Προς το περιεχόμενο

Enslaved: Odyssey to the West

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξεκινησα εχθες με τις καλυτερες των προθεσεων. Απορω οι console gamers πως αγοραζουν τετοια παιχνιδια και τα εκθειαζουν κιολας. Πειραξα τα αρχεια και με sapphire 6850 εχω πανω απο 100fps. Το gameplay ειναι απλοικο, δεν υπαρχει ελευθερια κινησεων και τα γραφικα εχουν προβλημα. Το artwork ειναι ωραιο παντως. Οταν μπορεσω θα το τερματισω στα γρηγορα και μετα unistall κατευθειαν

Αν σε ενοχλεί το πάνω από 60fps [προσωπικά δεν το αντέχω], βάλε RadeonPro, φτιάξε ένα προφίλ για το παιχνίδι και δώσε επιλογή για συγχρονίζει τα FPS με το refresh rate της οθόνης σου. 

Προσωπικά με έσωσε με αρκετά παιχνίδια (Risen, Dead Space, STALKERs) που χτυπάγανε 200αρια και ψηνόταν η κάρτα. Tώρα σε όλα αυτά παίζω σε καθαρό 60άρι. 

Ακριβώς την ίδια κάρτα έχουμε, τι γλυκό. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο νιώθω τον console gamer inside of me με αυτά που λέτε (τα ακούς PDS? :P ).. :P

Το παιχνιδάκι που το έπαιξα στο Χ360 προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ.

Συμφωνώ βέβαια οτι η PC έκδοση έχει θέματα (έπαιξα το DLC), αλλά δεν παύει σαν σύνολο να είναι πολύ ωραίο.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα, σε ένα σύντομο διάλειμμα μεταξύ πολύωρων RPGs.

Παραξενεύτηκα από τα αρνητικά σχόλια σε αυτό το τόπικ.

Κάποια ιδιαίτερα αντιαισθητικά θεματάκια, με τις φωτοσκιάσεις των χαρακτήρων στις in-game-engine cutscenes, λύθηκαν γρήγορα με λίγες διορθώσεις στα config.ini αρχεία. Και με λίγο SweetFX το παιχνίδι ήρθε εκεί που έπρεπε.

Το παιχνίδι το βρήκα εξαιρετικό γι'αυτό που είναι. Το πιό κοντινό παιχνίδι που μπορώ να το συγκρίνω είναι το Castlevania: Lord of Shadows. To Εnslaved μου άρεσε πολύ περισσότερο λόγω ιστορίας, αλληλεπίδρασης χαρακτήρων και θεματολογίας.

Γενικά σαν σύνολο ήταν μια πάρα πολύ ευχάριστη εμπειρία και μακάρι να δούμε sequel (αν και πολύ δύσκολο)...

• Like 1
Δημοσ.

κονσολοπαιχνιδο, η πλειοψηφια των pc gamers ειναι fpsκιδες ή rpgαδες, λογικο να μην τους αρεσε ενα παιχνιδι οπως αυτο

Δημοσ.

Πρώτον κατηγοριοποιείς αυθαίρετα τους PC gamers, δεύτερον ξεχνάς ολόκληρες κατηγορίες που είναι κατα κόρον PC specific, και τρίτον υπάρχουν πάμπολλα παιχνίδια που προήλθαν από άλλα συστήματα, θα τα χαρακτήριζες κονσολοπαίχνιδα και άρεσαν πολύ.

Αν το ψάξεις λίγο καλύτερα θα δείς ότι συμφωνείς μαζί μου.

To Εnslaved γενικά δεν τα πήγε καλά, ούτε στις κονσόλες τα πήγε τόσο καλά όσο ήθελε ο publisher, αλλά πιστεύω αυτό έχει να κάνει πιό πολύ με το marketing παρά με το ίδιο το παιχνίδι. Ως νέο IP χρειαζόταν την ανάλογη υποστήριξη.

Αρκετά καλή και η δουλειά του Andy serkins (Goloum, King Kong, Caesar - Planet of the apes), o οποίος υποδίεται τον κεντρικό χαρακτήρα και στις cut-scenes χρησιμοποιεί τις ίδιες motion-capturing τεχνικές με τις ταινίες στις οποίες έπαιξε CGI ρόλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...