Fan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Εδώ και λίγο καιρό το ανεμιστηράκι του φορητού κάνει σαν τρελό και θέλει αλλαγή. Ρώτησα σε ένα κατάστημα που κάνει service και μου είπαν ότι θα μου κοστίσει 25 ευρώ εάν χρειάζεται επιδιόρθωση - καθάρισμα ή 35 εάν πρέπει να μου το αλλάξουν. Πολλά δεν είναι ρε παιδιά;
Roger Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ποσα θα ηθελες να πληρωσεις για να μην ειναι πολλα?Τον εχεις ρωτησει ποσο πληρωνει νοικι και εφορια?
BloodDonor89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 <p>Ποσα θα ηθελες να πληρωσεις για να μην ειναι πολλα?Τον εχεις ρωτησει ποσο πληρωνει νοικι και εφορια?</p> Και πέρα απ αυτό, δεν είναι τόσο εύκολο να το ανοίξει και να το καθαρίσει. Αν πιάνουν τα χέρια του φίλου ας το ανοίξει να το καθαρίσει η αν μπορεί να βρει και να το αλλάξει. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Fan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Εγώ μια ερώτηση έκανα γιατί μου φάνηκαν πολλά να δώσω 30 ευρώ για δουλειά 40-50 λεπτών αλλά από τη στιγμή που δεν ξέρω να το κάνω μόνος μου θα αναγκαστώ να τα σκάσω
BloodDonor89 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις και κανέναν άλλον τεχνικό για το πόσο θα πάει. Αλλά εκεί είναι οι τιμές. 5 ευρώ πάνω 5 κάτω. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
nikos903 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δεν ανοίγει εύκολα το λάπτοπ σου; Ποιο είναι; Γιατί λογικά καθάρισμα θα θέλει, να χαλάσει είναι δύσκολο, άντε στην χειρότερη να το λαδώσεις λίγο. Άμα είναι βέβαια κάτω απο την μητρική και δεν το πολυέχεις εντάξει αλλά αμα με 2 βίδες το βγάζεις γιατί να τρέχεις; Υ.Γ Τώρα το παρατήρησα, η ειρωνεία της υπόθεσης, ο fan θέλει να αλλάξει ένα fan....
Fan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δεν ανοίγει εύκολα το λάπτοπ σου; Ποιο είναι; Γιατί λογικά καθάρισμα θα θέλει, να χαλάσει είναι δύσκολο, άντε στην χειρότερη να το λαδώσεις λίγο. Άμα είναι βέβαια κάτω απο την μητρική και δεν το πολυέχεις εντάξει αλλά αμα με 2 βίδες το βγάζεις γιατί να τρέχεις; Υ.Γ Τώρα το παρατήρησα, η ειρωνεία της υπόθεσης, ο fan θέλει να αλλάξει ένα fan.... Όντως ο fan θέλει να αλλάξει ένα fan αλλά δεν μπορεί Το έψαξα σε video στο youtube αλλά είναι αρκετά δύσκολο στο δικό μου γιατί είναι κάτω από τη μητρική και δεν θέλω να πειραματίζομαι
nikos903 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Πίκρα... Τότε ή σε γνωστό που ξέρει ή.... Βράσε νερό και πήγαινε για το μάδισμα Πάντως απο τιμή όπως σου είπανε και πριν περίπου εκεί θα σου πούνε όλοι... Όχι τίποτα άλλο αλλά έχει φασαρία το άνοιγμα του λάπτοπ, άντε άνοιγε, άντε δοκίμαζε άντε κλείνει...
Roger Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 30 ευρώ για δουλειά 40-50 λεπτών Σε καμμια πειρπτωση δεν υπολογιζεις την εργασια συμφωνα με τον χρονο.
drspiros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 O Χρυσοχοΐδης 2 δευτερόλεπτα χρειάστηκε για να υπογράψει το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει και παίρνει 6 χιλιάρικα και σένα σου φαίνονται πολλά τα 25 ευρώ; Μας λες τουλάχιστον ποιος είναι αυτός ο τεχνικός γιατί μπορεί να τον χρειαστούμε κι άλλοι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα