να πατήσω f8 νομίζω, μας έβγαζε ένα μήνυμα που από ότι ο τεχνικός μου είπε σημαίνει πως δεν αναγνωρίζει τον δίσκο.. 

1) τελείωσε ο δίσκος;

2) σώζεται τίποτα από εκεί;

3) πόσο θα πάρει για να σώσω τα αρχεία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...