Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας!ειμαι σε μεγαλο διλημμα στο αν  θ αγορασω ενα μετριων αποδοσεων ταμπλετ τυπου samsung galaxy tab 2 7" 3g(αυτο ειχα βαλει αρχικα στο ματι) και μετα ακουσα οτι τα 3g ταμπλετ δν εχουν ολες τις λειτουργιες που εχει ενα κινητο πχ μνηματα η τηλεφωνο,... οποτε σκεφτηκα με 1 κατοσταρικο παραπανω να επαιρνα ενα καλο smartphone τυπου samsung galaxy note black (ειδα την προσφορα του πλαισιο στα 200 ε κ κοντεψα να φαω τα παπουτσια μου που δεν την προλαβα!) η samsung galaxy mega

να ξεκαθαρισω ομως οτι οποιο απ τα δυο παρω δεν θ αντικαταστησει το καλο κινητουλι με πληκτρα που εχω,θα ειναι μια συμπληρωματικη συσκευη που θελω για να μπαινω στο ιντερνετ,να μιλαω σε skype η να στελνω μυνηματα οταν χρειαστει,χωρις να εξαρτωμαι απο το wifi ,να διαβαζω ebook,φωτογραφιες,και γενικα να ασχολουμαι οταν ειμαι στο δρομο η στη δουλεια,εχοντας κατι φορητο και ελαφρυ!επισης θελω να βαζω τη καρτα sim μου καθως εχω δωρεαν mb καθε μηνα και μου αρεσει να εχω αυτη την επιλογη...

τι λετε να παρω?εχετε καποια αλλη συσκευη να προτεινετε?

να αναφερω επισης οτι ψηθηκα πολυ για μικρη ταμπλετα καθως η μανα μου μου χαρισε ενα δικο της παλιο κινεζικο ταμπλετ 10" το οποιο σερνοταν αλλα μου αρεσε πολυ ν ασχολουμαι στο δρομο και δεν με βολεψε η μεγαλη οθονη 10"...απ την αλλη δεν ξερω αν θα βολεψει η 5.3" οθονη του samsung note για διβασμα-σερφαρισμα....

συγνωμη για το μακροσκελες post αλλα χρειαζομαι βοηθεια και γνωμες...

Επεξ/σία από kathytherion
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το budget ποιο ειναι;, εγω στη θεση σου θα επαιρνα ενα nexus 7 ή galaxy note 8. Το καλυτερο βεβαια θα ηταν να πας σε ipad mini αλλα ισως δε θες να ανεβεις τοσο σε χρηματα

Επεξ/σία από disqualified
Δημοσ.

το budget ποιο ειναι;, εγω στη θεση σου θα επαιρνα ενα nexus 7 ή galaxy note 8. Το καλυτερο βεβαια θα ηταν να πας σε ipad mini αλλα ισως δε θες να ανεβεις τοσο σε χρηματα

μου αρεσε που το galaxy tab 2 εκανε 230ε αλλα οταν ειδα το galaxy note 1 στα 300 ε σκεφτηκα οτι αξιζει να δωσω κατι παραπανω...το nexus μ αρεσει αλλα δεν εχει καμερα πισω και το galaxy note 8 μ αρεσε πολυ και το χαν και σε προσφορα 300ε πλαισιο αλλα δεν παιρνει κανονικη sim,παιρνει μικρη(το δα στο gsmarena)...

Δημοσ.

μου αρεσε που το galaxy tab 2 εκανε 230ε αλλα οταν ειδα το galaxy note 1 στα 300 ε σκεφτηκα οτι αξιζει να δωσω κατι παραπανω...το nexus μ αρεσει αλλα δεν εχει καμερα πισω και το galaxy note 8 μ αρεσε πολυ και το χαν και σε προσφορα 300ε πλαισιο αλλα δεν παιρνει κανονικη sim,παιρνει μικρη(το δα στο gsmarena)...

Οχι δα Note 1, εδώ έχει βγει το 3, δε θα ήταν καλή κίνηση. 

Δημοσ.

ναι,και κανει 800 ευρω.σκεφτηκα να επαιρνα το 2 αλλα δεν διαφερει κ παρα πολυ απ το ενα.και εχω ακουσει τα καλυτερα για το συγκεκριμενο κινητο,κ ας ειναι καπως παλιο...εκτος αν το εχεις και δεν σε βολεψε οποτε θα ηθελα μια γνωμη..

Δημοσ.

Ε, κ η μικρή σιμ σε πείραξε; Τρια ευρω κάνει ο αντάπτορας

Δημοσ.

δν το ηξερα αυτο για τη σιμ...χρησιμη πληροφορια!οσο για το mεgα κ εμενα μου αρεσε αλλα δν το λες και ναυαρχιδα της samsung,ειναι πιο μετριό ιςως κατατασσεται στα mid-range κιξητα........ηιαηαηαη

σορυ για τη γραφη αλλα τα γραφω στα τυφλα απο κινητο κ δν βλεπω τι γραφω απο 1 σημειο και μετα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LOL θυμάμαι σε μικρή οθόνη που είχα τα ίδια προβλμητα..

Το Mega 6.3 mid-range μπορείς να το πεις αλλά είναι πολύ καλό. Προτείνω να πας να το δεις σ' ένα κατάστημα και να διαβάσεις κανένα review για να σχηματίσεις άποψη. Απ' όλες τις συσκευές που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα συστήνω Galaxy Mega 6.3, Galaxy Note 8 και Google Nexus 7 2013, δες κανένα review και πέρνα βόλτα σε κατάστημα να τις δεις από κοντά.

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.

Να συμπληρώσω για χάριν καλύτερης κατανόησης ότι για παράδειγμα και το Note 2 είναι πλεον midrange αλλά δεν παύει να είναι αξιόλογη συσκευή. 

Δημοσ.

το ξερω,ειναι αρκετα καλο γ αυτο κ τ γλυκοκοιταζα..κ καθε μερα πιο φθηνο το βρισκω στο σκρουτζ!αλλα μαλλον εχω κολλησει με το πρωτο ξοτε...κριμα να μην προλαβω την προσφορα του πλαισιο....αλλα το πιθανοτερο ειναι να το παρω ακομη κ στα 300 ευρω..λετε να βολεψει;σαν συσκευη εχω ακουσει πολυ καλα λογια.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!τελικα αγορασατο galaxy note 2 που επεσε στα 350!μεχρι στιγμης με βολευει πολυ!:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...