Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια , όπως λέει και ο τίτλος θέματος εχω πρόβλημα με την μητρική asrock conroe presler fsb 1066...γενικά ο υπολογιστής άνοιγε κανονικά αλλα μετα από λίγη ώρα έκλεινε...αποφάσισα να τον ανοίξω και να δω τι έχει...είχε πάρα πολυ σκόνη και τον καθάρισα...πρόσεξα όμως ότι είχε και ένα καμμένο πυκνωτή...αφού τον καθάρισα και ξανασυναρμολόγησα το PC δεν ανοιγε..και υπέθεσα ότι αποφορτίστηκε τελείως ο πυκνωτης και για αυτο δεν ανοιγει...σημερα αγόρασα ίδιο πυκνωτη και τον αλλαξα...ο υπολογιστής όμως πάλι δεν ανοίγει δεν ξεκινάει καν...μέτρησα επίσης την μπαταριούλα και είναι στα 3 V ενώ κανονικά ξέρω ότι αυτε οι μπαραρίες είναι στα 4,5 V...τι αλλο πρόβλημα θα μπορούσε να είχε? για να το ελέγξω... όποιος μπορεί ας με βοηθήσει...ευτχαριστώ κ των προτέρων..

Δημοσ.

νομίζω πως όταν πατάω το κουμπι για να ξεκινήσει ο υπολογιστής δεν στέλνει σήμα...υπάρχει κάποιος τρόπος για να ξεκινήσει ο υπολογιστή με διαφορετικό τρόπο? ??/

Δημοσ.

ξ μπαταρια σου λογικα ειναι στα 3.3 v και οχι στα 4.5 οπως λες.οποτε στα 3 που ειναι τωρα ειναι απλα οκ.

ανοιξε το πλαινο του κουτιου,δες που καταλαηγουν τα καλωδια του κουτιου επανω στην μητρικη (συνηθως κατω δεξια εαν υποθεσουμε οτι το σοκετ του επεξεργαστη ειναι πανω κεντρο προς αριστερα) και δες που καταληγει εκεινο που λεει power switch η καπως ετσι θα το εχει.το βγαζεις και περνεις ενα κατσαβιδι και ακουμπας τα 2 πινακια.

Δημοσ.

βρίσκεται κάτω δεξια...και το έκανα αυτο που μου λές αλλα τίποτα...άλλος τρόπος υπάρχει??και αν όχι μήπως υποθέτεις τι αλλο θα μπορουσε να είναι??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...