makariotatos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα σας!! Εχω μπανίσει αυτό το modem : ASUS DSL-N55U DUAL-BAND WIRELESS N600 Θα ήθελα την γνώμη σας όσοι γνωρίζετε και πιθανώς καποιος να το έχει κιολας να μου πειτε αν είναι καλό. Διότι με αυτό το modem που έχω τώρα έχω πολλές αποσυνδέσεις(δεν φταίει η γραμμή μου, δοκίμασα ενως φίλου και δεν κανει αποσυνδέσεις). Σας ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα σας!! Εχω μπανίσει αυτό το modem : ASUS DSL-N55U DUAL-BAND WIRELESS N600 Θα ήθελα την γνώμη σας όσοι γνωρίζετε και πιθανώς καποιος να το έχει κιολας να μου πειτε αν είναι καλό. Διότι με αυτό το modem που έχω τώρα έχω πολλές αποσυνδέσεις(δεν φταίει η γραμμή μου, δοκίμασα ενως φίλου και δεν κανει αποσυνδέσεις). Σας ευχαριστώ! δεν ξερω ποσο κανειαυτο αλλα θα προτιμουσα μια μαρκα πιο πολυ στα δικτυακα πχ draytek,netgear. asus Θα επαιρνα αλλα καρτες γραφικων και mobo
makariotatos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 δεν ξερω ποσο κανειαυτο αλλα θα προτιμουσα μια μαρκα πιο πολυ στα δικτυακα πχ draytek,netgear. asus Θα επαιρνα αλλα καρτες γραφικων και mobo netgear με εχει απογοητευση προσωπικα, δεν ξαναπερνω, draytek ενας φιλος μου εχει πολλα προβληματα και εχω τρομαξει χααχαχ. αυτο εδώ είναι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.616228
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 netgear με εχει απογοητευση προσωπικα, δεν ξαναπερνω, draytek ενας φιλος μου εχει πολλα προβληματα και εχω τρομαξει χααχαχ. αυτο εδώ είναι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.616228 διαβασε κανα review να δεις τι γραφουν.τωρα για τα draytek για τον φιλο σου που εχει θεματα ας δει για κανα firmware update Κιολας γιατι ειναι παραξενο.
Andyk0555 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 netgear με εχει απογοητευση προσωπικα, δεν ξαναπερνω, draytek ενας φιλος μου εχει πολλα προβληματα και εχω τρομαξει χααχαχ. αυτο εδώ είναι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.616228 Το σκεφτόμουν κι εγώ πολύ για το asus αλλά τελικά πήρα αυτό. Στην Ελλάδα δεν παίζει τόσο πολύ σε αντίθεση με το εξωτερικό. Είχα διαβάσει πολλά καλά reviews κυρίως στο cnet αν θυμάμαι καλά(για το asus αναφέρομαι).
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Το σκεφτόμουν κι εγώ πολύ για το asus αλλά τελικά πήρα αυτό. Στην Ελλάδα δεν παίζει τόσο πολύ σε αντίθεση με το εξωτερικό. Είχα διαβάσει πολλά καλά reviews κυρίως στο cnet αν θυμάμαι καλά(για το asus αναφέρομαι). to netgear που πηρες ειναι απο τα καλα netgear καιεπισης απο τα ακριβα.σιγουρα πολυ καλυτερο απο το 2000,2200 κτλ αλλα σχεδον και διπλη τιμη.
FISHERMAN Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, Έχω το draytek 2820n και θέλω να κάνω αναβάθμιση τη HOL σε vdsl. Σκέφτομαι να πάρω το 2860n. Θα μπορέσει να συνδεθεί "καρφί" με τη HOL ή πρέπει να βάλω κανένα beta fw κλπ...διάβασα κάτι σχετικά στο νετ για ΟΤΕ. ;;; Ελπίζω λόγω του οτι έχει 2 κεραίες wifi να μην είναι πολύ πιο αδύνατο από τις 3 του 2820n. Υπάρχει και το 2850n αλλά προτιμώ τις 6 giga lan του 2860n.
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, Έχω το draytek 2820n και θέλω να κάνω αναβάθμιση τη HOL σε vdsl. Σκέφτομαι να πάρω το 2860n. Θα μπορέσει να συνδεθεί "καρφί" με τη HOL ή πρέπει να βάλω κανένα beta fw κλπ...διάβασα κάτι σχετικά στο νετ για ΟΤΕ. ;;; Ελπίζω λόγω του οτι έχει 2 κεραίες wifi να μην είναι πολύ πιο αδύνατο από τις 3 του 2820n. Υπάρχει και το 2850n αλλά προτιμώ τις 6 giga lan του 2860n. λογικα παντα θα παιξει.απλα οταν το παρεις πρωτο πραγμα κοιτα για firmware update.δεν νομιζω να δεις μεγαλη διαφορα στο wireless συν οτι αμα το κρατησεις το παλιο που εχεις μπορεις να το κανεις access point.υπαρχει και η λυση βεβαια να βαλεις το vdsl router που θα σου δωσει η Hol και να το κανεις bridge και να το ριξεις πανω στην wan του 2820N και να παιξει το 2820n σαν ρουτερ.και δεν θα πληρωσεις και τιποτα.οσο για τις gigabit lan θες υποχρεωτικα 6?οι 4 του 2850 δεν σου κανουν?ουτε αμα βαλεις gigabit switch?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα