Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Η οθονη του υπολογιστη  μου  απο εχθες εχει αρχισει να γεμιζει σε πολλα σημεια  με μικρα κοκκινα τετραγωνιδια. Αλλαξα οθονη,αλλαξα καλωδιο,αλλα το προβλημα εξακολουθει να παραμενει.Να υποθεσω οτι φταιει η καρτα? Καθε γνωμη δεκτη. Η καρτα ειναι αγορασμενη προ 30 μηνων,και ο υπολογιστης ειναι κορυφαιο μοντελο.

Δημοσ.

αμα ειναι κορυφαιο μοντελο....

εκανες προσφατα καμια αλλαγη η τιποτα update στους drivers?

ποιο ακριβως ειναι το τροφοδοτικο σου?

αυτα στα κανει μονο οταν παιζεις ας πουμε η και εκει που εισαι και δεν τρεχεις τιποτα στο pc?

Δημοσ.

Τροφοδοτικο εχω το Cooler Master Silent Pro Gold 700w. Εχω κανει  update απο το επισημο σιτε της NVIDIA, αλλα τους απεγκατεστησα παλι με safe mode και εβαλα τους προηγουμενους.Επισης μου το κανει παντου και παντα,και οχι μονο στα παιχνιδια.

Δημοσ.

Σαν Artifacts ακούγονται. Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με μία ASUS 9800GT 1GB, αλλά λύθηκε (για κάνα δίμηνο) ψήνοντάς την στον φούρνο (ναι στον φούρνο).

Αν δεν έχεις εγγύηση, που μάλλον θα έχεις, και έχοντας επίγνωση του ο,τι και να κάνεις , από αλλαγή BIOS μέχρι και δεν ξέρω 'γω τι, θα πάει για τα θυμαράκια, βγάλε την ψύκτρα, καθάρισε την πάστα, βάλε την κάρτα σκέτη στον φούρνο (ναι ναι στον φούρνο) στους 170-190 βαθμούς για δέκα λεπτάκια και αφ' ότου κρυώσει , βάλε καινούρια παστούλα και τοποθέτησε την ψύκτρα πάλι πάνω και βάλτην στο PC.

Προσοχή όπως θα την τοποθετήσεις στον φούρνο, βάλε την πάνω σε τίποτα αλουμινόχαρτα η ο,τι σε βολεύει απλά να μην ακουμπάει η επιφάνειά της στην σχάρα. 

Όλα αυτά πάντα αν όντως είναι artifacts και αν οι νέες σειρές της nVidia παρουσιάζουν τέτοια προβλήματα.

Δημοσ.

Ναι..βάλε και λίγο ελαιόλαδο στο αλουμινόχαρτο για να μην σου κολήσει!!

Αφήστε ρε τα μαγειρέματα με τις κάρτες πρωι-πρωι :-D

Αcholate, για να γίνει αποκόλληση του πυρήνα πρέπει να έχει περάσει πολλά χρόνια εκτεθειμένη σε μεγάλες θερμοκρασίες κυρίως λόγο βλακωδούς overclock. Εγω πιστεύω κατι άλλο την κάνει τη ζημιά.

Η msi δίνει τρία χρόνια εγγύηση, οπότε χωρίς πολλά-πολλα  ή την επιστρέφεις εκει που την πήρες ή στείλε mail στο support της msi και βουρ για rma.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...