aetos1988 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αν με pcie2 θα μπορω να "χρησιμοποιησω" την παραπανω δυναμη της 270 Δεν νομίζω να έχεις θέμα μια χαρά θα παίξει .
trek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Φιλαράκι, δοκίμασε σε πρώτη φάση να απενεργοποιήσεις το εσωτερικό sli για να δεις αν γίνεται να τρέξεις απροβλημάτιστα έστω την μια κάρτα. Σε δεύτερη φάση θα σου πρώτεινα να κάνεις και ένα format για την περίπτωση που είναι πρόβλημα λειτουργικού. Πριν απ' ολα όμως, κάνε ένα stress test με aida64, το οποίο δείχνει live τις μεταβολές στα volt της τροφοδοσίας, για να σιγουρετούμε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα στο τροφοδοτικό (δεν είναι και 100% σίγουρο, αλλά αν υπάρχει καραμπινάτο πρόβλημα, θα στο δείξει) Αν πετύχει κάτι απο τα παραπάνω, θα σου δώσει χρόνο να μαξέψεις χρήμα για κάτι καλύτερο απο 7870. Το να πας απο μια (εστω και παλιότερη) "top of the top" κάρτα σε μια μεσαίας κατηγορίας, δε ξέρω αλλά δεν μου πολυκάθεται καλά. Δε λεω να πας και στο τωρινο ανάλογο της gtx295 (titan/690), αλλά τουλάχιστον μην πέσεις κάτω απο gtx770/280x. Σχετικά με την έλλειψη pci3, θα συμφωνήσω με το παιδί απο πάνω..δεν έχει σημασία.
fabio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 το πρωτο που εκανα ηταν να "παιξω" με τη μια και δεν ειχε αποτελεσμα το τροφοδοτικο το δοκιμασα σε αλλο pc με παρομοιο setup και "αντεξε" και το διαγνωστικο που προτινες δεν εβγαλε κατι στραβο οταν την πηρα την 295 ηταν αλλες οι αναγκες και αλλες οι συνθηκες. σημερα δεν με παιρνει να παρω την αντιστοιχη. επειδη η αποδοση της 295 με βαση τις δικες απαιτησεις ηταν ικανοποιητικη το κριτηριο επιλογης ειναι μια καρτα ενα κλικ παραπανω απο 295 ή ακομα και στο ιδιο επιπεδο αν το παραπανω θα με γδαρει πχ gtx770 χωρις πολυ ψαξιμο θελει +350 που ειναι too much
trek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Τότε πάσο φίλε μου. Η 7870 είναι ακριβώς αυτή που ζητάς. Μόλις τώρα μου ήρθε ένα σκηνικό απο τότε που δούλευα σε service υπολογiστών. Μας είχαν φέρει μια κάρτα η οποία έκανε "κολπάκια" παρόμοια με τα δικά σου μόνο αν την είχες πάνω στο 15pin..όταν έμπαινε πάνω στο dvi ήτανε κομπλέ (μπορεί να ήταν και το ανάποδο..δεν θυμάμαι ακριβώς). Για δοκίμασε να αλλάξεις έξοδο..δεν έχεις να χάσεις κάτι Πάντως σαν ύστατη προσπάθεια, κάνε και ένα φορματ. Θα ταλαιπωρηθείς λιγάκι με την επανεγκατάσταση των διαφόρων soft που έχεις πάνω στο pc, αλλά θα είσαι 100% οτι η κάρτα απεβίωσε και δεν θα σκάσεις την 200άρα τζάμπα.
fabio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 η καρτα εχει μονο dvi και τις δοκιμασα και τις 2 .... το φορματ το σκεφτηκα κι εγω σαν λυση απελπισιας ας ειναι καλα το acronis γλυτωσα την πολυ ταλαιπωρια δοκιμασα restore την τελευταια εγκατασταση (το backup το πηρα μολις τελειωσε η εγκατασταση win7) με τους drivers που φορτωσαν τα 7 δεν εγινε δουλεια εβαλα τους τελευταιους ... το ιδιο εκανα τα ιδια και με καθαρο Install... τζιφος.... δεν το γλυτωνω το εξοδο ....
fabio Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 η 7870 ειναι στο δρομο ..... ευχαριστω οσους εχασαν το χρονο τους με την περιπτωση μου 1
fabio Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 χωρις πολυ ψαξιμο πηρα αυτη : sapphire 7870 (και απο τη "χαρα" απαντησα σε αλλο thread!!! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα