Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποκολλησα ενα μερος απο τον σκληρο για να εγκαταστησω τα windows 8 beta και τωρα θα τα παρω κανονικαι και θελω να ξερω πως μπορω να εννοσω το κομματι που αποκολλησα. Ειναι ΑΝΑΓΚΗ. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δείξε εικόνα από την διαχείριση δίσκων,αν και βασικά κάνεις διαγραφή στο διαμέρισμα που δεν θες και μετά επέκταση το άλλο διαμέρισμα.  

• Like 1
Δημοσ.

αν δε σε ενδιαφερουν τα δεδομενα φορμαρε τον

Αδειο ειναι το partition και αυτη τη στιγμη το εχω απενεργοποιησει. Θελω με καποιον τροπο να το εννοσω γιατι στην εγκατασταση των windows μου διχνει 2 διαφορετικους δισκους. Ενας 25 που ειναι το partition και εναν 4χχ που εχει απομεινει.

Δείξε εικόνα από την διαχείριση δίσκων,αν και βασικά κάνεις διαγραφή στο διαμέρισμα που δεν θες και μετά επέκταση το άλλο διαμέρισμα.  

post-257401-0-07136300-1381421822_thumb.png

Δημοσ.

κατέβασε ένα πρόγραμμα όπως Link.png Site: αυτό , το standard (το αριστερό) που είναι δωρεάν, εμένα με έχει βολέψει πολύ. Κάνεις δεξί κλικ απλά πάνω στον 1 δίσκο (αυτόν με τα 444gb), merge, επιλέγεις να πιάσει και το "διαθέσιμο" κομμάτι δίπλα του, εφαρμογή, και σε 30" είναι έτοιμο

• Like 1
Δημοσ.

κατέβασε ένα πρόγραμμα όπως Link.png Site: αυτό , το standard (το αριστερό) που είναι δωρεάν, εμένα με έχει βολέψει πολύ. Κάνεις δεξί κλικ απλά πάνω στον 1 δίσκο (αυτόν με τα 444gb), merge, επιλέγεις να πιάσει και το "διαθέσιμο" κομμάτι δίπλα του, εφαρμογή, και σε 30" είναι έτοιμο

Σε ευχαριστω φιλε μου! Με εσωσες !

Δημοσ.

sorry που ρωταω...αλλα απο τα windows κατευθειαν δεν μπορει καποιος να κανει delete το μικρό partition και μετα extend μεσα απο το μεγάλο partition?

Γιατι χρειάζεται ειδικο λογισμικο?

• Like 1
Δημοσ.

πιθανώς ναι, αλλά προσωπικά πρέπει να πω ότι δεν το κοίταξα καθόλου αυτό το σενάριο.. όταν βρήκα το πρόγραμμα που λέω, ήθελα να ενώσω διάφορα partition μεταξύ τους, που κάποια είχαν δεδομένα μέσα -αλλά όχι όλα-, έπρεπε διαδοχικά να ενώνω κάποια, να τα μετακινώ μες το δίσκο (γιατί merge γίνονται μόνο διπλανά partition) και τέτοια, οπότε μου φάνηκε πολύ βολικό το πρόγραμμα που ανέφερα. Απο εκεί και πέρα, αν από τα windows  κάνει αυτό που χρειαζόταν, απολύτως δεκτό! Στο κάτω κάτω είναι γνωστό πως οτιδήποτε στον υπολογιστή μπορεί να γίνει τουλάχιστον με 3-4 τρόπους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...