Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε τα στοιχεία του router μου και πες μου γιατί με μπέρδεψες :blink:  :-)  .....δηλαδή αμα ζητήσω αλλαγή συμβολαίου για 24άρα δεν θα δώ διαφορά? Να ανεβεί γύρω στα 11-12 το λιγότερο απο 8?

post-267565-0-15323500-1381564996_thumb.png

Επεξ/σία από Rizas
Δημοσ.

Πάρε τα στοιχεία του router μου και πες μου γιατί με μπέρδεψες :blink:  :-)  .....δηλαδή αμα ζητήσω αλλαγή συμβολαίου για 24άρα δεν θα δώ διαφορά? Να ανεβεί γύρω στα 11-12 το λιγότερο απο 8?

οπως εισαι φαινεται οτι δεν θα παει παραπανω απο πλευρα Margin αλλα για καποιο λογο συγχρονιζεις σε adsl2 και οχι adsl2+..για βαλε λιγο καρφωτα adsl2+ να δουμε τι θα γινει.γιατι με βαση το attenuation θα πρεπει να παιξεις κανα 15αρι.

να ρωτήσω κάτι οφφτοπικ. εγώ καλά είμαι??

http://prntscr.com/1wxmr6

αν πραγματι το attenuation σου ειναι 43 οπως βλεπω γιατι μου φαινεται λιγο πολυ τοτε  η ταχυτητα που παιζεις οχι απλα ειναι καλα αλλα σκοτωνει.

Δημοσ.

Η μεγάλη ξενέρα είναι ότι μπορείς να αλλάξεις πακέτο μόνο προς τα πάνω... δηλαδή αν κάνεις λάθος επιλογή (πάρεις 8αρα και με το ζόρι πιάνεις 4 (ας πούμε ότι κάποιος είναι πολύ μακριά από κόμβο του ΟΤΕ)  ) δεν μπορείς να κατέβεις σε κάποιο πακέτο 4Mbps για να μην πληρώνεις τζάμπα.

κατά τα άλλα "Είναι δίπλα στον πελάτη"...

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάω σε καινούργια εταιρία για κανένα καλύτερο-οικονομικότερο πακέτο βαρέθηκα τόσα χρόνια OnTelecoms(αν και καλή εταιρία έχω κάποια σημαντικά παράπονα) λέω για OTE ή Forthnet.
Τί προτείνετε εσείς?

Υ.Γ  1) Άν σπάσω το συμβόλαιο τι χρεώνομαι?

2) Μπορώ να ζητήσω άμεσα αλλαγή εταιρίας δίχως να μέινω χωρίς ιντερνετ και τηλέφωνο για κάποιο διάστημα ή πρέπει να περιμένω να το κόψουν και ύστερα να μπεί η γραμμή?(Όπως καταλαβαίνετε έχω πάρα πολλά χρόνια να ασχοληθώ με τέτοια θέματα και είμαι ανίδεος!!)

3)Πουλινός δέν μπορώ να πειράξω-αλλάξω κάποια ρύθμιση μέσω του modem που έχει σχεση με adsl2+ αλλά δέν πειράζει ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου αλλά μπήκα στον τρυπάκι της αλλαγής εταιρίας!! B)  :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπράβο βρε θηρίο, δηλαδή αν ήσουν πιο κοντα στο κέντρο θα πήγαινες πανω απο 24 χαχααα, τέλειος :D

wait wut?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...