SOTHRHS9 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Ε, δεν είναι δα και πολύ στο 50% της χωρητικότητάς του, νομίζω δηλαδή. Τι λες και εσύ; Αλλά κατάλαβα και πως το λες. Θα είμαι ψιλοστριμωγμένος, ίσως θα κοιτάω και ανά διαστήματα και πόσο χώρο έχω καλύψει, θα το έχω στο μυαλό μου. Είναι και - να το πούμε - ψυχολογικό από εκεί και πέρα. Άλλο πράγμα να είσαι άνετος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 ε ναι, τέσπα αν νομίζεις ότι θα σε καλύπτει τότε go for it...
Federacion Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Στο σκρουτζ έχει τον φθηνότερο 120αρι στα 80 τώρα. Νομίζω αξίζει Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
SOTHRHS9 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μου είπε ένας τεχνικός η/υ σήμερα, πως δεν πολυαξίζει αν έχεις σατα2.. Γενικά και έτσι όπως μου τα παρουσίασε, σχεδόν πείστηκα πως θα είναι υπερβολή να βάλω, άχρηστα λεφτά. Οψόμεθα.
MauMaus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 καλος τεχνικος και αυτος του λογου του .. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 καλος τεχνικος και αυτος του λογου του .. αστέρι... 1
SOTHRHS9 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω παίδες, παρά μόνο το ότι δεν είχε συμφέρον να πει κάτι τέτοιο. Βλέπετε πουλάει και αυτός ssd και του το είπα με την υπόνοια πως θα αγόρασω από αυτόν. Μπορεί και να είναι λαλάκας, πιθανόν.. Βασικά μου είπε πως θα με βοηθούσε σε τίποτα εφαρμογές (που δεν χρησιμοποιώ) και κυρίως στο άναμα. Καλύτερα μου λέει να τα δώσεις ώστε να αναβαθμίσεις κάτι άλλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 δεν είναι θέμα συμφέροντος, απλά κάποιοι πιστεύουν ότι οι διαφορές που βλέπουμε λόγω SSDs είναι εξαιτίας των μεγάλων sequential read/write...
SOTHRHS9 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ίσως και να ήταν έτσι λοιπόν, όσο ζούμε μαθαίνουμε. Εν πάση περιπτώσει, οψόμεθα..
MauMaus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 εγω ενα θα σου πω ! οταν βαλεις ssd δεν υπαρχει γυρισμος μετα ..
moxalis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 δεν είναι θέμα συμφέροντος, απλά κάποιοι πιστεύουν ότι οι διαφορές που βλέπουμε λόγω SSDs είναι εξαιτίας των μεγάλων sequential read/write... Ακριβώς αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεις τεράστιες διαφορές στην ανταπόκριση του λειτουργικού σε σχέση με τον μηχανικό ακόμα και σε SATA2. Η νύχτα με τη μέρα είναι. 1
ThodorisAthina Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Αγορασα χθες τον Samsung 840 Evo 120gb απο Πλαισιο, η ταχυτητα του υπολογιστη (χρησιμοποιουσα IDE για 2 εβδομαδες μιας και εδωσα τον προηγουμενο ssd) δεν μπορει καν να την χωρεσει το μυαλο μου ... με windows 8.1 κανει restart σε 20sec ... πες στο τεχνικο σου να κουνησει το κεφαλι του δυνατα... (τον προηγουμενο ssd τον ειχα με sata 2 και ηταν κι αυτος αριστος και σφαιρα).
Federacion Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εδω που τα λέμε σίγουρα θα έχει τρομερή βελτίωση στη ταχύτητα λειτουργίας. Αυτο θα επηρεάσεις και την gaming λειτουργία; Δλδ θα δούμε με ssd και εγκατασταση παιχνιδιών εκεί πιο smooth εκτέλεση τους;
HERTHAN Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Απορια λιγο offtopic και ισως κοτσανα. Αν παρω ssd για το λειτουργικο και αλλαξω αυτον που εχω τωρα μετα θα πρεπει να κανω format? Γενικοτερα αλλαζει κατι στον υπολογιστη απο προγραμματα που εχω μεσα(επανεγκατασταση δηλαδη των προγραμματων κλπ)?
Federacion Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Αν χρεισιμοποιησεις το ssd για λειτουργικο, που αυτό είναι το λογικό, πας για format και επανεγκατάσταση των πάντων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα