bmv Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Προσπαθώ να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει η gpu μου. Έχω την gainward 650ti golden sample (1006/1375). Την έχω τεστάρει μόνο με furmark και έχω καταφέρει να την κλοκάρω στα 1258/1470. Παραπάνω βγάζει σφάλμα. Επειδή μου φαίνεται λίγο παράλογο να ανεβαίνει τόσο πολύ πως αλλιώς μπορώ να δω αν είναι stable; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Γιατί σου φαίνεται παράλογο; Ποτέ δεν τα πουλάνε στη μέγιστη συχνότητα, για πολλούς λόγους (θερμοκρασίες, ενεργειακές απαιτήσεις, αντοχή στο χρόνο). Δοκίμασε και σε παιχνίδια να γίνεις τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 το furmark είναι burn test κυρίως και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την σταθερότητα της κάρτας μόνο από αυτό ( είναι καλό για να ελέγχεις θερμοκρασίες όμως). Για δεις αν είναι σίγουρα σταθερή προτείνω περάσματα με 3d mark vantage . Παρακολουθείς το vantage και αν δεις τπτ περίεργα στην οθόνη ή συμπεριφερθεί περίεργα το σύστημα την ώρα που το τρέχεις. κατεβάζεις λίγο τα ρολόγια. Αν είναι σταθερή και με vantage από εκεί πέρα το τελικό τεστ είναι τα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Όπως τα είπε ο grouspen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Προσπαθώ να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει η gpu μου. Έχω την gainward 650ti golden sample (1006/1375). Την έχω τεστάρει μόνο με furmark και έχω καταφέρει να την κλοκάρω στα 1258/1470. Παραπάνω βγάζει σφάλμα. Επειδή μου φαίνεται λίγο παράλογο να ανεβαίνει τόσο πολύ πως αλλιώς μπορώ να δω αν είναι stable; θα ελεγα εκτος του vantage και 2 run στη σειρα με valey extreme αν τα περασει εισαι σε καλο δρομο !! μετα στη τελικη ευθεια κοιτας και τα παιχνιδακια σου κατι σε crysis 3, battlefield 3, metro last night, ειναι πολυ καλα για ελεγχο σταθεροτητας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα