kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Την ίδια μέρα που θα παρουσιάσει η apple τα δικά της! Καμία τύχη... Σύμπτωση ή αυτοκτονικές τάσεις;
ektor7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ωραια ημερομηνία διάλεξε! #not! Σύμπτωση ή αυτοκτονικές τάσεις;Εξαρτάται τι θα ανακοινώσει!Αν ανακοινώσει ενα νεο tablet με windows phone και οχι με windows RT,προβλεπεται να γινει ενας πανικος,οχι στις πωλησεις,αλλα στα blogs και στα φορουμ και να τραβήξει τα βλεμματα πανω της! Εικασια κανω,αν και δεν πιστευω να γινει κατι τετοιο! 1
Hawk7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ακομη η καημενη δεν ανακοινωσε μοντελα και δυνατοτητες,και ξεκινησαν ολοι τα απατα! Τι παθετε ρε παιδια;γουσταρετε μονοπωλια απο apple κλπ εταιρειες,και να τα πληρωνετε χρυσαφι; Εδω ανεβαινουν οι κινεζικες εταιρειες,γιατι να μην βγαλει laptop η nokia; Πωπω...με τον καλο λογο στο στομα ειστε ολοι σας... 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ακομη η καημενη δεν ανακοινωσε μοντελα και δυνατοτητες,και ξεκινησαν ολοι τα απατα! Τι παθετε ρε παιδια;γουσταρετε μονοπωλια απο apple κλπ εταιρειες,και να τα πληρωνετε χρυσαφι; Εδω ανεβαινουν οι κινεζικες εταιρειες,γιατι να μην βγαλει laptop η nokia; Πωπω...με τον καλο λογο στο στομα ειστε ολοι σας... Εχμ μιλάμε για μια εταιρία που πλεον πρακτικά ...δεν υπάρχει! Εξάλλου έχει βγάλει πολύ καλές συσκευές τελευταία (ναι εγώ το λέω αυτό) οι οποίες πήγαν σχεδόν άπατες. 2
REDODIN7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Εχμ μιλάμε για μια εταιρία που πλεον πρακτικά ...δεν υπάρχει! Εξάλλου έχει βγάλει πολύ καλές συσκευές τελευταία (ναι εγώ το λέω αυτό) οι οποίες πήγαν σχεδόν άπατες. Ακριβος επειδη ειναι το κυκνειο ασμα της περιμενω να βγαλει κατι καλο.
Hawk7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Εχμ μιλάμε για μια εταιρία που πλεον πρακτικά ...δεν υπάρχει! Εξάλλου έχει βγάλει πολύ καλές συσκευές τελευταία (ναι εγώ το λέω αυτό) οι οποίες πήγαν σχεδόν άπατες. Αμα βγαζει καλες,και αγοραζεις κινεζικα apple,δεν θα κλεισει μετα; Και αυτη κινα μερια θα παει...σου λεει,αφου οι ευρωπαιοι γουσταρουν κινεζικα πλεον.Εγω τι να βγαλω; Το επομενο παντως smart μου θα ειναι νοκια.Κοντρα στο "κατεστημενο"...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Αμα βγαζει καλες,και αγοραζεις κινεζικα apple,δεν θα κλεισει μετα; Και αυτη κινα μερια θα παει...σου λεει,αφου οι ευρωπαιοι γουσταρουν κινεζικα πλεον.Εγω τι να βγαλω; Το επομενο παντως smart μου θα ειναι νοκια.Κοντρα στο "κατεστημενο"... Γιατί άσχετα με το ότι κυκλοφορούν πολλές καλές συσκευές, στο τέλος ο καθένας επιλέγει αυτή που ΣΥΝΟΛΙΚΑ του ταιριάζει περισσότερο. Η ποιότητα κατασκευής των Nokia είναι κορυφαία, το λειτουργικό όμως όχι ακόμη (αν και στο σωστό δρόμο).
Hawk7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Η ποιότητα κατασκευής των Nokia είναι κορυφαία, το λειτουργικό όμως όχι ακόμη (αν και στο σωστό δρόμο). Ξερω ξερω...IOS ε;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ξερω ξερω...IOS ε; Όχι από μονο του. Όλο το οικοσύστημα, apps, υποστήριξη από developers κλπ.
Hawk7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Όχι από μονο του. Όλο το οικοσύστημα, apps, υποστήριξη από developers κλπ. Η nokia εχει τις καλυτερες συσκευες.Εαν η microsoft της δωσει αυτα που πρεπει,ολοι θα κλεισουν τα μαγαζακια τους. Το πιστευω.Επιασα στα χερια μου το lumia 920,πραγματικα αλλη εμπειρια. Το εννοω οτι το επομενο smart θα ειναι nokia. 1
Skylined Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Αν ανακοινώσει ενα νεο tablet με windows phone και οχι με windows RT,προβλεπεται να γινει ενας πανικος,οχι στις πωλησεις,αλλα στα blogs και στα φορουμ και να τραβήξει τα βλεμματα πανω της! Εικασια κανω,αν και δεν πιστευω να γινει κατι τετοιο! Γιατί όχι full win 8.1 tablet με "ρέτινα" ανάλυση, bay trail, και τιμή 400 δόλαρς; Αυτό δε θα έκανε εντύπωση; 4
ektor7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Γιατί όχι full win 8.1 tablet με "ρέτινα" ανάλυση, bay trail, και τιμή 400 δόλαρς; Αυτό δε θα έκανε εντύπωση;Γιατί κάνει κουμάντο η MS!
kirileman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 απατα θα πανε. Δεν είμαι τόσο σίγουρος, τουλάχιστον όχι για όλα. Η αγορά δείχνει μια κινητικότητα στις δύο πρώτες κατηγορίες, αστάθεια, να την πω καλύτερα. Οι windows 8 φορητές συσκευές μπορούν μόνο να βελτιωθούν και μια καλή και φθηνή (σημαντικό) windows 8 ταμπλέτα, θα μπορούσε να μετακινήσει αρκετό κόσμο από τα "αμήχανα" και κακόγουστα android tablets σε μια καινούρια και ενδιαφέρουσα πρόταση.
REDODIN7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Γιατί κάνει κουμάντο η MS! Μπορει να κανει την υπερβαση και να βγαλει dual OS, οταν ειναι laptop Win 8 και οταν ειναι tablet RT. Παιζει και να δουμε μια μιξη WP8-RT ετσι ελεγαν πολλα site πριν λιγο καιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα