Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τα φώτα σας. Πριν από 2 μέρες άλλαξα πρόγραμμα στη Hol από 6Mbps στα 24. Στο προηγούμενο πρόγραμμα μου είχαν πει από τη Hol ότι συγχρόνισε κοντά στα 6Mpbs, δλδ πολύ καλά. Από τη στιγμή που πήγα στα 24Mbps δεν είδα κάποια τρομακτική διαφορά στην ταχύτητα και έτσι άρχισα λίγο να την ψάχνω τη δουλειά. Τι με speedtest (τα οποία διάβασα να μην τα λαμβάνουμε υπόψιν), τι με τα settings του router (cellpipe δυστυχώς). Σας παραθέτω τα statistics του router και θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας. Αν γίνεται να κάνω κάτι για να βελτιωθεί η ταχύτητα. 

post-277265-0-49873300-1381427137_thumb.png

p.s. δεν είδα διαφορά είτε με wireless είτε με ethernet (χρησιμοποιώ κύριως wireless)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Μπορείς όμως με ένα απλό τηλ στη HOL να τους πεις να σου κατεβάσουν το snr στο 9, που είναι το κατώτατο όριο για HOL, ώστε να κλειδώσεις λίγο παραπάνω.

Από κει και μετά, κι επειδή στο Cellpipe 7130 είναι παραμετροποιήσιμο με το dmt tool, μπορείς να το ρίξεις (το snr) κι άλλο μόνος σου, μέχρι εκεί που σε παίρνει ώστε να είναι σταθερή η γραμμή σου, και να κλειδώνεις ακόμα παραπάνω. Για το πως γίνεται εδώ είμαστε. :)

offtopic: Ωρέ @NikosKallithea, όποτε σε βλέπω να ποστάρεις κοιτάω το signature και γελάω. (Βασικά έχω την εντελώς αντίστροφη μέτρηση ΣΥΝ το ping στο 0 :lol:).

Δημοσ.

ευχαριστώ ρε μάγκες...ξεκαθαρίσατε κάποια πράγματα στο μυαλό μου. επόμενο βήμα να πάρω την Hol για να ρίξει το margin. Αποσυνδέσεις δεν θα παίζουν λόγω του υψηλού attenuation? και μια ακόμα ερώτηση. αλλαγή του router με κάτι σαν αυτό: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612412 θα βελτιώσει κάτι και αν ναι τί? 

Δημοσ.

ευχαριστώ ρε μάγκες...ξεκαθαρίσατε κάποια πράγματα στο μυαλό μου. επόμενο βήμα να πάρω την Hol για να ρίξει το margin. Αποσυνδέσεις δεν θα παίζουν λόγω του υψηλού attenuation? και μια ακόμα ερώτηση. αλλαγή του router με κάτι σαν αυτό: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612412 θα βελτιώσει κάτι και αν ναι τί? 

δεν θα εχεις αποσυνδεσεις.don't worry.και το 9 μεγαλο margin ειναι.με αλλο ρουτερ μπορει να δεις διαφορα ειτε προς το καλο ειτε προς το κακο ειτε να μεινει το ιδιο.κανεις δεν μπορει να στο πει αυτο με σιγουρια.για την ωρα παρε την Hol να σου ριξει το margin σε 9

Δημοσ.

Με Αttenuation 31,5 άντε να πας 14-15 σε ιδανικές συνθήκες αρα καλος είσαι με 10.

Με παρεξένεψες τώρα με αυτό που είπες......εγώ με attenuation 27 db  κλειδώνω στα 7.903 kbps  με 7 db  noise margin στό downstream όλα αυτά!!!

ΥΓ: Έχω OnTelecoms

Δημοσ.

Με παρεξένεψες τώρα με αυτό που είπες......εγώ με attenuation 27 db  κλειδώνω στα 7.903 kbps  με 7 db  noise margin στό downstream όλα αυτά!!!

ΥΓ: Έχω OnTelecoms

θεωρητικο εχεις πανω απο 15 εσυ με 6 margin.απο την θεωρια στην πραξη αλλαζουν πολλα.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμασε κατανεμητη.ελπιζω το 27 να ειναι το downstream attenuation και οχι το Upstream

Δημοσ.

Ναί 27 είναι το downstream! 'Oσο για τον κατανεμητή που λες ζώ σε μονοκατοικία οπότε δεν πρέπει να έχω! Μόνο σε πολυκατοικίες δεν είναι αυτό η κάνω λάθος?

Δημοσ.

Ναί 27 είναι το downstream! 'Oσο για τον κατανεμητή που λες ζώ σε μονοκατοικία οπότε δεν πρέπει να έχω! Μόνο σε πολυκατοικίες δεν είναι αυτό η κάνω λάθος?

τοτε εχεις χωνευτη.στρογγυλο κουτακι συνηθως καπου εξω απο το σπιτι που εκει καταληγει το καλωδιο του οτε και ενωνεται με το δικο σου.

συνηθως κατανεμητης παιζει απο 3-4 οροφους(διαμερισματα αλλιως) και πανω.

Δημοσ.

Με 27 και 7.903 kbps, οπως και να το δεις είτε πρακτικά ειτε θεωρητικά κλειδώνει πολυ χαμηλά.

Δημοσ.

ε ναι θαπρεπει να τσεκαρει στην χωνευτη μηπως ειναι τιποτα οξειδωμενα μηπως φταιει κανα καλωδιο μεχρι μεσα κτλ.εκτος αν φοραει κανα παραξενο Profile που το κοβω δυσκοολο.

επισης δεν μας ειπε o φιλος  τι margin εχει στο downstream.το μικροτερο της On ειναι 7 και νομιζω μπορει να το αλλαξει και αυτος απο το site της On

Δημοσ.

Παιδιά άκυρο άμα σας πω τι φταίει θα με κοροιδεύετε!!  :X  :X 
Την πήραν πριν καμπόσο καιρό για καινούργια προσφορά την μάνα μου για λιγότερα λεφτά.......... και κάτι έκανε και έβαλε 8άρα στο καινούργιο συμβόλαιο αντι για 24άρα που είχα και δεν μου είχε πει τίποτα  :mad: !
Κοίταξα απο περιέργια τον τελευταίο λογαριασμό και οι υποψίες μου ηταν αληθίνες!!!
Οπότε ολα καλά πιάνω 8 στα 8 B) αν και θα τσακωθώ αύριο πρωί πρωί μαζί της!!!  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά άκυρο άμα σας πω τι φταίει θα με κοροιδεύετε!!  :X  :X 

Την πήραν πριν καμπόσο καιρό για καινούργια προσφορά την μάνα μου για λιγότερα λεφτά.......... και κάτι έκανε και έβαλε 8άρα στο καινούργιο συμβόλαιο αντι για 24άρα που είχα και δεν μου είχε πει τίποτα  :mad: !

Κοίταξα απο περιέργια τον τελευταίο λογαριασμό και οι υποψίες μου ηταν αληθίνες!!!

Οπότε ολα καλά πιάνω 8 στα 8 B) αν και θα τσακωθώ αύριο πρωί πρωί μαζί της!!!  :devil:

αν εχεις ομως 8 Mbit Οπως λες με 9 margin τοτε δεν θα μπορεσεις να πας παραπανω.γιατι κανονικα θα πρεπε να ειχες 8 Mbit αλλα με κανα 15 αρι Margin για την αποσταση που εισαι.εκτος αν μας ειπες λαθος margin.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...