Fridays Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΘΝΟΝΙΣΩ. ΕΔΩ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΩΛΕΙΤΗ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fridays Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 18 ώρες πριν, pontez2 είπε Φυσικά. Αρκει να εισαι και οι 2 μαζί! ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΔΩ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ,ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΣΗ.....? ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ? ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Οπως εγραψα, πρέπει να ειστε και οι 2 μαζί. Σε κάθε περίπτωση ακολουθεις αυτο που σου λέει η εκάστοτε τροχαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fridays Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, pontez2 είπε Οπως εγραψα, πρέπει να ειστε και οι 2 μαζί. Σε κάθε περίπτωση ακολουθεις αυτο που σου λέει η εκάστοτε τροχαία. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΗΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Η ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΤΕ,ΑΛΛΠ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fridays Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ? ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ? ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΗΤΗ ΝΑ ΠΑΣ ΔΕΝ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΕΔΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fridays Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostadisss Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Ερώτηση . Θέλω να μεταβιβάσω ένα μηχανάκι και η διαδικασία μεταβίβασης περνάει κάποιο χρονικό διάστημα (δεν ξέρω ακριβώς πόσο καιρό )αν με σταματήσει αστυνομία και το μηχανάκι είναι στου πωλητή το όνομα τότε θεωρείτε κλεμμένο ή ανασφαλιστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulis_Maritsas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, Kostadisss said: Ερώτηση . Θέλω να μεταβιβάσω ένα μηχανάκι και η διαδικασία μεταβίβασης περνάει κάποιο χρονικό διάστημα (δεν ξέρω ακριβώς πόσο καιρό )αν με σταματήσει αστυνομία και το μηχανάκι είναι στου πωλητή το όνομα τότε θεωρείτε κλεμμένο ή ανασφαλιστο; Τη μερα που θα κανεις τη μεταβιβαση θα σφραγισουν την παλια αδεια και θα αναγραψουν τα στοιχεια σου πανω η θα παρεις ενα προσωρινο χαρτι που δειχνει οτι εχει γινει μεταβιβαση. Με αυτα μπορεις να ασφαλισεις κανονικα το οχημα και να κυκλοφορεις νομιμα μεχρι να βγει η αδεια στο ονομα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SinAkuma Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μια ασφάλεια για ένα μήνα κάνει 20 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, SinAkuma said: Μια ασφάλεια για ένα μήνα κάνει 20 ευρώ; Πολλά μου φαίνονται για 50άρι, μάλλον η τρίμηνη κάνει τόσο. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από Joshua21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SinAkuma είπε Μια ασφάλεια για ένα μήνα κάνει 20 ευρώ; Eπειδη υπαρχει ενα 50αρι μοτοποδηλατο στην οικογενεια στην επαρχια η ασφαλεια ειναι 18 ευρω το εξαμηνο, το θυμαμαι γιατι το καλοκαιρι την ειχα πληρωσει εγω. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Laptop_athens Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Έχει πολύ τράβηγμα…… πηγενε σε. ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΗ φίλε μου……. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SinAkuma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 22 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Eπειδη υπαρχει ενα 50αρι μοτοποδηλατο στην οικογενεια στην επαρχια η ασφαλεια ειναι 18 ευρω το εξαμηνο, το θυμαμαι γιατι το καλοκαιρι την ειχα πληρωσει εγω. Απλά το αναφέρω γιατί ο OP λέει πως θα φέρει το μηχανάκι ο ιδιοκτήτης για μεταβίβαση επειδή δεν έχει ασφάλεια. 23 ώρες πριν, Joshua21 είπε Πολλά μου φαίνονται για 50άρι, μάλλον η τρίμηνη κάνει τόσο. Μπορεί και να είναι είπα απλά ένα ποσό γιατί ο OP αναρωτιέται πώς θα φέρει το μηχανάκι για μεταβίβαση επειδή δεν υπάρχει ασφάλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 38 minutes ago, SinAkuma said: Μπορεί και να είναι είπα απλά ένα ποσό γιατί ο OP αναρωτιέται πώς θα φέρει το μηχανάκι για μεταβίβαση επειδή δεν υπάρχει ασφάλεια. Εγώ απλά απάντησα επειδή ήταν ερώτηση και όχι δήλωση. Επιπροσθέτως είναι λίγο δύσκολο να υπάρχει ασφαλιστική που να ασφαλίζει 50άρι για μόνο ένα μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SinAkuma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Εγώ απλά απάντησα επειδή ήταν ερώτηση και όχι δήλωση. Επιπροσθέτως είναι λίγο δύσκολο να υπάρχει ασφαλιστική που να ασφαλίζει 50άρι για μόνο ένα μήνα. Αν είναι τόσο χαμηλό το ποσό ασφάλισης ενός 50ριου μάλλον δεν θα δεχτούν 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα