Tribal21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά,θα μπω κατευθείαν στο θέμα,φτιάχνω για έναν φίλο ένα pc με τα εξής χαρακτηριστικά: cpu: amd fx 8320 ψύκτρα: COOLERMASTER RR-TX3E-22PK-R1 HYPER TX3 EVO mobo: Gigabyte GA-970A-UD3 ram: kingston 2x2gb psu: ένα μούφα 500w max power (δεν θυμάμαι μάρκα) κ gpu μια nvidia 8800gs (προσωρινά αυτή,μετά μάλλον μια ati 7850) Τα συνδέσαμε όλα κανονικά αλλά το pc δεν παίρνει ρεύμα με τίποτα!!! Τα έχω τσεκάρει πάνω από 10 φορές οτι οι συνδέσεις είναι οκ...και το τροφοδοτικό μέχρι εχτές δούλευε! Δοκίμασα να τον ξεκινήσω βραχυκυκλώνοντας τα πιν του start bouton της mobo μήπως φταίει αυτό αλλά τίποτα! Ledακι η μητρική δεν έχει για να δω αν παίρνει ρεύμα. Τι μπορεί να φταίει και να μην δίνει καθόλου ρεύμα? Υπάρχει περίπτωση αν το τροφοδοτικό δεν μπορεί να τα σηκώσει(λίγο δύσκολο μου φαίνεται γτ δεν έχει καμιά βαριά κάρτα γραφικών) να μην ξεκινάει καθόλου?? Για βοηθήστε ρε παιδιά....... Επείσης,καμιά πρόταση για τροφοδοτικό με max 70ε? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
AiWaaa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Τσεκαρε μήπως βραχυκυκλώνει η μητρική με το κουτι.(δοκίμασε τον εκτος κουτιού δλδ) Τσέκαρε με ένα άλλο τροφοδοτικό. Είσαι σίγουρος οτι έβαλες καλα τον cpu ?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Κριμα σε τετοιο συστημα να εχεις αρχικα αυτο το psu και δευτερον την συγκεκριμενη καρτα γραφικων. Αρχικα πας για αλλαγη psu, δες καποιο απ'τα XFX που εχουν 5 χρονια εγγυηση! 1
Tribal21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Με άλλο τροφοδοτικό λίγο δύσκολο! Ναι η cpu είναι οκ!! Γενικά είμαι τελειoμανής και κοιτάω 100 φορές το καθε τι....αλλά και η cpu να ήταν,δεν θα έδινε ρεύμα?? Αυτό είναι νεκρό...λες και δεν το έχω βάλει στην μπρίζα!! Σαινόμπι,όπως είπα η κάρτα είναι γραφικών είναι προσωρινή,όπως και το τροφοδοτικό βέβαια...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Αφου χρειαζεσαι που χρειαζεσαι αλλαγη τροφοδοτικου ετσι κι'αλλιως, κοιτα να αγορασεις καποιο ποιοτικο.
AiWaaa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Θα δούλευαν τα ανεμηστηράκια απλά δεν θα πόσταρε. Κάνε αυτο που σου πα βγαλε την μητρική εξω και δοκίμασε να το ανοίξεις. Οσο για το τροφοδοτικό εγώ δεν θα το έβαζα καν πάνω
Tribal21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ναι αυτό λέμε να πάρουμε καινούριο psu,ελπίζοντας πως φταίει αυτό... Έχετε να προτεινετε καποιο μέχρι 70ε max?? 550W είναι καλά??
lefteris1992 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 φιλε θα σου προτεινα κι εγω αλλαγη τροφοδοτικου ή αν θες να το ψαξεις περισσοτερο εφοσων οπως λες εισαι τελειομανης θα μπορουσες κατα τη γνωμη μου να παρεις το τρφοδοτικο χωρις το υπολοιπο συστημα, να το βαλεις στην πριζα και να δεις με ενα πολυμετρο αν δινει ρευμα στα βυσματα των εξοδων του- επικινδυνο γενικα αλλα με λιγο ψαξιμο στο ποιο pin ειναι τι θα εχεις μια εικονα ετσι ωστε να μη δωσει τσαμπα λεφτα ο φιλος σου τωρα αμα θελησεις να προχωρησεις σε αγορα νεου .... εγω πριν κανα 4μηνο πηρα το GX-Light της CoolerMaster με μεγιστη εξοδο 600 Watt στην τιμη των 65 ευρω (σε προσφορα απο το E-shop) γενικα θα σου ελεγα να προτιμησεις τροφοδοτικα της CoolerMaster και της Corsair γιατι εχω ακουσει καλυτερα λογια και εχω δει καλυτερες επιδοσεις συγκριτικα με αλλα un-named psu. βαζω παρακατω ενα λινκ με αναζητησεις με τις συγκεκριμενες μαρκες απο το e-shop (ειναι αρκετα φθηνα εκει γι αυτο το παινευω τοσο πολυ trust me)http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&category=%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%CF&filter-282=1&filter-283=1
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Το πιθανότερο οπως το βλέπω εγω και σε τετοιες περιπτώσεις με μαπα τροφοδοτικά ειναι να ειναι αυτο , οποτε αν δεν μπορεις να βρείς ενα αλλο να δοκιμάσεις να εισαι σίγουρος ρισκάρεις να πάρεις ενα αλλο , και αν παλι δεν φταίει αυτο λάθος αγορά δεν θα εχεις κανει γιατι το no name τροφοδοτικά θα έπρεπε και θα το άλάξεις καποια στιγμή
drkar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 το πιο πιθανο ειναι το ρευμα που δινει να μην φτανει πλεον για τις αυξημενες απαιτησεις που εχει ο καινουριος επεξεργαστης. γιαυτο δεν ανοιγει τιποτα. το εχω παθει κι εγω. αν εχεις καμια πιο απλη καρτα γραφικων που να μην τραβαει κι εκεινη ρευμα μαλλον θα ανοιξει με τα υπολοιπα
Tribal21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Η συγκεκριμένη καρτα γραφικων δεν τραβάει κ πολύ! παρολα αυτά δοκίμασα κ χωρίς αυτή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα