Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πιστωτικο στη Microsoft για keyboard, από την παράκάτω σελίδα.

www.microsoft.com/hardware/el-gr/keyboards

Εσείς ποιο θα επιλέγατε με προσανατολισμό το gaming.(εξαιρεστε το sidewinder x6,δεν είναι διαθεσιμο)

Απο αυτα που μας εμφανιζει το link η γενικα της Microsoft?

Δημοσ.

Αν θες για games Natural Ergonomic Keyboard 4000 αλλιως εγω θα ελεγα η το Sculpt η το Arc.

Κατα προτιμηση Sculpt.

Δημοσ.

Ε αφου εχεις πιστωτικο παρε κατι! εκτος αν δεν σου δινουν τοσα πολλα και δεν εχει νοημα η αγορα!

Δημοσ.

To reclusa keyboard που ειχα μου χαλασε και ειπανε να διαλέξω άλλο από τη σελίδα τους, διαλεξα το sidewinder x6, αλλα λένε ότι δεν το έχουν. Πολύ περιορισμένες επιλογές και καμμία σχεση με αυτό που θελω..

Δημοσ.

Φίλε μου μεχρι εχθές ήμουν κάτοχος sidewinder x4 ,εδώ και καιρό ψαχνόμουν να το αλλάξω μετά από πολύ σκέψη και ψάξιμο κατέληξα στο trigger για αντικαταστάτη του sidewinder.Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Απλά να γνωρίζεις η διαθεσιμότητα του trigger στην Αθήνα (παντα για την τιμή τον 69e απο κωτσο) ήταν περιορισμένη τουλάχιστον έτσι ανέφεραν οι πωλητές στα 2 καταστήματα που πήγα.

p.s. Α και φυσικά ο ήχος τον πλήκτρων δεν είναι σε καμία περίπτωση τραγικός όπως περίμενα μετά από διάφορα reviews που δίαβασα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...