Προς το περιεχόμενο

[usb flash drive] SanDisk Extreme - USB 3.0 - 16 GB απο 16.80€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ καλή πρόταση. Αυτό το μηχανισμό άνοιξε κλείσε μόνο εγώ δεν τον πάω καθόλου και μετά από λίγο διάστημα χαλάει στα χέρια μου;

Δημοσ.

Πολύ καλή πρόταση. Αυτό το μηχανισμό άνοιξε κλείσε μόνο εγώ δεν τον πάω καθόλου και μετά από λίγο διάστημα χαλάει στα χέρια μου;

απ'όσο ξέρω στο συγκεκριμένο είναι αρκετά ποιοτικό με βάση τα  reviews που διάβασα,βέβαια όλα είναι ανάλογα την χρήση που τρώει το φλασάκι αλλά σε 2-3 που είχα με όμοιο μηχανισμό ήταν κομπλέ.

το συγκεκριμένο πάντως στην τιμή αυτή απ'όσο ξέρω δεν έχει αντίπαλο,είναι ένας ssd τσέπης :P (ειδικά το 32αρι και το 64αρι σπέρνουν )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να σου πω; Απλά όλο το αποφεύγω αυτό και εν τέλει πάλι καταλήγω εκεί λόγο τιμής και λόγο επιδόσεων και ίσως να το ξανακάνω. Γενικά  θα προτιμούσα κάτι σαν το kingston με καουτσούκ και καπάκι γιατί στο κάτω κάτω usb είναι δεν είναι για να κάθεται πάνω στο ράφι ή πάνω σε μια θύρα usb.

Επεξ/σία από gnarkill
Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το καουτσούκ φίλε, αν δεις τι ταχύτητες πιάνει το Sandisk, σε σχέση με το αρχικό του θέματος.... είναι σαν να συγκρίνεις ferrari με lada.

Δημοσ.

Μα δεν έκανα καν τη σύγκριση αυτή. Η σύγκριση ήταν ανάμεσα στο kingston traveler r3.0 και στο sandisk που ναι μεν πάλι το sandisk έχει μεγάλο προβάδισμα απλά τουλάχιστον δεν είναι τόσο άνισο

Δημοσ.

Εχει ενα θεμα μετα απο χρηση, η λυση ειναι μια...logo στιγμης

Δημοσ.

για πείτε πως τα πάει το sandisk, όσοι το πήρατε. 

λογικά αύριο θα το έχω οπότε θα ποστάρω screenshots απο benches και γενικότερα τις εντυπώσεις μου ;)

Δημοσ.

To εν λόγω (SD Extreme) είναι πασίγνωστο φλασάκι. Οπότε με λίγο google-it βρήσκεις τα πάντα. Δεν χρειάζεται να κάνετε εσείς benchies. Εδώ το 64αρι που όπως αναφέρθηκε... σπέρνει:

http://www.tomshardware.com/reviews/usb-3.0-thumb-drive-review,3477-7.html

http://www.legitreviews.com/sandisk-64gb-extreme-usb-3-0-flash-drive-review_1994

EDIT

Εδώ το 16αρι

http://usb-flash-drives.whoratesit.com/SanDisk-Extreme-USB-30-16GB/Rating/1301&tab=Review

Γενικά είναι μάλλον το πιο γρήγορο που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μεταφερθηκαν τα σχετικα ποστς σε νεο θεμα.

Γενικά είναι μάλλον το πιο γρήγορο που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή

Σε αναγνωση ειναι πολυ κοντα στην κορυφη, στην εγγραφη υπαρχει πολυ πιο γρηγορο. Σε VFM ομως, Ελλαδα ειναι το καλυτερο με διαφορα, δεν υπαρχει αντιπαλος, το ειδα πριν καμια βδομαδα αλλα με φρεναραν τα 2 ευρω μεταφορικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...