Προς το περιεχόμενο

Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition (remake)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω να προτείνω ένα πράγμα, αν δείτε κάτι που να σας κάνει καλή εντύπωση από την αρχή, είτε παιχνίδι είτε ταινία, είναι καλύτερο να τη δεις ή να παίξεις πρώτα και μετά να σχηματίσεις γνώμη παρά να σε χαλάσουν οι κριτικές...

Κι εγώ διάβασα το review του τύπου αλλά δεν νομίζω ότι ανταποκρίνεται, πιο πολύ από πικρία μάλλον τα γράφει γιατί ήταν φαν και χαλάστηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Κατέβασα χθες το demo αλλά ελέω μπάλας δεν το είδα ακόμη.

Σήμερα θα το δω (το θεωρώ το αγαπημένο μου adventure μαζί με το monkey island 2)

Για να δούμε....

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το demo, μου κάνει εντύπωση που συνεχίζει και στην 2η μέρα (το σταμάτησα εκεί αν είναι θα το αγοράσω για να το συνεχίσω).

Καλοφτιαγμένο και το καλό είναι ότι οι λύσεις μου έρχονται στο μυαλό από το παρελθόν :P (ειδικά εκεί στην πλατεία που πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον ασύρματο του αστυνομικού)

Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα για το remake

Δημοσ.

Έχοντας παίξει μόνο το GK3, ήθελα πάντα να ασχοληθώ και με το 1ο. Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα, είμαι στην 7η ημέρα και ανυπομονώ να το συνεχίσω.

Μια χαρά τα γραφικά-ήχος και ωραία ατμόσφαιρα-σενάριο. Μόνο το animation μας τα χαλάει (όπως πάντα στις παραγωγές της Phoenix μέχρι στιγμής).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...