Prospector8 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Χαιρετω ολη την παρεα. Ξαφνικα παρατηρησα οτι δεν αναγνωριζονται καθολου οι υποδοχες που εχει η μητρικη για να εχω ηχο στα ηχεια. Οταν μπαινω στο menu της Realtek δεν διαβαζει καθολου οτι υπαρχει βυσμα μεσα στην υποδοχη. Αμα βαλει το usb των ακουστικων ,εχω ηχο κανονικα. Δοκιμασα ολες τις υποδοχες ακομα και στο frond panel και απλα δεν αναγνωριζεται τιποτα! Εντελως ξαφνικα ετσι?? Το μονο που εγινε προσφατα στο pc μου ηταν να βαλω τα Windows 8.1,με τελευταιους drivera ηχου και τα παντα full update ουτε εκει αναγνωριζει ηχο οταν συνδεω τα ηχεια.. Δοκιμασα και με ακουστικα με mini jack παλι δεν αναγνωριζει τιποτα... Πολυ παραξενο παντος δεν μπορει ετσι ξαφνικα να μην διαβαζονται οι θυρες :/ Δοκιμασα να βαλω enable το Hd Audio απο τα bios αλλα δεν αλλαξε κατι.. Να την στειλω πισω για εγγυηση ειναι το τελυταιο πραγμα που θελω να κανω,προτεινετε καμια αλλη λυση?
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Βγάλε και ξανα βάλε τους drivers μηπως απλα εχουν φάει καποιο κόλλημα η δες για καμια επιλογή μεσα στο panel της realtek η στον ηχο στα windows , δεν νομίζω να χάλασε ετσι ξαφνικά
Prospector8 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Το δοκιμασα και εβαλα τους τελευταιους,τα ιδια δεν αναγνωριζει τιποτα στις θυρες.. Τι κουλο ειναι αυτο τωρα γαμω... Και στο WIn 8 εχω το ιδιο προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα