vrwmiaris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 λεπον ,παιδια οπως λεει και ο τιτλος θελω ενα τετοιο για το seicento μου,να παιρνει στικακι και να εχει οσο το δυνατον περισσοτερα features .αα θελω και τηλεχειρηστηριο το βασικο.πειτε την γνωμη σας αλλα να μην ξεφευγουμε απο τιμη.τνχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Πες πόσα λεφτά διαθέτεις. Το πιο φθηνό, επώνυμο με usb και τηλεχειριστήριο που βρήκα είναι το sony DSX-A30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Πες πόσα λεφτά διαθέτεις. Το πιο φθηνό, επώνυμο με usb και τηλεχειριστήριο που βρήκα είναι το sony DSX-A30 κανα 70αρι, και να με το φανε να μην το κλαψω.το ειχα δει αλλα ειχα δει και ενα jvc με 65 ευρω.απλα θελω να το βαλω και να ειμαι ξενοιαστος να μην εχει λοξυγγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 και να με το φανε Δεν το έπιασα. Δες και αυτό το pioneer. Για δώσε link για το jv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 εδω εισαι www.e-shop.gr/product?id=PER.659878 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Καλό φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δεν το έπιασα. και να με το φανε = και να μου το κλέψουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 και να με το φανε = και να μου το κλέψουν παιδι της πιατσας εισαι μαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 παιδι της πιατσας εισαι μαν Και της μπουγάτσας με τυρί καρντάσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 οκ μπηκες στο skroutz,bestprice,eshop και βρηκες ενα φτηνο. μπορεις να μου πεις γιατι ειναι βασικο το τηλ/ριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 οκ μπηκες στο skroutz,bestprice,eshop και βρηκες ενα φτηνο. μπορεις να μου πεις γιατι ειναι βασικο το τηλ/ριο? τιποτα το ιδιαιτερο,απλα για αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα