zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά μια πληροφορία από πολύ παλιά χρειάζομαι... θέλω να βάλω σε ενσύρματο δίκτυο με σκοπό τη σύνδεση στο internet έναν υπολογιστή με WinXP. Που πάω τι κάνω;
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά μια πληροφορία από πολύ παλιά χρειάζομαι... θέλω να βάλω σε ενσύρματο δίκτυο με σκοπό τη σύνδεση στο internet έναν υπολογιστή με WinXP. Που πάω τι κάνω; Τι εννοεις το εχεις συνδεσει και δεν εχει ιντερνετ, εχει καρτα δικτύου τι?
NikosTsolakos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 δοκίμασε να κανεις update την κάρτα δικτύου σου!
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ε έχει θυρα ethernet, γίνεται να μην έχει κάρτα δικτίου; όχι Εντάξει για update νομίζω είναι υπερβολικό, πρώτα μάλλον πρέπει να σεταριστούν τα του network! Το θέμα είναι τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να συνδεθεί το μηχανάκι, παλιά ήταν με dialup σύνδεση και βλέπω μόνο τέτοιες ρυθμίσεις κλπ. Πρέπει μήπως να πετάξω κάποια από αυτές; Κανείς που να έχει xp και broadband σύνδεση να με καθοδηγήσει;
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Τα xp με καλώδιο και ρυθμισμένο τον ρουτερ σε dhcp δεν χρειάζονται καμία απολύτως ρύθμιση, κουμπώνεις το καλώδιο και εχει ιντερνετ. 1
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 το dhcp στα WinXP που βρίσκεται και δεν το βλέπω;
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 στο ρουτερ σου γράφω όχι στον υπολογιστή Τα xp με καλώδιο και ρυθμισμένο τον ρουτερ σε dhcp δεν χρειάζονται καμία απολύτως ρύθμιση, κουμπώνεις το καλώδιο και εχει ιντερνετ. Το 99% των ρουτερ είναι ετσι ρυθμισμένο.
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 μα είναι το ρούτερ έτσι ρυθμισμένο γιατί έχω κι άλλους υπολογιστές συνδεδεμένους πάνω του!
Plymouth Fury Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 1. Start menu --- run --- cmd --- netsh interface ip set address "Local Area Connection" dhcp 2. Start menu --- run --- cmd --- ipconfig /release kαι copy-paste τα results 3. Start menu --- run --- cmd --- ipconfig /renew kαι copy-paste τα results
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 τι κάνουν όλες αυτές οι εντολές; Μην ποσταρεις χωρις λογο, δωσε τις εντολες να δουμε τι προβλημα εχεις
kataramenos32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή συνδέσες το καλώδιο και δεν μπήκε στο ίντερνετ; Γιατί κάπου σε έχασα
rfc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Αυτα που σου λεει ο νικος ειναι αληθεια, αν κουμπωσεις με ethernet στο ρουτερ σου και εχεις σεταρισμενη καρτα με τους καταλληλους οδηγους, θα βγεις κατευθειαν ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα