tasosathens7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σας,τον τελευταίο καιρό "παγώνει" το pc μου κάποιες φορές όταν κάνω extract κάποιο game η κάτι άλλο ή όταν κάνω εγκατάσταση ένα game και τώρα τελευταία στην εκκίνηση των windows..έκανα έλεγχο σε cpu,ram,σκληρό δίσκο,τροφοδοτικό έλεγξα θερμοκρασίες επίσης έκανα και φορματ και πάλι τα ίδια. σκέφτηκα μήπως βρίσκεται το πρόβλημα στην μητρική μου η οποία είναι η z77 pro 3. δυστυχώς δεν έχω μητρική άλλη να την βάλω για δοκιμή. μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?γνωρίζει κάτι?hardware :cpu : i5 3570 psu : berlin 630w ssd : ocz agility 3 120gb motherboard : asrock z77 pro3 gpu : sapphire 7870 xtram : kingston 1600 hyperx
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 το ιδιο επαθα σ'ενα αρκετα παλιο συστημα, turns out οτι ειχε προβλημα η μητρικη.
tasosathens7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 αν ήταν παλιά η μητρική θα ήμουν 1000% σίγουρος ότι φταίει η μητρική αλλά αυτή την έχω κάνα χρόνο,αν και πιστεύω ότι εκεί βρίσκεται το πρόβλημα στην μητρική.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 αν ηταν παλια η μητρικη ναι θα ταν πιο σιγουρο οτι φταιει αυτη, αλλα τωρα τουλαχιστον εισαι εντος εγγυησης. το θεμα ειναι πως δεν ξερω πως να διαπιστωθει το προβλημα σιγουρα πρωτου την στειλεις για εγγυηση. δοκιμασε να κανεις κανα φορματ... αν εξακολουθησει το προβλημα, ενω εχεις ηδη τσεκαρει ολα τα αλλα. τοτε ειναι μονοδρομος να την αποχωριστεις...
tasosathens7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ανέφερα πως όντως έκανα φορματ και 2 κιόλας σε μια εβδομάδα..σκέφτηκα μήπως φταίει και το λειτουργικό σύστημα "προσφατα τα πέρασα σε dvd και έκανα φορματ" πριν αρχίσει βεβαία να παγώνει το pc λίγο δύσκολο βεβαία να τρώει τέτοια κολλήματα αλλά το έχω δει και αυτό και έλεγα να δοκιμάσω άλλο ένα φορματ από "διαφορετικό dvd windows"
panos0100 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 το τροφοδοτικο το ειδες μηπως φταιει αυτο; γιατι και η μαρκα του δεν ειναι καθολου καλη
GP7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρά είναι η μάρκα του τροφοδοτικού του. Thermaltake είναι. 1
panos0100 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 δεν το ηξερα οντως ειναι καλη μαρκα, αλλά καμια φορά δεν ξέρεις ας κανει και εναν ελεγχο το τροφοδοτικο, αν και εμενα πιο πολυ για λογισμικο μου κανει το προβλημα
tasosathens7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 δεν το ηξερα οντως ειναι καλη μαρκα, αλλά καμια φορά δεν ξέρεις ας κανει και εναν ελεγχο το τροφοδοτικο, αν και εμενα πιο πολυ για λογισμικο μου κανει το προβλημα έκανα έλεγχο και σε αυτό..σε όλο το hardware έκανα έλεγχο..μόνο η μητρική έχει μείνει αλλά δεν έχω κάποια άλλη 1155 να βάλω για δοκιμή..
MaxPayne Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 εφοσον τεσταρες ραμ,τροφοδοτικο,σκληρους τοτε ειναι μητρικη κατα 87%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα