chillbill Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 α) μηχανισμό τέτοιο έχω σε φλασάκια πόσο καιρό (όχι σε sandisk), τίποτε δεν έχουν πάθει εδώ και χρόνια αν προσέχεις απλά τα βασικά β) το kingston το αντίστοιχο (εννοώ σε ίδια σχεδόν λεφτά, 16gb) σε συγκριτικά τεστ από χρήστες, 12 φορές αργότερο από το συγκεκριμένο, σε όλες τις μετρήσεις! και το λέω γιατί το έχω το kingston και βλαστήμησα την ώρα που το πήρα... γ).. μετά τα (α) και (β).. το παρήγγειλα κι εγώ
gpolic Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 τσιμπισα και εγω ενα με μεταφορικα και αντικαταβολη βγαινει 18,41
gnarkill Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 α) μηχανισμό τέτοιο έχω σε φλασάκια πόσο καιρό (όχι σε sandisk), τίποτε δεν έχουν πάθει εδώ και χρόνια αν προσέχεις απλά τα βασικά β) το kingston το αντίστοιχο (εννοώ σε ίδια σχεδόν λεφτά, 16gb) σε συγκριτικά τεστ από χρήστες, 12 φορές αργότερο από το συγκεκριμένο, σε όλες τις μετρήσεις! και το λέω γιατί το έχω το kingston και βλαστήμησα την ώρα που το πήρα... γ).. μετά τα (α) και (β).. το παρήγγειλα κι εγώ Όταν λες τα βασικά δηλαδή τι ακριβώς εννοειίς;;
chillbill Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Να μη το πατάς με υπερβολική δύναμη όταν το ανοιγοκλείνεις σαν να προσπαθείς να το λιώσεις, να μη το κάνεις π.χ. όλη την ώρα βάλε-βγάλε αντί για κομπολόι , όταν είναι έξω το βύσμα να μη το στραβο-πατήσεις και σπάσει/στραβώσει κάτι και τέτοια. Γενικά εννοούσα ότι χωρίς να προσέξω ΤΙΠΟΤΕ το ιδιαίτερο (και χωρίς να κάνω καμία σκέψη ότι "πρέπει να προσέχω κάτι"), σε μένα ως τώρα δεν έχουν πάθει τίποτε (2-3 τέτοια φλασάκια έχουν περάσει από τα χέρια μου), δεν ξέρω, μπορεί να' ναι ευαίσθητα και να' μουν εγώ τυχερός απλά
gnarkill Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ναι ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση όμως τέσπα ας μην ξεφύγουμε και άλλο είναι μια τίμια πρόταση και ειδικά αυτή του public είναι super εγώ θα περιμένω μήπως και φέρει τελικα..
jb1989 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά τι γίνεται με το φλασακι; Έχω κάνει την παραγγελία στις 11/10 και ακόμη είναι υπό επεξεργασία...
haris013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Και μένα το ίδιο , μάλιστα πηρα μαιλ χθες που λέει ότι θα καθυστερήσει η παραγγελία...
chillbill Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Και μένα το ίδιο , μάλιστα πηρα μαιλ χθες που λέει ότι θα καθυστερήσει η παραγγελία... Λοιπόν, για να μην πω κι εγώ ότι κι εμένα τα ίδια.. υποθέτω ότι προφανώς πέσαμε ΠΟΛΛΟΙ με τα μούτρα, με αποτέλεσμα να τους φύγει το στοκ που είχαν και περιμένουν τίποτε νέες παραγγελίες! Δε γίνεται 1 βδομάδα μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση και κατ' εμένα ειναι επαγγελματικά λάθος, θα'πρεπε τουλάχιστον να μας στείλουν ένα mail προς όλους ότι "λόγω ανωτέρας βίας -ή δεν ξέρω γω τι- η παραγγελία σας θα καθυστερήσει 7 μέρες" ... όχι απλά να περιμένουμε όλοι "να τους παρω να φωνάξω ή όχι" Καλά, μάγος είμαι..? Άνοιξα το mail τώρα (κι άντε να με πιστέψετε ότι δεν το είχα δει πριν ), στείλαν mail 15:40 "Είναι υποχρέωσή μας προκαταβολικά να σας ενημερώσουμε ότι θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας λόγω προβλήματος διαθεσιμότητας." οκ, έτσι .. πάσο!
gsisr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μια απ τα ιδια, κι εγώ το ίδιο mail. ελπίζω μόνο να μη μας ακυρώσουν την παραγγελία. μήπως να αρχίσουν τέτοιου είδους μαγαζιά να δίνουν προσφορές σε site οπως το insomnia και αλλα γειτονικά; ενα συρμα επεσε απο ενα παιδι και τους τελειωσε το στοκ Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2013 από gsisr
chillbill Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 μια απ τα ιδια, κι εγώ το ίδιο mail. ελπίζω μόνο να μη μας ακυρώσουν την παραγγελία. μήπως να αρχίσουν τέτοιου είδους μαγαζιά να αρχίσουν να δίνουν προσφορές σε site οπως το insomnia και αλλα γειτονικά; ενα συρμα επεσε απο ενα παιδι και τους τελειωσε το στοκ Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ κακή ιδέα πιστεύω αυτό! όχι μόνο για εμάς, αλλά και για το μαγαζί! "μαζικές παραγγελίες" ας πούμε, 100 τεμάχια προσφοά για μέλη του ινσόμνια, σε τιμή χονδρικής π.χ.!
George! Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 μπορεί να γράψει κάποιος τον κωδικό με τον οποίο ήταν καταχωρημένο στο getitnow;
Hamurabi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Παιδια το εχω αγορασει εδω κ μηνες κ ειναι τελειο το στικακι..
gsisr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 προς παράδοση μάγκες η παραγγελία μου ρθε mail
sotiriadisc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ετοιμο και το δικο μου - αυριο θα το παρω .. μεγιες μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα