WaterQueen Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα, Μετά τα τελευταία updates των Win 7 x64, ο υπολογιστής άρχισε να κάνει κάτι τρελά... Ανοίγει κανονικά όπως πάντα, αλλά όταν ξεκινάω να τρέξω κάποιο πρόγραμμα (παιχνίδι, ιστοσελίδα κλπ) διακόπτεται ξαφνικά η εργασία μου και με πετάει στην επιφάνεια εργασίας χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Και μετά από καμιά ώρα ατέλειωτου σπάσιμου νεύρων, σταματάει να το κάνει... Δοκίμασα (ανεπιτυχώς) να βρω τι φταίει, χρησιμοποιώντας το task manager. Καταργώντας διεργασίες, σταματώντας και ξαναρχίζοντας υπηρεσίες, αλλά φως δεν είδα... Καμιά ιδέα κανείς για το τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ
dragonborn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Από scanning για ιούς πως πάμε ; Επίσης δοκίμασε να κάνεις κάνα καθαρισμό με κάποιο εργαλείο - προτείνω iobit toolbox Επίσης σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθος ή τίποτα ; 1
WaterQueen Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Από ιούς μια χαρά πάμε... Δεν έχω ούτε έναν! Τώρα κατεβάζω και το εργαλείο που μου προτείνεις. Ελπίζω να βρει τι φταίει. Και όχι δεν έχω κανένα μήνυμα λάθους... Μόνο με πετάει στην επιφάνεια εργασίας, ίσα για να μου σπάσει τα νεύρα Κατ αρχίν το IObit απλά τα σπάει και ευχαριστώ Κατά δεύτερον, δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει... Νομίζω κάποιο update των windows έχει πρόβλημα... Σκέφτομαι να κάνω system restore ή τίποτα σχετικό... :/
accipio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Σίγουρα είναι κάποιο update; Με τα τελευταία updates των Windows 7 x64 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Βέβαια άλλο σύστημα το δικό σου και άλλο το δικό μου, απλώς το αναφέρω.
dragonborn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Κοίτα αν υπάρχουν άλλα updates. Κάνε έλεγχο εσύ από το Windows Update. Αν υπάρχουν εγκατέστησε τα. εμμμ... μιλάμε για Windows γνήσια ή «γνήσια» ; Θα σου πρότεινα επίσης να κάνεις μια επιδιόρθωση από ένα DVD/USB των Windows. Αν δεν ξέρεις πως, πες να σου πούμε. Αρκεί φυσικά να έχεις DVD ή USB με τα Windows 7.
WaterQueen Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 'Ακου να δεις φίλε μου τώρα τι φταίει... Αφού τέλειωσα όλα τα scan που έχει το utility που μου έστειλες, και πάλι φως δεν είδα, αποφάσισα να διακόπτω μία μία τις διεργασίες και να τις επαναφέρω, για να καταφέρω να βρω ποια το δημιουργεί όλο αυτό... Και τελικά ήταν το... PowerDVD (τοιΝκ! )... Και πιο συγκεκριμένα, τα 2 προγράμματα που τρέχουν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή μου. Αφού λοιπόν τα αφαίρεσα από την εκκίνηση, το pc δούλεψε μια χαρά. Και συνέχισα, απεγκαθιστώντας το PowerDVD για να μην ξαναπάθω τα ίδια (έτσι κι αλλιώς ποτέ μου δεν το χώνεψα! )
dragonborn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Τέτοια ζημιά το PowerDVD ε ; Οκ, καλά που το είπες να το έχουμε υπόψιν μας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα