Προς το περιεχόμενο

WinXP και internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια πληροφορία από πολύ παλιά χρειάζομαι... θέλω να βάλω σε ενσύρματο δίκτυο με σκοπό τη σύνδεση στο internet έναν υπολογιστή με WinXP.

Που πάω τι κάνω;

Δημοσ.

Παιδιά μια πληροφορία από πολύ παλιά χρειάζομαι... θέλω να βάλω σε ενσύρματο δίκτυο με σκοπό τη σύνδεση στο internet έναν υπολογιστή με WinXP.

Που πάω τι κάνω;

Τι εννοεις το εχεις συνδεσει  και δεν εχει ιντερνετ, εχει καρτα δικτύου τι?

Δημοσ.

Ε έχει θυρα ethernet, γίνεται να μην έχει κάρτα δικτίου; όχι Εντάξει για update νομίζω είναι υπερβολικό, πρώτα μάλλον πρέπει να σεταριστούν τα του network!

Το θέμα είναι τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να συνδεθεί το μηχανάκι, παλιά ήταν με dialup σύνδεση και βλέπω μόνο τέτοιες ρυθμίσεις κλπ. Πρέπει μήπως να πετάξω κάποια από αυτές; Κανείς που να έχει xp και broadband σύνδεση να με καθοδηγήσει;

Δημοσ.

στο ρουτερ σου γράφω όχι στον υπολογιστή

Τα xp με καλώδιο και ρυθμισμένο τον ρουτερ σε dhcp δεν χρειάζονται καμία απολύτως ρύθμιση, κουμπώνεις το καλώδιο και εχει ιντερνετ.

Το 99% των ρουτερ είναι ετσι ρυθμισμένο.

Δημοσ.

1.   Start menu --- run --- cmd ---    netsh interface ip set address "Local Area Connection" dhcp

2.   Start menu --- run --- cmd ---    ipconfig  /release  kαι copy-paste τα results

3.   Start menu --- run --- cmd ---    ipconfig  /renew    kαι copy-paste τα results

Δημοσ.

Αυτα που σου λεει ο νικος ειναι αληθεια, αν κουμπωσεις με ethernet στο ρουτερ σου και εχεις σεταρισμενη καρτα με τους καταλληλους οδηγους, θα βγεις κατευθειαν ιντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...