Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα φωτοβολταικό πάρκο έχει τοποθετηθεί ένα router στο όποιο είναι συνδεμένο ένα stick cosmote για 3g. Στο router συνδέεται ένα καταγραφικό και μια συσκευή που σχετίζεται με τους inverter. Μου ζητήθηκε να επικοινωνήσω με τον παροχο για να ενεργοποιήσουν το VPN. Η ερώτηση μου λοιπόν ειναι....γιατι να ενεργοποιηθεί το VPN, τι ακριβώς χρήση έχει στην συγκεκριμένη περίπτωση; Πχ εγώ το χρησιμοποιώ για να ξεγελάσω υπηρεσίες πχ spotify ότι βρίσκομαι Αμερική και όχι ελλαδα....στο πάρκο τι χρήση έχει ;

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να χρειάζεται να κάνει login στο καταγραφικό ωστε να δει κάποια δεδομένα.

δηλαδη αν απλα ειναι ενεργοποιημενο το portforward στην 37777, δεν θα μπορεις να μπεις στο καταγραφικο ;

Δημοσ.

Απο προεπιλογη, στο Cosmote 3G (συμβολαιο) δεν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη για να μπορεσεις να εχεις εισερχομενες συνδεσεις, ολα τα ports ειναι κλειστα δηλαδη, και δεν μπορεις να να ανοιξεις αν δεν παρεις τηλεφωνο στην Cosmote. Αυτο θεωρειτε ενεργοποιηση υπηρεσιων VPN.

Αν μιλαμε για καρτο-Internet 3G και οχι συμβολαιο, εκει δεν επιτρεπεται να ανοιξεις port, η υπηρεσια ειναι διαθεσιμη δηλαδη μονο για συμβολαια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...