polaki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Έχω ένα 5άρι από Γερμανό το οποίο από την ημέρα που ενεργοποίησα το LTE (σε Cosmote, αλλά δεν έχει σημασία και θα εξηγήσω παρακάτω γιατί) μου παρουσιάζει πρόβλημα κάθε λίγο και λιγάκι με το να χάνει τελείως τη σύνδεση με data ακόμα και σε μέρη που έχω φουλ σήμα. Απενεργοποίησα το LTΕ από τις ρυθμίσεις, το ίδιο. Μίλησα με Cosmote και μου έκαναν disable το LTE από τον λογαριασμό μου τελείως, πάλι το ίδιο. Βλέποντας ότι δεν είναι θέμα LTE, ενεργοποιώ πάλι το LTE από Cosmote και από τις ρυθμίσεις μου, και απενεργοποιώ (αφού διάβασα στο internet) το data roaming το οποίο το είχα ανοικτό λόγω ταξιδιού Αγγλία. Άσχετο μεν, αφού το πρόβλημα είναι στην Ελλάδα, αλλά του έριξα και 2-3 reset network settings. Επίσης με το να το κλείνω σε flight mode και να το ανοίγω έτσι δεν λύνεται το πρόβλημα, θέλω αναγκαστικά reboot. Μερικές φορές το βράδυ που βλέπω ότι δεν έχω data το αφήνω ανοικτό χωρίς δηλαδή να κάνω τίποτα και το πρωι άλλες φορές λειτουργεί κανονικά, άλλες πάλι θέλει reboot... Τα ίδια και μετά το iOS7. Διαβάζοντας αρκετά στο internet κατέληξα ότι δεν υπάρχει σωτηρία και χρειάζεται αλλαγή το τηλέφωνο. a) Είχε κανείς ίδιο θέμα, και αν ναι, πώς το έλυσε? β) Είχε κανείς ίδιο θέμα και να επέστρεψε το τηλέφωνο σε Γερμανό? edit: Δεν φταίει η Cosmote γιατί βάζοντας sim Voda μέσα μετά από λίγες ώρες έκανε το ίδιο... Οπότε είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα hardware.
Hyphen Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Παρομοιο θεματα ειχα στο 5αρι μου με το σημα το οποιο χανοταν και τα λοιπα. Το ιδιο παιζει και στο data που λες. Αυτο συνηθως ηταν θεμα αναβαθμισης οποτε με την επομενη εκδοση του iOS ηταν κομπλε. Εφοσον το δικο σου εχει παρει αναβαθμιση και δεν εγινε τιποτα και αλλαξες και παροχο, μαλλον φαινεται για προβλημα hardware. Προτεινω να το δωσεις για σερβις αλλα μην περιμενεις συντομα τηλ πισω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα